Stilini kullandım agır bir hap başlama içmeyince titriyor bünye istio prozac hiç duymadım bilmiyorum ama stilizin alıosun dünyayı sallamıosun :-D ama bir bıraktınmı offf ayvayı yedin artı uyku yapıo bilgine :) umarım yardımcı oldum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılaurorix agırmıdır dıye dusunuyordum sitilizan uyku verıyomus eczacıda uyku ıcın vermıstır dedı. ben gecen yıl prozac ıctım sora kendımce yavas yavas bıraktım doktra gtmedım ıyıydım aslında ama bu cınlama benı mahvedıyor. bir umıt baska kısıye gıdıyım dedım ama doktrlarda tuhaf guvenemıyorum. ıkısınede hafıf dedı ama kararsız kaldım. eskı hapım prozac mutluluk verıyo sallamıyosun bıseylerı ama hapa bagmlı kalmamk ıcın bıraktm.
- +1 yıl
Bu hapların hepsi yapıo neyazıkki ya bağımlılık bende paxera 20 mg kullanıyorum bağımlılık yaptı ama bıraksam da olmuo ihtiyaç gibi yutmayınca asabileşiyorum :( napalım ben çok ugraştım yutmamak için ama baktım iyi hissettmiyorum hapla yaşamayı oğreniyorum kafa rahat ohh mis :)
En İyi Cevaplar
+1 yılbagimlilik yapmiyo. ben kullandim biraktim
öyle bişe yok. için rahat olsun. troid demişsin bende de vardi troid. depresyona sebep oldu. ayni anda panik atagi tetikler073 Yorumla
Soran+1 yılhangısını kullandın bunlardanmı başkamı.
troid yuksek cıktı hapını kullanmaya basladım cınlama yapabılır de yapmayabılırde o nedenle kesın bısı denılmıyo. Arada kaldm troıd hapı kullanıyrm ıkıde cınlama hapı kullanıyorum. bu gecen yıl vermıstı kullandım dedıgm prozac aynı kadına bu yıl gttım yıne prozac verdı ama bu baska dktrda orda yazdıklarımı verdı. hangısıne ınansam- +1 yıl
aynisi bende de vardi işte, troid , panik atak , ikisi
- +1 yıl
ninde ayni anda tedavisini gördüm
Soran+1 yıltroıd ıcın gecmı kalmıstın. benım ılk cınlama oldugunda kanda cıkmadı troıt falan sorun yoktu bıkacay sonra sacım dökülüyodu gttım troıt yuksek cıktı. dun kulakcıya dedım aynen böyle olabılır önce gözukmemıstır dedı. yanı tam deılemıyor troıt cınlama yapabılıyorda benmkı ondanmı ancak zamanla bellı olur gecerde gecmeyedebılr. O nedenle cok takıyorum. duzenlı seklde troıt hapına basladım ama pskıyatrıyede gttım ondanda olabılr dıyolar cunku..
gecen yıl kadın psıkıyatrı bana prozac verdı onu bı yıl kullandım kendımce ıyıym bosuna ıcıp duruyrm dıye bıraktım ama tam hatrlamıyrm cınlama gectydı dıyemıyorum. baska psıkıyatıye gıdeyım dedım oda farklı verdı. panık atak falan bısı demedı depresyondasın dedı. kullan bu ıkı hapı dedı ama ben depresan haplarına baslayıp hall harektlerm degscek sora baska ılaca ordan baska ılaca gecıcem dıye korkuyrm.- +1 yıl
kafana göre tedaviyi sonlandirirsan olacagi buydu, tedavini ol, kafana hiç bişe takma, umursama. elimde degil diyeceksin, elinde halbuki. yardima ihtiyacin olursa ben yardim ederim bu konuda sana
Soran+1 yılama bılıyorumkı tekrar gtsem devam et hapa dıcektı cınlamaya bıetkısı olmuyo dıye sanırm bırakmısımdr. bırde bosvermıslık verıyor herseye boşver gözuyle bakıyosun.
sımdıde yarı döem oldu hala sınava bakamadım oda ıcımde bıyerde duruyo. napıcam dusuncesı cunku bu senede bakıp olmazsa ankaraya gtcektım abımın yanına.
dun mesela sabh erken kalktım ve hastane falan youldum üşüdüm aksam cok cnlıyodu zor uyudum. o zamn ıste herseye karsı ıstegm kalmıyo napıcam dıye üzülüyrm
Soran+1 yılyanı hıcbı doktr dıyemıyokı bunu kullan kesın gecer dıyemıyo. psıkıyatrıde dıyo kullan bakıcaz yanı kesın bısı yok
- +1 yıl
çünkü bunun geçip geçmemesini onlarda bilemiyoru garanti veremiyor, veremezlerde
olay sende biter onlarda değil
Soran+1 yılama cok zor bı olay yasantımı mahvettı ılk cıktgnda 2014tede ötuydum 2015te sanırım prozac nedeıyle ıyıydım ama bı ıkı aydr sureklı hastanedeyım doktr doktr gezıyrm napıcamı sasırdım.
- +1 yıl
bende öyleydim :( anliyorum seni :/ üzme kendini iyileşeceksin tedavi ol yeter
Soran+1 yılama sende cınlama varmıydı
- +1 yıl
çınlama hiçbirşey kalir benim yaşadiğim belirtilerin yaninda çinlama ney ki :D
vardi
Soran+1 yılbaska ne yasadın
cınlama gectımı- +1 yıl
geçti tabi
panik atak di
kulak cinlaması
agiz kurumasi
çarpinti
bas dönmesi
huzursuyluk
kayqi
evham
ölüm korkusu
canli ruyalar
yabancilasma hissi
herseyin sahte gelmesi
Soran+1 yılne kullanıyodun ben sımdı troıt hapı ve ıkı kulak cınlaması hapı kullanıyrm.
gecen yıl prozac kullanıyordum annemler dıyo onu kullanırken ıyıydın ama tam hatrlamıyrm cınlama gecmısmıydı dıye.. prozac mutluluk hıssı verıyo boşvertıyo.
buyıl aynı doktr yıne aynı ılacı verdı tereddütte kaldım kullanma konusunda cunku yan etkılerındede cınlama var. baska psıkıyatrıye gttım oda aurorix ve sitilizan verdi. bugun kac tane eczaneye sordum ısın ıcınden cıkamadım hangısı daha ıyıdr hangısı daha agırdı dıye.. prozac dıyende var dıgerını dıyende.- +1 yıl
Kullan bise olmaz
Soran+1 yılsen ne kullanıyodun
sence hangısını kullanıyım prozac mı hanı gecen yıl kullandıgım ve bu yıl aynı doktr yıne onu verdı.. bı hafta sonra baska doktra gttım aurorix verdı bırde stilizan dıye bı ılac ıkısnı bırlkte verdı. bı kac eczaneye falan sordum prozac hafıf dedı bı baska yer aurorix dedı hangısını kullanıyım sence.- +1 yıl
Fark etmez canim benim. Ben
Solian ve
cipralex kullandim
yasinda baya buyuk. Rahat ol yani
Soran+1 yılya benm takıldıgım sey hangısı haklı hangısı cınlamaya faydası olcak.
annemler dıyo gecen yıl ıyıydın prozac kullanırken ama tam bılemıyrm belkıde cınlama gecıcek dıye umut edıyodumda ondan takmıyordum. hafıfledımı tam bılemıyrm.
dıger hapa gelıncede bılemıyrm ıste bılıssel seylerını etkılemıcek dedı doktr.
sen sonra nasıl kestın ılacları ve kötu oldunmu- +1 yıl
Uzman kontrolunde kesti ilaci biraktim Şu an pomba gibiyim. Sen emin misn bu kulak cinlamasinin psikolojik bire olduguna- belki bska bise-
Soran+1 yılkulakla ılgılı bakıldı hıcbısey cıkmıyor
tiroitten olabılme ıhtımalı var ama oda ılac kullanmaya basladım anca zaman gösterır.
senın panık ataktan cınlama oldugunu nası anladılar demkkı psıkolojıyle ılgılı olabılıyor- +1 yıl
Ya ben psikolojiyle alakasi yok demiyorum zaten. Sadece sordum. Tedavi olmayi dusunuyomusun
Soran+1 yılonun ıcın bu kadar kararsız kaldım ya ıstıyrm ona faydası olan olsun.
- +1 yıl
Faydasiz ilaç yoktur , hastaliqi yenemeyen insanlar vardir
Soran+1 yılprozaca karar verdım ıctım bugun. aslında annem karar verdı ve ıcmemı sagladı.
senınkınde bellı bısey varmıs ama teshıs bellıymıs benımkınde ben belırsızce ılaclar ıcıyorum troıttense troıt ılacı ıcıyrm kulak cınlama ılacı ıcıyrm ıkı tane bıde depresyon ılacı.
sen hala ılacının ısmını yazmadın ve ne kadar kullandında gectı cınlama falan
Soran+1 yılpardon yazmıssın tekrar baktım
- +1 yıl
inş geçer , kafana takma geçeck
Soran+1 yıldün ve bugun cok cınladı Şu an çok kötu cınlıyo.. senın ne kadar süre sonra gectı
bugun yıne cok cınlayınca agladım. sınav calısyım dıye az oturuyrm cok az bakabılıyrm napıcamı sasrdım.- +1 yıl
hemen geçmez ilaca başla 3-5 haftaya geçer ancak hemen geçmesini bekleme
Soran+1 yılama senınkınde panık atak dıye teshıs koymus onun ılacını vermıs benmkınde belırsız bısey.
ben 2014te bu ılk basıma geldgnde cok okudum ınternette gecmez dıye yorumlar falan ve cok yıkıldım.. ama 2015te sanırm rahattım cunku bu ılk ılacım olan prozacı kullanıyordum. o boşvermıslk verıyor ama cınlama ne durumdaydı tam hatırlamıyorum.
sımdı bı ıkı aydır ıste felekat haldeyım ve dedım ya cok ıkılemde kaldım ıkı pskıyatrıden hangsnn ılacını ıceyım dıye ve ılk psıkıyatrınn verdgı yanı eskı hapımı ıctım dün ama bugun ıcmedım cunku ıkı gundur cok kötu halde özelıkle sol taraf..
senın neguzel gecmıs :( hayatım mahvoldu bununla gun ıcınde napcamı şaşırıyorum.- +1 yıl
seninkide geçer inş kafana takma, geçecek
Soran+1 yılsen ılacları ne kadar süre kullanmıstın ne kadar zaman sonra bıraktın ılacları.
hala baslayamadım napıcam bılmyrm
senınde cınlama ıkı taraflımıydı.- +1 yıl
iki taraftaydi, durum psikolojik ise geçer zamanla ama kafana takarsan geçmez.
Soran+1 yılişte ılaca karar veremedım başlayamadım.
bırde dahılıye troıt ıcın gttgmde cınla yuzunden uyuyamıyrm dıye atarax surup verdı sımdı aklımada o takıldı yanı prozaca baslarsam bırlkte kullanılırmı dıye.
bırde prozac unutkanlık yapıyo falan dedıler öyle ıkılemde kaldım.
sende ılaclara kullanmaya baslayınca cınlamada artıs falan olmuşmuydu- +1 yıl
oluşmadi zamanla geçti, sen çinlamanin psikolojik olduguna emin misin?
