Güncellemeler
+1 yıl
Ben uzman olduğumu iddia etmedim. Sen rüya görüyorsun tatlım. En başta laparoskopi tercih ettiğini söylediğinde sebebini sordum, mantıklı bir cevabın olmamasına rağmen körü körüne bağlanmış durumdaydin bu fikre. Fikrin hakkında bir yorum, bir açıklama, bir tartışma yapmaya bu kadar kapaliysan cevap vermeseydin, sadece oylamaya katilsaydin.. Fikrini üzerinde konuşulmaması gereken bir tabu haline getirdiğini düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Laparoskopi tercih ederdim
Benim annem safra kesesi ameliyatı oldu laparoskopi ile, kaç gündür iyileşmedi... Histeroskopi daha iyi..
Geçmiş olsun. Ben başka bir nedenden ötürü laparoskopi dedim
Sağol. Neden laparoskopi dedin?
Bir tanıdığımıza laparoskopi daha iyi geldi
Hiç alakası yok 😂🤣 Ağrı kesici değil ki bu, ameliyat! Yapan doktorun deneyimi, hastanın genel sağlık durumu ve benim gibi polip alınacaksa poliplerin büyüklüğü vb. etkileyen bir çok faktör var.
Eğer rahimle ilgili bir operasyon olacaksa ve histeroskopi ile yapılabiliyorsa histeroskopi daha mantıklı. Sonuçta laparaskopide karın özel cihazlar ile delinecegi için diğer organlara zarar gelme riski var, iyileşme süreci daha uzun, dikişler alınacak da iyileşecek de vb.. Histeroskopi yapıldı bana, ertesi gün işe gittim 😂
Biliyoruz ameliyat olduğunu. Kısa kısa yazdığım için yanlış anlaşıldı zira parmaklarımda bir sorun var uzun yazamıyorum
Geçmiş olsun, fakat uzun yazsaydın da çok farklı bir anlam ifade etmeyeceğini düşünüyorum.
Yahu olay hakkında duyduklarım olmasa niye yorumlar yazmaya devam edeyim? Alırdım xperi giderdim. La havle yarabbi
Xper almak çok mu önemli :D Bana saçma gelen, laparoskopiye başka bir yakınına iyi geldiği için doğru bakıyor olman. Laparoskopi çok güzel bir teknik, ancak rahimle ilgili ameliyatlarda histereskopi ile yapılacak şeylerde laparoskopi istemek akıl karı olmaz yani. Onu anlatmaya çalışıyorum. Histereskopinin çalışma alanı da kısıtlı zaten. Yani kesinlikle laparoskopiye karşı değilim ancak bilimsel bir gelişme söz konusu olduğunda bu kadar sabit fikirli olman çok rahatsız edici ve cahilce.
Madem bu kadar konunun süper uzmanısın. Neden soru soruyorsun? Amacın bilgisel tatmin mi? Zaten soruyu takan olmamış. Birde + puanımı - yapmış alemsin. Kimin umurunda senin ne puan verdiğin :) Görüşümü sil şimdi
Konuya müthiş bilgin ve mükemmel ötesi hakim olduğunu iddia edip, bu mükemmel ötesi bildiğini iddia ettiğin konu hakkında güya soru soruyorsun. Görüş yazan birine saldırıyorsun.
Bende diğer insanlar gibi bu soruyu ciddiye almayıp cevap vermemeliydim.
Sen nesin biliyormusun. Bildiği şeyi sorarak "m" ile başlayan bir şeyi kendine uyguluyorsun. Özgüvenin düşük olmalı ki buna ihtiyacın var
Tamam hadi sen haklısın diyelim :)
Kalp kırmak istemem