Olgun kadın deyince hemen aklınıza +30 yaş üstü kadın gelmesin. Olgunluk yaşla değil, yaşanmışlıklarla alakalıdır. Olgun kadın susmayı bilen, konuşmayı da bilen, tatmayı bilen, tadılmayı da bilen, gözlerinin gücüne inanıp, beden diline önem veren kadındır. Kıvrımlı hatlar, dolgun ve diri göğüsler, yuvarlak kalçalar ve etli dudaklar çoğu erkeğin hayallerini süsler. Birçok erkek, etine dolgun kadını, zayıf bir kadına tercih eder. Olgun kadın mı, dolgun kadın mı tercih edilir?
Evet gerçekten o kadar güzel bir anlatım yaptınızki, @beyazorkidem bu kadar hiç kimse bu paylaşımı bu şekilde dile getirip paylaşamaz dı. İlk olarak şu şekilde paylaşıma şu şekilde paylaşıma başlamanız o kadar yerinde bir isabet diki, OLGUN KADIN DEYİNCE AKLINIZA HEMEN +30 YAŞ ÜSTÜ KADIN GELMESİN. OLGUNLUK YAŞTA DEĞİL YAŞANMIŞLIKLARLA ALAKALIDIR. Bu kelimeyi hiç kimse bu kadar paylaşarak ifade edemez. Öncelikle sana çok çok teşekkür ediyorum. @ beyazorkidem Ben şu şekilde tercih ediyorum, @ beyazorkidem Senin anlattığın tarzda olmalı yaş ile alakası olmayan, olgun ve dolgun kadın tam anlattığın tarzda bir kadın her zaman hayalimdir.
Olgun kadın yaşamayı bilir dolgun olanda oturduğu sokaktaki tüm kuaförlerin saç seklini bilir :D tabi istinaslar olabilirmi bilmem bir kadının tek özelligi dolgun bir kalça ve göğüsse aman diyim kalsın. Onla yasanmaz. Ama olgun kadının asabiligi ofkesi hayata karsi tutumu sizi etkilemisse gecmis olsun. Harbi bir kadına rakı açtıracak zamana gelmissiniz demektir. Olgun ve dolgun kadını yan yana kullanmak bile rezillik. Olgun kadına aykırı
Olgun kadın özellikle günümüzde 30-40 yaş arasıdır. 40 'tan sonra erkek ve kadın için ileri ergenlik dönemi baslar. Dolgunluk olayını da çok yanlış anlıyor bizim kadınımız. Safinaz gibi bir kadın elbette çekici olamaz ama dolgunluğun ölçüsünü de doğru tutturmak gerek. Zayıf fakat biraz etli kadındır dolgun olan, bildiğimiz kilolu kadın dolgun değildir. Erkek olsam kendi yaş grubumda olgun aynı zamanda da dolgun kadın isterdim. Ama erkekler dolgun ister çünkü olgun kadının zekasıyla başedecek kapasiteleri yok.
Evet haklısın tabiiki olgun kadinin zekası kadini safliktan doğallıktan uzaklaştırıp seytanlastirir.. Ergen olmaninda her iki cins içinde yaş dönemi bellidir.
Olgun kadın 30 yaş üstüdür. Neden dersen günümüz kızcağızlarında olgunluk maalesef olmayan bir özellik. Bir noktada içlerindeki ergen ortaya çıkıyor. olgun dolgun candır.
Olgun ya da dolgun olması kadını çekici kılan olmazsa olmaz etkenlerden değildir diye düşünüyorum. Erkekler için kadının seksapeli önemlidir. Bence vücut hatlarının düzgün olması tercih sebebidir. Ne çok sıska, ne de şişman ilgimi çeker. Fit olması ve düzgün hatlara sahip olması önemli. Tabi ne yapacağını bilmesi, zeki olması da gerekir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben bir kadını karşı karşıya geldiğimde, gözlerinden ve sözlerinden hislerinin bir çoğunu net anlayabiliyorum. Ben, bana saf duygularını kaybetmemiş, bunu doğru biçimde kullanmasını bilen kadınla seks yaşamaya bayılıyorum. O an dünya yaşamı içerisinde farklı bir boyuta ışınlanır gibi hissediyorum. San ki o an dünyada iki kişi yaşıyor gibi. Benim için sekste yakalanması ve yaşanılması gereken olay bu.
Olgunluk ve dolgunluk farklı kulvarlarda olduğu için karşılaştırılması güç bence.. Kıvrım iyidir, göbek kötüdür mesela. Hem zayıf hem dolgun olması ideal bence. Olgunluk ise her insanın aradığı ama bulamadığı şey. :)
Uln ne garılar var be diyesim geldi ama demeyim tabi. Ben yeterince olgunum o da böyle olursa filozof olur çıkarız. Fiziğe gelince aşıksam zaten o en güzelidir gözümde. Görseldekiler gibi olması gerekmiyor.
Aklı ile olgunlaşmış kadın nerede ne zaman şekilde davranacağını bilir dolgunlugunu da sadce erkeğine yatakta kullanır O yüzden aklı gelişmemiş kadın bedeni ile gelişsede beni asla cezbetmez
olgun kadın tabii ki de. Olgun kadının ince belli olayım manken gibi durayım derdi yoktur. Ve neyden zevk aldığını çok iyi bilir. Dolayısıyla olgun kadın hem yeterince dolgun hemde tutkuludur.
Olgun kadın mı guzel kadın mı dolgun mu zayıf mı bilmiyorum ama bir kadının keyfi 30 lu yaslarından sonra yasaniyor elbette genclik guzel ama kadın olabilmis kadını tanımakda cok keyiflidir
Öyle soru sormussun ki tüm erkekler bug da kalmis Erkekler her zaman olgun veyahut balik etli kadından hoşlanır tvlerde sürekli genç ve zayıf kadınları zirve olarak tanimlasalarda
Olgun kadınlar her zaman karşısındaki partnerini anlayabilen ve empati yapan kadındır. Dolgun kadın sadece göz boyamaya çalışır. Bu durumda cevabım olgun kadın :)
Olgun kadın diyince öyle akla hemen +30 gelmesin, olgunluk yaşla değil yaşanmışlıkla alakalıdır; yani soru şu sanırım. Ben hem olgun hem dolgun bir kadınım, siz hangisini tercih edersiniz. Beni mi? Olgunu mu? Dolgunu mu?
Dolgun kadınlar çoğu erkeğin aklını başından alır bu bir gerçektir... AMMA velakin olgun kadınlar daha bir cezbedici geliyor bana kanki.. çünkü yerinde ve ne zaman hareket edeceğini bilen kadın, pozitif ve enerjisi yüksek kadın, mantıklı düşünen ve dinlemeyi bilen 'zeki' kadın benim için hep 1-0 önde başlar..🎩🤵🌹🔥(mesaj yerine ulaşmıştır diye düşünüyorum)💥🎭🎬
Neye göre olması etken tabiki. Tek gecelik bir ilişki için dolgun varken olgun seçer miydiniz? Yok ciddi bir ilişkiyse (dolgun kişinin ergen hareketlerini olduğunu var sayıyoruz şu an :D) dolgun seçeninde aklı yoktur 2 deli geçinir giderler
Olgun kadın bence, çünkü fikri düşüncesi oturaklı kadın iyidir güzeldir. Dolgun kadın kötüdür demiyorum ama hangisi seç dersen olgun kadın derim ben daha çok minyon sevdiğim için zaten 😄 😅
En İyi Cevaplar