Merhabalar🙋♀️ Kan grubunuza göre size kilo yapacak ya da yapmayacak besin grupları var. Ben kendi kan grubuma baktım ve gerçekten doğru😀 Peki, siz kan gruplarına göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz? #Dehrin
Kan gruplarına göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu soruya bu cevabı vermeniz alakasız "kan gruplarına göre beslenme hakkında ne düşünüyorsunuz?" Soru bu beyefendi Sizin cevap ise uzaktan ve yakından alakasız
@DELİKANLIPRENSSS Kan grubunuza göre size kilo yapacak ya da yapmayacak besin grupları var. Ben kendi kan grubuma baktım ve gerçekten doğru ' açıklamasında böyle bir şey yazdığı için böyle bir cevap verdim dostum
Bu konuda Mehmet Öz'ün çalışmalarına bakıyorum, kan grubuna göre diyetler kitabında çok ayrıntılı ve faydalı bir şekilde ele almış. Herkesin uygulayabileceği şeyler.
B grubu B grubu için süt ürünleri yararlı! B grubu tarımın ve av hayvanının kısıtlı olduğu Himalaya bölgesinde ortaya çıkıyor. Dolayısıyla süt ve süt ürünlerinden en fazla yarar sağlayan gruptur. B grubundan olanlara da A grubu gibi meditasyon ve yoga yararlıdır. Yasaklı gıdalar: Tavuk, domates, mercimek, mısır. Mutlaka yenmesi gerekenler: Süt ve süt ürünleri, kuzu eti, bol sebze ve meyve. Öğün sayısı: Üç öğünle idare edebilirler. Meyveler: Narın dışında tüm meyveler tüketilebilir. İçecekler: Yeşil çay, kırmızı şarap ve bira içilebilir.😊
En İyi Cevaplar