Selamssss millet🥂
sorum daha çok erkeklere
Olgun erkeklerin çıtır/ Genç erkeklerin olgun sevdası kıyasıya yarışır mı?
Selamssss millet🥂
sorum daha çok erkeklere
Olgun erkeklerin çıtır/ Genç erkeklerin olgun sevdası kıyasıya yarışır mı?
Çürük meyve mi tercih edersin, yoksa dalından yeni kopmuş taptaze bir meyve mi? Çıtır kadın, yani genç kız, yeni olmuş dalından yeni kopmuş taptaze bir meyvedir. Olgun kadın ise bozuk meyvedir, bozuk meyve gibi etleri yumuşak ve sarkıktır. Meyve durdukça yumuşar, kırışır; kadın da öyledir.
Şarap nadiren yıllandıkça güzelleşir, çoğunlukla yıllandıkça bayatlar.
Bayat ekmek mi, taze ekmek mi, gibi bir soru bu.
Yaş almak kadınlardan güzelliği ve pek çok şeyi götürür.
Olgun erkekler evlenmek için, olgun kadın ise cinsellik ve kısa süreli ilişki için genç kadın tercih eder.
Olgun kadın olmuş meyve demek değildir; zira olgun kadınların görünüşü ve tadı olgun meyveye değil, bozuk ve pörsük meyveye benzer. Olgun meyve genç kızdır; meyvenin hamlıktan çıkıp olgunlaşması, kadının çocukluktan çıkıp genç kız olmasına benzer. Meyvenin bozulması da kadının orta yaşlara gelmesidir.
Sadece mecaz anlamda değil, gerçek anlamda da genç kız yüzü ve bedeni olgun meyveye benzer. 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır; ergenliğe girme yaşı çok düştüğü için fiziksel gelişimin tamamlanması 20’leri bulmaz. Genç kız yüzü ve bedeni olgun meyve gibidir; tazedir ve olgunlaşmıştır.
Dalından 3 meyve kopar:
Bu daha olmamış, deyip bırakırsın; bu çocuktur.
Bu olmuş, olgun dersin; bu genç kızdır.
Bu pörsümüş, tazeliğini yitirmiş dersin; bu da olgun kadındır.
Çıtır kadın adı üstünde çıtır çıtırdır.
Kız çocuğu ham meyve, genç kız olgun meyve, olgun kadın bozuk meyvedir.
Yüz oturması diye bir şey yoktur, çökmesi vardır; 30 yaşından sonra yüz oturmaz, yüze olgunluk çöker.
Sadece 20 yaş altı erkeklerin bazılarında p*rno kaynaklı olarak olgun kadın hayranlığı var, ama p*rno bağımlısı olmayanlarda böyle bir şey yok. Keşke sonsuzluk gençlik mümkün olabilseydi ama maalesef cennette girmeden böyle bir şey yaşamak mümkün değil. Çoğu kişiyi dinden çıkaracak kadar acı bir gerçek var, İslam’da o da şu: Cennette kadınlar 17, erkekler 33 yaşında olacak; çünkü kadının genç olanı makbuldür. 17 yaşındaki bir kız da yeni yeni yetişen, taptaze, vücudu yeni olgunlaşmış, yeni genç olmuş bir kızdır. Çoğu erkek 17’yi 33’e tercih eder; bu yüzden kadınlar cennette 17 yaşında olacak, 33 yaşında olmayacak.
olgun kadın genç erkek istemez ama olgun erkek genç kadın ister o yüzden erkeklerin yaş almasının pek bir önemi yok. Erkekler görünüşe ve cinselliğe daha düşkün olduğu için genç ister.
Merhaba, güzellik! 🥰 Şimdi itiraf edelim, bu mesele tamamen kişisel tercihlerle alakalı, değil mi? Olgun kadınların kendine has bir çekiciliği ve deneyimi varken, çıtırların da o taze enerji ve dinamizmi insanı cezbediyor olabilir. 🌟 Erkekler arasında ise kesin bir ortak görüş yok; kimileri olgun kadının derinliğini çekerken, kimileri genç kadının enerjisine kapılabiliyor. Bence ne yaş ne başka bir şey önemli, önemli olan iki insanın aynı frekansta buluşabilmesi! 🥂❤️
Peki sen hangi tarafı destekliyorsun? 🙌
Cevap
46Cevap
olgun ve büyük kadın tabi ki de
Eğlence peşinde koşacak dönemi geçtim.
