Sağlık Kan grubunuza göre besleniyor musunuz? Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Sebze ve yeşillik tüketmem lazımmış. Kan grubunuza göre ne tüketmeniz lazımmış? Kan grubunuza göre besleniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Sevdiğim yiyecekleri yiyorum 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kan grubum A Rh , hayır kan grubuma göre beslenmiyorum. 0 4 Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl "A Rh+" Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de A Yorumla küçüksevimlibrokoli +1 yıl ne güzel 😊 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hıhı )) Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 503 cevap paylaştı. Hem kırmızı et hem sebze yiyorum ama tabaktaki kuru yemişim çözemedim 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kuruyemiş de yiyebilirsiniz diyor Yorumla Coffein +1 yıl 😅😅✌️ Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ben kan gurubum mu yanlış acaba 🤔Kırmızı et sevmem. 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ters etki yapmış sen de :D Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 962 cevap paylaştı. Ab+ doğru. Karides sevmem bir kez daha kanıtlandı:) 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Hmm :)
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 0 olmalıyım o halde ben et oburum çünküm 😒 ne demek A sebze 😒 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Aynı kaderi paylaşıyoruz :D Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Full sebze diyor, etle çok aram yok doğru. 🙄😄 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl 🙄😂 Yorumla
Stoneeecold Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 0 aşırı etçil değilim ortaya karışık bir şey yapamıyor muyuz 😄 0 3 Yorumla Boavistaa +1 yıl Arada ot tüketebilirsin sağlığın için :D Yorumla Stoneeecold +1 yıl Sebze daha çok seviyorum ☺️ Yorumla Boavistaa +1 yıl Olsun :) Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Bana da ot çöp diyor 😯🙈 Rabbim affetsin ne bulursam yiyorum.. 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl O için et diyor. Etçil biriyim , et ağırlıklı beslenirim 0 19 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ben de etçilim ama ot diyor 🙄 PiLLy_BheBek +1 yıl Otu etin yanına ekle ye sende 🥦🥬🥩 ah insanoğlu yeter ki istesin herşeye çare bulur Boavistaa +1 yıl Ot tüketiyorum zaten etçil olduğumu söyledim :D PiLLy_BheBek +1 yıl Sen beni dünden beri anlamamak için ant içmiş gibisin 😄 Boavistaa +1 yıl Anlanmayacak bir şey yok ki :D PiLLy_BheBek +1 yıl 1. Kemerin toka kısmı arabayı çizer. 2. Bu görsele göre ot ye diyor , sende kendi sorunun yalancısı çıkmamak için otu etin yanına ekleyip yiyeceksin , 1 taş ile iki kuş. İşimin gücümün arasında beni yordu ya Boavistaa +1 yıl Tamam da kemer konusu çok saçma kemerin tokası neden arabanı çizsin? :D Boavistaa +1 yıl E zaten yiyorum ki sorun yok PiLLy_BheBek +1 yıl Arabaya dayıyor 😂 Boavistaa +1 yıl İmkansızlara oynuyorsun 😜 PiLLy_BheBek +1 yıl Enteresan 🥳 Boavistaa +1 yıl Hıhı :D PiLLy_BheBek +1 yıl Senin arabayı kemerimle çizeyimde bir gün , arabalar kategorisinde soru sorarsın hahaha Boavistaa +1 yıl Gıcık :D 1929494 Yıl sonra buluşursak olur PiLLy_BheBek +1 yıl Gelme banane 😄 Boavistaa +1 yıl Gelirim demedim zaten pis :D PiLLy_BheBek +1 yıl He işte gelmem dedin diye dedim. İlle de anlatacam/açıklayacam ha 😄 Neyse sayende mesaim bitti eve gideyim ben 😂 Boavistaa +1 yıl Sanki anlamadım gibi üstüne bir de anlatıyorsun ya :D Boavistaa +1 yıl Rica ederim ne demek önemli değil :D
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 376 cevap paylaştı. Sebzeden ziyade meyve tuketiyorum genellikle.. 0 7 Yorumla Boavistaa +1 yıl Olsun o da iyi Yorumla cryptoGuy +1 yıl senin kan grubun nedir dostum? Yorumla Boavistaa +1 yıl A, senin nedir? Yorumla cryptoGuy +1 yıl bende A+ Yorumla Boavistaa +1 yıl Daha çok et ağırlıklı besleniyorum ama sebze ve meyve seviyorum :D Yorumla cryptoGuy +1 yıl aslinda hepimiz gunde 1 kez et urunleri tuketiyoruz.. 3 gun tuketmeyince baska yapacak yemek cesidi kalmiyor :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Orası öyle tabii :D Yorumla
gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kan grubumda hangi besin var bilmiyorum bile 0 0 Yorumla
Phaantom Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Et tüketmem lazımmış etten hoşlanmayan ben 😅 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Et ye et :D Yorumla Phaantom +1 yıl İnşaallah inşaallah 😁 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk defa gördüm bunu. Ne bulursam Allah affetsin öğütürüm ben 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 0 RH (-)Pek ona göre beslendiğim söylenemez 0 0 Yorumla
karavanlagidelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Can boğazdan gekir kitabını okudum ama hiç denemedim 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Bol bol kırmızı et:) bende öyle yapıyorum. 1 0 Yorumla
isikduygu16 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl 0 pozitifim ama et nerde bulup yiycez bu pahalılıkta anca köfte burger in içinde falan ah ahh 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ah ah 😕 Yorumla
Gökyüzün236 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ben a kan grubuyum ve kırmızı et fazla yiyemiyorum köfte suçum dışında 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kırmızı et.. 😄 1 4 Yorumla Boavistaa +1 yıl Burcun ne peki? :D Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Başakk.. Yorumla Boavistaa +1 yıl Burcunu sormuşum da kan grubun olacaktı kcjfjfj Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl 0 rh (+).. Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 669 cevap paylaştı. Yok ben Allah ne verdiyse gömen taraftayım asjsjs 1 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Helal çkcjgj Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kan grubumu ezbere bilmiyor oluşum 🫣 1 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Nasıl ya? Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Unutuyorum Allah Allah :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Unutulacak bir şey olsa bari :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🥲 böyle yazmış yaradan kaderimi.. shsjjss Yorumla Boavistaa +1 yıl Cksjsjsj Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kan gurbumu bilmiyorum ☹😪 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Öğren Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Hayır bunu ilk defa duydum😃 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Her şeyin bir ilki vardır :D Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 596 cevap paylaştı. Yeni duydum, nasil oluyor 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Kan grubunuz nedir? Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl hani hicbirinde fast foodumsu seler yok nie 0 0 Yorumla
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Boş işler 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bunu yazman boş işler asıl 😌 Yorumla
es1235 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben kan grubumu bile bilmiyorum😂 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Öğren bir ara :D Yorumla
ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ne bulursam yiyorum 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yarasın Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Teşekkürler 😂✌🏻 Yorumla
BuseQueen Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sebze ile hiç alakam yoktur :D 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl Sen de mi A? Yorumla BuseQueen +1 yıl evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayır🤤 0 0 Yorumla
Tugbatugbatugba Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ette pahali be 😄😄 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Maalesef :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sevdiğim yiyecekleri yiyorum
kan grubum A Rh , hayır kan grubuma göre beslenmiyorum.
