#Melankoli55 #Melankoli55sordu #SağlıkOlsun #DiyetKaçamağı

Mesela düşük kalorili bir kahvaltı yapıyorsun, öğle yemeğini yiyorsun her şey güzel gidiyor ve nefsine yenik düşüp diyeti bozuyorsun diyelim o zaman akşam yemeğinde bir şey yemem ben olsam akşam yemeği yemek yerine diyet bisküvileri gibi kalorisi düşük atıştırmalıklar yerim ve diyeti bozmuş olsam da onu bir şekilde normalde olandan daha az yiyerek dengelerim.
Kaçamak olmamalı yoksa sıkıntı 🤗
Ricalar
Kendini cezalandırıp daha fazla yürürsün, ya da daha az kalori alırsın. Değer mi? Değer bence stres daha tehlikeli, kaçamak şart.
Yürüyüş yap günlük yarım saat
Cevap
2Cevap
Ne yediğine bağlı. Tatlı bir şeyler ise bir sonraki öğünde biraz proteine kaymak, fast food yendiyse sonraki öğünü sebze/salata/çorba gibi seçmek gerekebilir. Dengelemek için kaloriyi biraz düşürmek biraz da spora yapmak da iyi bir fikir.
Bunun çok basit bir mantığı var. Mantığı kavrarsan diyet listesine dahi ihtiyacın olmaz. Telafi kısmı ise bir sonraki öğününde az kalori tüketmektir. Mesela yoğurt büyük kurtarıcıdır
Cezalıyım o gün. Gün boyunca hiçbişey yemicem. Şaka bir yana dengeleyecek biseyler yemeye çalışırım ve üzerine yürüyüş dans💃
Spor yaparak 🙄 eski günler aklıma geldi.
40gramlik çikolata yedim diye eziyetin dibine dibine vurdum.🙄
Sporu cok abartmadan bir tik artirip ertesi gun dengeleyerek ama asla ac kalmayarak.🙋♀️
Biraz fazla yürüyüş veya bir sonraki öğünu kısıtlamak olabilir 😅
Butun gun cok hafif beslenip bol su ictiysen, minicik bir kacamak olabilir.
Spor yaparım ve diğer öğünlerde daha hafif, az kalorili besinler tüketirim.
Yakalanınca yalan söylicen :) iş görüşmesi de :)
Daha uzun diyet saatleri :DD
Bidahaki öğünde kaloriyi min e indirerek
şu an tamda bu sorunun cevabını arıyorum
Yenilen kalori için ekstra spor yapılarak.
Kafama göre takılıyorum.
diger ogunu yari yariya azaltin
Detoks suları.
Edilmezz
Edilmezz
Sporla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar