Duxet nasıl bi ilaç, ağır mı hafif mi, kullanmalı mıyım sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben de kullanmayı düşünüyorum. Faydası var mı
Reis depresiflige, halsizliğe iyi geliyor ve yan etkisi yok gibi bişey ama bacaklarda hareketlilik yapti biraz. Ve vücut ağrıların varsa iyi geliyor ama psikolojik olarak tam etkili değil gibi geldi
Psikolojik olarak etki göstermesi lazım. Özgüvensizlik esir aldı beni hayattan gram zevk almıyorum
Reis kendine özgüven veriyor ve bence ağrı kesici gibi. Belirtileri ağrıları yok ediyor ama bende yüzde 50 60 etki yaptı. En azından depresiflige iyi geliyor
Ben yalnız başıma kaldığımda konuşacak kimse olmadığında çok derin düşüncelere dalıyorum
Bende öyle ama sosyal fobi de var inskardan ortamlardan kaçınma var
Aynısı ya. Bende ses sorunu da var sesim bir tık kısık ve çatallanıyor. O da çok etkiliyor beni. Kendimi ezik gibi hissediyorum.
Bende konuşmak istiyorum ama ortamda konuşulan şeyleri anlamıyorum duymuyorum bu yüzden sohbetten uzak duruyorum. En çokta konuşmak istiyorum ama sanki beni bişey tutuyormuş gibi konuşamıyorum kafam çalışmıyor gibi tuhaf bişey. Babama karşı da böyle
Bir dönem kullanıp bıraktım
Duxet miydi? Ne için kullandın
Yan etkileri fazla
Duxet in mi
Hafif bi ilaç.
Emin misin
Eminim kullanıyorum
Sen neden kullanıyorsun? Reis bn kendi kendime bırakmak istedim çok zorlandım ve 1 senedir içmiyorm ama icmeyince de kendime eziyet ettiğimi anladım ama ömür boyu da içmek istemiyorm
Doktor kontrolünde mi bıraktın
Kendi kendime ama aniden değil. Son 1 senedir haftada bir iki haftada bir vs ayda bir iki flan kullanıp tamamen bıraktm ama cokkkk zorlandım. Köyde olduğum için sabrettim. Şehirde olsaydım asla bırakamazdm
Bence tekrar bi doktora görünmen iyi olur. Bu tür ilaçlar şakaya gelmiyor biliyorsun. Doktor kontrolünde bırakmayınca ters etki gösteriyor.
Bi de yanında 5 mg lik aripa kullanıyordum. Aripa bu duxeti daha etkili yapıyordu. Peki sen niçin kullanıyorsn
Ben de depresyon, anksiyete için kullanıyorum. Bi de rexapin pro kullanıyorum
Peki memnun musun nasıl geldi sana? Sadece duxet kullanınca faydalı değil mi?
Bende takıntı var ya ilaca karşı olduğum için iki tanesi daha çok şüphe ettiriyor yani tek ilaç kullanmak istiyorum
Ben baya faydasını gördüm ilaçların. Ama tedaviyi sonlandıracağım. Rexapin çok kilo aldırıyor.
Aynen benim de 5 mg lik aripa çok kilo aldırmisti. Bırakalı 10 kg verdim eski hale döndüm
Sen ne için kullanıyorsun
Reis ben ilk önce lustral kullandım ama beni acayip kasinca doktora dedim bende çok bedensel belirti var deyince bunu yazdı ama bu duxet psikojime yani kaygı sosyal fobiye iyi gelmedi gibi. Bende yüzde 50 60 civarı olumlu etkisi var ama hala bişeyler eksik gibi. Benim teşhisimin ne olduğunu bilmiyorum ama ben dehb bipolar hatta otizmden şüphe ediyorum doktorlar ilgilenmiyor.
Bi de ben bu hale askerde sulinex diye ilaç kullanmıştım aniden bırakmıştım o benim bütün vücudumu bozdu. Bu yüzden ilaca mahkum kaldım. Sulinex beni bitirdi yani
İşte bu ilaçları aniden bırakınca ters tepki veriyor, daha kötüye gidiyor. Devlet hastanesi doktorları dinlemiyor doğru düzgün. İmkanın varsa özele git.
İmkan olsa doktor biliyorum da imkan yok
Halinden çok iyi anlıyorum. Ben de rüyamda görürdüm doktora gittiğimi. O kadar kötüydüm.
Reis doğru teşhis konulsa var ya hayatım değişecek ama bu belirsizlik beni mahvediyor. Eğer doğru ise sozfrene bile razıyım. En azından engel raporu alırım ekpss ile memur olur rahat ederdim
Şizofren belirtileri var mı peki
Görüntü vs görmüyorm ama kimseyi sevmiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hep yalnız kalmak istiyorum ve sevmediğim kişilerden kafamda senaryo kurup hep intikam alıyorum haddini bildiriyorum. Bi de dine çok taktm her şeyi dine yoruyorm dinden çıkacak şekilde isyan ediyorum sonra pişman olup namaz kılıyorm sonra yine aynı. İlaç içmezsem isyan ediyorum içince namaz kılıyorrm.. yani ben dinsiz ailede büyüyseydm bu kadar sorun yaşamazdm. Din beni daha çok etkiliyor böyle suçluluk hissettiriyor
Depresyon kesinlikle var. Ama diğer sorunun ne olduğunu çözemedim.
Aslında duxet iyi gibi ya. Bacakakrda hareketlilik yapmasa çok iyi gibi. Bi de bel ağrısı yapıyor normal mi sence
Bacak hareketliliği olabilir ama bel ağrısı normal değil. Başka bir şeyden de kaynaklanıyordur bel ağrısı.
Reis konuşturmuyor, bedenimi sıkıyor tutuyormuş gibi hissediyorum ama aripa içince yumuşuyorm konuşuyorum rahat oluyorm