"A Rh+"
Ben de A
ne güzel 😊
Hıhı ))
Hem kırmızı et hem sebze yiyorum ama tabaktaki kuru yemişim çözemedim
Kuruyemiş de yiyebilirsiniz diyor
😅😅✌️
:D
Ben kan gurubum mu yanlış acaba 🤔
Kırmızı et sevmem.
Ters etki yapmış sen de :D
Ab+ doğru. Karides sevmem bir kez daha kanıtlandı:)
Hmm :)
0 olmalıyım o halde ben et oburum çünküm 😒 ne demek A sebze 😒
Aynı kaderi paylaşıyoruz :D
Full sebze diyor, etle çok aram yok doğru. 🙄😄
🙄😂
0 aşırı etçil değilim ortaya karışık bir şey yapamıyor muyuz 😄
Arada ot tüketebilirsin sağlığın için :D
Sebze daha çok seviyorum ☺️
Olsun :)
Bana da ot çöp diyor 😯🙈 Rabbim affetsin ne bulursam yiyorum..
:D
O için et diyor. Etçil biriyim , et ağırlıklı beslenirim
Ben de etçilim ama ot diyor 🙄
Otu etin yanına ekle ye sende 🥦🥬🥩 ah insanoğlu yeter ki istesin herşeye çare bulur
Ot tüketiyorum zaten etçil olduğumu söyledim :D
Sen beni dünden beri anlamamak için ant içmiş gibisin 😄
Anlanmayacak bir şey yok ki :D
1. Kemerin toka kısmı arabayı çizer.
2. Bu görsele göre ot ye diyor , sende kendi sorunun yalancısı çıkmamak için otu etin yanına ekleyip yiyeceksin , 1 taş ile iki kuş.
İşimin gücümün arasında beni yordu ya
Tamam da kemer konusu çok saçma kemerin tokası neden arabanı çizsin? :D
E zaten yiyorum ki sorun yok
Arabaya dayıyor 😂
İmkansızlara oynuyorsun 😜
Enteresan 🥳
Hıhı :D
Senin arabayı kemerimle çizeyimde bir gün , arabalar kategorisinde soru sorarsın hahaha
Gıcık :D 1929494 Yıl sonra buluşursak olur
Gelme banane 😄
Gelirim demedim zaten pis :D
He işte gelmem dedin diye dedim. İlle de anlatacam/açıklayacam ha 😄 Neyse sayende mesaim bitti eve gideyim ben 😂
Sanki anlamadım gibi üstüne bir de anlatıyorsun ya :D
Rica ederim ne demek önemli değil :D
Sebzeden ziyade meyve tuketiyorum genellikle..
Olsun o da iyi
senin kan grubun nedir dostum?
A, senin nedir?
bende A+
Daha çok et ağırlıklı besleniyorum ama sebze ve meyve seviyorum :D
aslinda hepimiz gunde 1 kez et urunleri tuketiyoruz.. 3 gun tuketmeyince baska yapacak yemek cesidi kalmiyor :D
Orası öyle tabii :D
Kan grubumda hangi besin var bilmiyorum bile
Et tüketmem lazımmış etten hoşlanmayan ben 😅
Et ye et :D
İnşaallah inşaallah 😁
İlk defa gördüm bunu. Ne bulursam Allah affetsin öğütürüm ben
0 RH (-)
Pek ona göre beslendiğim söylenemez
Can boğazdan gekir kitabını okudum ama hiç denemedim
Bol bol kırmızı et:) bende öyle yapıyorum.
0 pozitifim ama et nerde bulup yiycez bu pahalılıkta anca köfte burger in içinde falan ah ahh
Ah ah 😕
Kan grubum A negatif ama etle pek aram yoktur
Ben a kan grubuyum ve kırmızı et fazla yiyemiyorum köfte suçum dışında
Kırmızı et.. 😄
Burcun ne peki? :D
Başakk..
Burcunu sormuşum da kan grubun olacaktı kcjfjfj
0 rh (+)..
Yok ben Allah ne verdiyse gömen taraftayım asjsjs
Helal çkcjgj
Kan grubumu ezbere bilmiyor oluşum 🫣
Nasıl ya?