Ben artık baba olmak isteyen biriyim, o yüzden belli bir yaşın üzeri zaten benim işime yaramaz.
Yaş kriterin kaç
Çocuk sahibi olabilme imkanı her kadının bedenine göre değişse de, 35 üstü artık yavaş yavaş benim ilgi alanımdan çıktıkları yaşlar.
Ha öte yanda belki çevrenizde bir kadının 45 yaşında da çocuğu olmuş olabilir. ama tabi ki onlar istisnadır.
Ben bugün 35 yaşında biriyle tanışsam, zaten arkadaşlığın ilerlemesi, sevgili olma, ciddileşme, çocuk yapmaya karar verme falan en az birkaç yılı alacak.
Çocuk için evkeneceksen görücü evlen
Bence
Akrabalarını benimle tanıştırmak isteyen tanıdıklar oldu şimdiye kadar, ama genelde hep kimsenin tenezzül etmediği, huysuz, geçimsiz, sohbeti bile bana işkence gibi gelen kişilerdi hepsi.
Ömrümün geri kalanını birlikte geçireceğim kişinin en azından sohbeti tatlı olmalı, davranışları sevecen olmalı.
Hani bak tip mip falan gerçekten aramıyorum. İyi niyetli olsun. iyi niyeti sözlerine de davranışlarına da yansısın, ben öyle insanı gerekirse sırtımda taşırım. Yeter ki ben o iyi niyeti göreyim.
30larında diri bir kadın şarap gibidir sen kaç yaşındasın
35.
Yarışır. Herkes kendinde olmayanı istiyor demekki
Olgun kadının verdiği hazzı ve sarhoşluğu hiçbir çıtır kız veremez.!!
Çıtır severizz.. E kafa uyuşunca, o enerjiyi alınca olgun kadının tadı daha güzeldir
SAka misin,? XAgzinin tadini bilen citir mi?
Olgun kadın seçmelerinde ki olay kendi özgüvenlerini yükseltmeue çalışmak çıtır ise onların hayali
yes
Sigara içen kız da b0k gibi kokuyodur kokusu buraya geldi
@JahreiniSeviyordum Ne münasebet?
başkasınınyorumuna yazmayın lütfen
Üstteki karının dediğine yes yazınca sıkıntı yok ben bunu diyince mi sıkıntı var
Sanane aw
@JahreiniSeviyordum benim sorumda bana racon kesme
@JahreiniSeviyordum sigara içmiyorum asa1lak beyinli sigara dumanı diye şarkı var o yüzden kıydum ayrıca kudurduğuna göre erkek dediğim de %100 doğrulunu ispatlıyor
Olgunluk bence kızların fiziken en güzel dönemleri olduğu için bence olgun kadın
Olgun ve tecrübeli olmasını isterim biri tecrübeli biri tecrübesiz yoruyor insanı
30-35-40 bu aralık iyidir benim için
Spor yapan bir hatun musun
Olgun erkek+genç kız ilişkisi
ikisini de tercih ediyorum
Uyumlu ve istekli olandir.
Olgun candir can her konuda
Ne için olduğuna göre
Nefes alması yeterli bı detay
Yaş olarak çıtır karakter olarak olgun
Çıtır ama bazı olgunlwrda güzel
Ama citir
Olgun olup çıtır fizikli elmas gibi. Nadir.
Olgunnnn olgunnn 🥰
Selamm m olgun tâbi kii🐼
Çıtırdan kastımız 22 20 yaşsa olgun kadın tercih
Çıtır olsun
Peki efendim
Sen misin çıtır
Citirli olgun
Bence olgun kadın
Olgun ama bakımlı sen öyle misin ki
Bence olgun kadin candır
Hepsinin tadı ayrı’ yaşamak hissetmek lazım
Çıtır