Ben mi değişiğim acaba yahu? Adamın karnında 6 tane yumru olması benim ne işime yarayacak acaba? İster olsun ister olmasın dedim. Sana batan ne burada? Ben onu anlamadım.
işin penislemi bize vajinaya bakalım geçelim sen tahrik ediyon milleti. ayn faktörelr beğenilcek mutlaka. az kas veya standart kilo önemli diilse. sen takıl avellerle işim yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben fit olmasını isterim ama fizik önemli değil
Göbek istemem ondan sonra kaslı mı oluyor düz mü hiç farketmez. Adamın karnıyla işim ne?
Mantıklı
Adamın karnıyla işim ne, bunun kadar saçma az yalan gördüm
Sen kaslı olduğun için herhalde kaslı demesini bekliyorsun milletin. Beklediğin olmayınca yalan söylüyor olduk. 😅😅
Karın Kasım olsa neyse, yoksa neden sahip olmadığım şey hakkında böyle konuşayım, hem istememek ayrı ama napacam onunla demek ayrı yeme beni
Ben mi değişiğim acaba yahu? Adamın karnında 6 tane yumru olması benim ne işime yarayacak acaba? İster olsun ister olmasın dedim. Sana batan ne burada? Ben onu anlamadım.
Yalan söylüyor olman ve dürtülerini tanımıyor olman
Lütfen benim için kavga etmeyin
işin penislemi bize vajinaya bakalım geçelim sen tahrik ediyon milleti. ayn faktörelr beğenilcek mutlaka. az kas veya standart kilo önemli diilse. sen takıl avellerle işim yok.
Kassız düz göbek olabilir zayıf olmalı
Kadınlarda karın kasını severim
Kadınlarda karın kası yakışmıyor ya..
Kadında kas sevmiyorum
Düz karın
Düz olsun
Narenciyim ben😄
İkisini de sevmem
Kas tabi
Kas tabiki asteğmenim
Artık teğmen 😄
Vay be bende 377 donemdim