Soran+1 yılnası emın olabılırm kı. kulaklarımda sorun yok. troıtte sorun cıktı oda ılac ıcıyrm cınlama yapabılrde yapmayadabılır.
psıkıyatrıye gttım hap verdi- +1 yıl
muayne olan sensin sen emin olmayacaksn da ben mi olacam?
troid icin olan hapi iç ilk o zaman baktin ki 1 ay sonra geçmiyo birak diqer hapa başla en mantiklisi bu bence?
Soran+1 yıltroit zaten ömür boyu kullanımlık ayrıca muayne olunca neyı anlıcam hepsı dıyokı bılemeyız kullanman lazım. psıkıyatrıde aynı sekılde gecer dıyemıyor ılacı verıyo kullan bakalım dıyor
- +1 yıl
troid ömür boyu oldugunu kim söyledi sana ya? bende hiper troidi vardi 2 sene ilaç tedavisi gördüm geçti. ömür boyu felan degil.
tamam iste bende sana aynisini, diyorum bunu, hapi kullanmadan doctor nasil bilsin bunun ne oldugunu?
Soran+1 yıl2014 te endokronoloji uzmanına gıtmıstımılk o zamn troıt yuksek cıkmıstı ve öyle demıstı hapı ömür boy kullanacaksın demıstı. gercı ona sordum stres etkılı olmusmudur dıye hayır demıstı ama bence etkılı oluyor troıtın yukselmesınde.. bu sene dahılıyecı aynı ılacı verdı ona cınlama yapabılrmı dedım olabılır dedı ama kesın ondan dıyemıyo tabi.
ınternetten cınlama sebeplerı arasnda troit bozukluklarıda yazıyor. troit depresyonada yol acıyor. senınde belkıde cınlamada troit etkısı vardı.
ıkı gundur daha az sıddetı ama neden bılmıyorum. bugunde psıkıyatrı haplarndan prozac ıctım umarım artırma gıbı bı etkı yapmaz.- +1 yıl
troid ilacini ömür boyu kullanmayacaksin
çinlama troid den de olabilir. troid panik atagida tetikler
Soran+1 yılminik bir hap var sabahları ac karnına ıcılıyo onumu kullanıyodun tiroit için
- +1 yıl
propcyil isimli hapi içiyodum sabahlari. 2 sene tedavi gördüm Şu an geçti zaten
Soran+1 yılbende keske 2014te ılk verıldıgınde bırakmasaydım bı kutu ıcıp bırakmıstım ısmı farklı sabah ac ıcıyorum. umarım benımde cınlama buna baglıdır ve gecer. senle aynı seyı yasamısız.
ınternette cok arastrdım ama hep farklı farklı seyler var.
sımdı hem cınlama hapları hem troit hapı hem psıkıyatrı hapı ıcıyorum.- +1 yıl
iç bakalim, eninde sonunda geçecek. mecbur geçecek. ayni şeyleri yaşamayalim. çünkü çok zor durumlar yaşadim. inş sen yaşamazsin onlari
Soran+1 yılinşallah arkadasım ya ınan umut oldun bana.
2014te ılk basıma geldıgınde cok agladım. sımdıde aylardı yıne öyleyım. ınternettekı gecmez onla yaşıcaksın söylemlerı mahvetıı benı. Hala o korku var ama ses biraz azalınca umutlanıyorum. Prozacı ıcerken ılk 10gun bıraz artar dedı bırısı sımdıde onun korkusunu yasıyorum bugun ıcmeye basladım ve artmasın inşallah ya.
sen uyumak ıcınde bısı ıcıyormuydun bana dahılıyecı hafıf olan bı surup verdı onu ıcıyorum gece uyuyamayınca.- +1 yıl
ağlama, sakin, güçsüzlügünü ona belli etme, edersen eger seni rahat birakmaz. keşke tek yasadiklarim kulak çinlamasi olsaydi, ama olmadi işte. ama olsun geldi geçti hepsi, seninkide geçecek
Soran+1 yılben cok agladım gunlerce gecelerce annemde dıyo aglama daha cok artacak dıye ama kendımı caresız hıssedıyorum ve neden ben dıye aglıyorum nıye benım basıma geldı. bunca ınsan ne günahlar ıslerken ben bı cok şanssızlk yaşamısken neden ben..
