Citoles depresyon ilacı hakkında bilgisi olan?

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 senedir yaşadığım stresli süreç beni aşırı asabi ve her olayda herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikleyen ve altından muhakkak olumsuz birşeyler çıkarmaya çalışan biri haline getirdi. Bir psikiyatri gitme kararı aldım bana bunalım geçirdiğimi ve en az 6 ay Citoles isimli bir antidepresan kullanmam gerektiğini söyledi. 2 aydır bu ilacı kullanmaktayım ilk 2 hafta hiçbir etkisini görmüyorum dediğim ilaç 2 aydan sonra beni bambaşka biri yaptı. Aniden patlamaları yok oldu. Ve aşırı halde umursamazım. İlacı kullanmadığım zamanlar yaşadığım sinir krizi geçirttiren olaylar için bile şu an amaan hiç uğraşamam diyip kestiriyorum. İşin tuhafı o kadar vurdumduymaz umursamaz oldumki cidden dünya yansa umrumda değil çevremdekiler şaşırıyor sana ne oldu çok değiştin falan. 6 ay sonra ilacı bıraktığımda bu durum bu şekilde devam eder mi bilgisi olan var mı? Yan etki olarak bende gün içinde sürekli esneme ağırlık ve uyku hissi yapıyor gece uyutmuyor gündüzü neredeyse uyumakla geçiriyorum ve sürekli saçma sapan parça parça rüyalar görüyorum her gece bunun dışında bir yan etkisi yok.
Citoles depresyon ilacı hakkında bilgisi olan?