Hayatıma ne kız ne de erkek kimseyi kanka olarak almadım, almam da.. İkisini de sakıncalı görüyorum. Kızlarla senden ya da karşındakinden kaynaklı bir his olduğu anda ki bu yüksek ihtimal oluyor, kankalık diye bir şey kalmaz. Erkek kanka her ne kadar diğerine kıyasla bir adım önde olsa da onlar ile de bir yerde görüş farklılığı olduğunda araya farklı düşünceler girebiliyor. Kimi zaman da kısmanma yani çekememe bile olduğu oluyor. Yalnız doğduk, yalnız öleceğiz. İki kişinin bildiği sır değildir. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin.
Şahsen kız dostum yok ama olmasını isterdim ona her şeyi anlatıp yaptığım doğruları yanlışlarımı açıkça yüzüme vururdu erkekler genel olarak lan olm salla gitsin onu mu dusunecen maçı izledin mi abi gecen bir kızla tanıştım vs
Cinsiyete ayırmak değilde karaktere ayırmak daha doğru olur diye düşünüyorum erkek kankamda var kız kankamda 2 ‘side benim her şeyim şu hayatıma denk gelen en güzel insanlar Allah’a şükür ediyorum onlar için
Erkek arkadaşım var ama kız kanka daha farklı. Gezip tozabileceğim bir kız arkadaşım olsun isterdim. Maddiyatım zaten var şükür ama arkadaş kanka olayı farklı. Zor biraz. Sevdiklerimiz de uzakta.
ya bu çok arada kalmış bir soru ben genelde herkesle iyi anlaşırım ama kızlarda hep bir çekememezlik arkadan kuyu kazamak dedikodu çıkarıp yaymak var ama erkekler bunlarla uğraşmıyor seninle gerçekten dost oluyor yani ben öyle düşünüyorum ama daha önce knka dediğim bir erkek bana git gide benden etkilendiğini söylemişti buda hiç hoş bir durum değildi açıkçası...
2 tane dostum var. biri kız, diğeri erkek. ikisi de sırlarımı, duygularımı, hislerimi bilir ama kız olan ayrıntıları da bilir ve yanında rahat konuşurum. bu durumda kız bir adım önde.
Biraz tersim bu konuda insanlara. En yakınım hep erkek oldu bu zamana kadar, kızlardan daha sahici, daha açık davrandılar. Ne düşünüyorlarsa onu söylediler, bu yüzden kesinlikle erkek.
Bir erkek arkadaşım var ona paylaşıyorum. Ama herşeyi anlatamıyorum ne bilim bazı şeylerden utanıyorum galiba hiç tanımadığım biri olsa rahat rahat konusabilirdim sanırım
insan olana yanımda her zaman yer var cinsiyet ayırmam aslında 1 kız 1 de erkek kanka daha iyidir çünkü fikirler ve yaşayış tarzları farklı bana tecrübe lazım :)
Erkeklerle pek anlaşamıyorum kız kanka ama bir yandan da duygusalım her şeyimi rahat rahat anlattığım, her şeyimi paylaştığım birine de duygusal olarak yakınlaşırım büyük ihtimalle de...
Ne diyorsun yaa kankiiss ne ya sabah sabah midemi bulundirdin. Hem sana ne oluyor bu bnim düşüncem saygı duymani beklerdim. sen git kahvaltı yap bal ye peynir ye tamam.
Bkkk bn agresifim anladin mi. burcum koç. Sen bnim sinirimi açacak şeyler diyorsun. Yok bulmayayım allah razı olsun. sen iki günde bna kafayı yedirtirsin. Rahat konuşmalara üsluba bakk yaa.
Hiç biri. Çünkü, dertlerimi rahatlıkla konuşabilen bir insan değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi olsun sadık olsun benim değer verdiğim gibi değer versin farketmez. Ama nedendir bilmem hangi kıza böyle samimi arkadaş olarak baktıysam hep yari yolda bıraktı illa ki bir çirkeflik yaptı erkekler daha iyi sanki bu konuda.
tabiki erkek kanka bir kere iki kız asla anlaşamıyor ya da ben kızlarla anlaşamıyorum :d erkek kanka kadar kralı var mı, oynadığın oyunda pren olur sana sataşana laf atana direk koşar resmen abin gibi. Bence erkek kanka :d
En İyi Cevaplar