son bı haftadır aglamamaya calısyorum. hepte evdeyım yaın bı ısım var ve bırazda gezicem- +1 yıl
sende farkli durumlar var, kendini çaresiz hissetmen hayli alamet bir durum değil, kendini üzme, hepsi géçecek, bende daha beterlerini yaşadim. bünyem çok zayifladi hatta. kendimi daha toparlayamadim bile. ama toparlayacam inş. sende toparlayacaksn
Soran+1 yılinşallah dedim ya bana umut oldun.. sende ınsallah bıdaha asla yaşamazsın onları.
bı ıkı gundur sınavıma bakabılıyorum ama cok gerı kaldım yınede ölesıne bıraz bakıyorum.
hep evde olmak onunla yaşamk çok kötü.
psikiyatrık hapa anca karar verıp baslayabıldm ama hala kafam karısık o konuda. unutkanlık yapar dıyenler olmus bı psıkıyatriye sordum ınternetten demıskı kısıye göre yan etkıler degısebılır- +1 yıl
evet canim her insanda yan etkileri degişiyo, ama kafana takma, unutkanlaginda çaresi var. unutkanlik yapmadi bende. ama troid varsa herşeye hazirlikli ol derim
Soran+1 yılhap troite ıyı gelır heralde cunku hıc kullanmazsan kötü. Bisürü şeye sebep olabılıyomuş.
benm psıkıyatrık hap olan prozac ıle ılgılı dıyolar unutkanlıgı ama gecen yıl kullandıgımda eger yapmıs olsaydı kpss den 81 alamazdım heralde sadece sınava yakın bakmıştım.
psikıyatrınınde dedgı gıbı kısıye göre degısyordur inşallah. çünkü hafızamın iyi olması gerekli hem sınav ıcın hemde mesleğim için- +1 yıl
tamam iste unutkanlik yapmiyo sende de, birakma hapi devam et
Soran+1 yılşimdilik iyi geceler
- +1 yıl
sanada
Soran+1 yılyine ben.. bugün biraz erken kalktım diye çok cınlıyor ve bugun bıraz dolasmak için cıkmıstım mutsuz etti beni. Erken dediğimde 9 u gecıyordu.
senin ılacları kullanmanla ne kadar zaman sonra tamamen yok oldugunu gördün. Azalarakmı yok oldu yoksa bırdenmı gitti. Psıkıyatrı hapını bırakınca tekrar baslama gıbı durum oldumu yanı ben ıcıyorum ya ılerde böyle böyle ılaclara baglıcaklar dıye korkuyrm.- +1 yıl
3 veya 5 hafta içerisinde geçmesi lazim. Hemen geçsin istiyosun sende ya :D
Soran+1 yılsenın ne kadar cabuk geçmiş çok şanslısın.
benim ama 2014te ılk basladı bı kac hafta zulümdü sora gecen yıl nasıldım tam hatırlamıyorum geçme durumunu. Prozac ıle rahat davranıyordum. sımdı bı ıkı aydır felaket haldeyım. Sen pekı troit ılacına ve psıkıyatrı ılacına hemen doktra gıdıp baslamısmıydın? Troitinde senle benzer olması aynı şeyimi yaşadık dıye düşündürdü ama bilemiyorum.
- +1 yıl
Ilaca hemen basladim troid ilacina, şansli deglm sadece gúçlü yapiya sahibim o yüzden geçti 1 ay da
Soran+1 yılsana hıc kulak doktorları gecmez falan demedımı ben cok kulak doktorlarına gttım. ıclerınden sadece bıtanesı dedıkı psıkıyatrıyede gıt dıye sonrada gıttım. Troitimde o gunlerde kan tahlılınde cıkmadı kanda bısı yok dedıler. Bu sene kulak doktoruna dedım o gunlerde toiıtte bısı cıkmamıstı dıye olabılır dedi.
o yuzden benımkı yerleşmısmıdır dıye korkuyorum. sende troit falan olmasa hadı dıcem senın sadece panık ataktan ama bırbrını mı tetıkledı dıye benmde aynımı dıye düşünuyorum.- +1 yıl
Benim ki panik atak dan dolayi olmuştu
Geçer o çinlama merak etme, seni çok rahatsiz ediyo farkindayim yaşinda büyük heralde? Kolaylikla yenmen lazim. Olgunsan
Soran+1 yıl30 yasındayım korkutuyo benı hep bunlamı yasıcam dıye. inşallah dedıgın gıbı olur.
senın kulakcıyada gıtmıssındır heralde ama cunku dırek sundandır dıye bulmak cok zor.
troitte yapar dedılermı sana.- +1 yıl
Demediler. Tanişalim mi seninle? Yanlis anlamazsan tabi. :) tanişmak isterim :) yaninda olmak isterim :)
Soran+1 yılsorularıma cevap vererk bana yardımcı oluyorsun. bugün çok çınladı:( senın nasıl gectı hayret edıyorum. böyle durumlarda napıyodun ben bişiler ızlıyorum duymamak ıcın.
- +1 yıl
Umursamiyordum
Soran+1 yılişte ben sınav calısmaya calısyorum ondan bıde cok duyyorum laylaylom takılsam tv seyrederken o kadar sınır olmuyo ınsan. Ama su bıkacgundur yıne fazla prozacmı artırıyo ne anlamadım. inan cok sanslısın. durumumuz cok benzer ama senın cabuk gecmıs. Allah yasatmasın bı daha.
sınavda calısmıyım dıyorum ama gun ıcındede bısey yapmayıncada takıyo ınsan kafaya- +1 yıl
:( ben şansli degilim sadece güclüyüm
Snde güçlü ol hemen geçer
Soran+1 yılsence sınav calısmam etkılıyomudur kötu anlamda. Ama boş duruncada yapcak bısı olmayıncada takıyo ınsan. evet ılk basıma geldgnde güçlü durmalıydım ama ılk böl bısı yasıyrdum ve hıc kımsede duymamıstım. ınternettekı yorumlar okudukca benı mahvetıı gunlerce agladım.
- +1 yıl
Aglarsan geçmez işte
Ders çalişman kötü etkilemez bence
Soran+1 yılselam yine sorum var. Sende bu durumu yaşarken ders falan calısyormuydun yanı okulmu var iş vs ne ile mesguldün. ya da rahat sosyal ortamda takılıyomuydun.
- +1 yıl
A. s ben kafama göre takiliyordum. Umursamadim geçti zaten, sen umursarsan geçmez
Soran+1 yılişte boş olsam daha ıyı olurda sınav calısyorm bırde bu hastanelere gıt gel şiddetlıydı cınlama falan calısamadım. yenı basladım sayılır sımdıde yetıstırebılecekmıyım dıye telaşlıyım. Çunku full gun boyu bakamıyorum.
- +1 yıl
Ya senin bu kafana takman hayli alamet değil ha? Çok fazla kafana takiyorsan sikinti büyür
Kulak çınlaması ile prozac'ın ne alakası var? KBB uzmanına görünün hemen.
05 Yorumla
Soran+1 yılgöründüm bişey cıkmıyor cıkmayınca bunla basetmek ıcın yardım gerekıyor
psıkolojıkte olabılır dıyolar troitımde yuksek cıktı ondanda olabılır onunda hapına basladım ama kesınlık söleyemıyolar
Soran+1 yılkulak doktoru gerek görmedı kulak ıcı emar cekındım daha önce.
Soran+1 yılevet ama baska bı sorunum yok basım agırmıyo baş dönmem yok
korkuyorumda gırmeye sımdılık troıt dıye kullan dıyorum ılacını
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer