Bir kadın olarak üzerimize düşen görev çok fazla olduğunu düşünüyorum. Yemek yap, bakımlı ol, tüylerini al, güzel ol... Peki hamarat kadın mı bakımlı kadın mı daha öndedir? Sizce günümüzde hamarat olmak bakımlı olmanın önüne geçer mi? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum hem de çook <3
Hamarat kadın çünkü bir o kadarda bakımlıdır, illa makyaj yapacağı anlamına gelmez, zaten kızların doğal hali çok daha güzel bence. Makyajla doğallığı gidiyor bir kızın 😒 çok yapay gözüküyorlar makyaj ile, çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır, cildini, saçlarını koltuk altı ve etek altını temizlemiyorsa ve yıkamıyorsa hem kötü kokar hem iğrenç gözükür. Düşünüyorumda ilerde evlenirsem eşim sabah kalkınca en masum hali olur, çoğu kız sabah kalkınca tam tersini düşünür ama bence sabah çok daha masum şirin olurlar.
Evliysek bakımlı olmalı öncelikle. Ev işlerine yetişemezse tezlikçi tutulabilir veya yumurta kırılabilir veya da dışarıdan söylenebilir. Ama hamarat olup da bakımlı olamazsa o sıkıntı oluşturur. Gönül isteri ikisi de olsun ama yetişemiyorsa kadın bakım bir adım öndedir evliliğin akıbeti için
Hamarat kadın daha ömde olmalıyken, bakımlı ve zayıf açık giyim tercih edilen kadı lsr daha ön planda en basit tiktok ta bile göbeğini açıp şort giyen göğüsleri meydanda olan kadınlar ve kızlar daha çok ilgi çekiyor
kesinlikle bakımlı olmalıdir hamaratsin her turlu yemegi yapar evi cekip cevirirsin ama kocanin yaninda ya da sevgilinin yaninda paspal kotu kokan bakimsiz bir kadinsan adam seninle sevismek bile istemez cinselik kotu gidiyorsa zaten bisey soylemeye gerek bile yok cinsellik iliskinin % 80 ' nini olusturur cinselliginle adami yeterince doyur bak ortada sana is bile kalmaz hepsini o yapar :)
Bence ikisini de birlikte yürütmelidir hem kendine bakıp hem hamarat olmalıdır. Zaten mutfakta düzenli ve güzel şeyler çıkarabilen birisi kendisi konusunda da bakımlı ve düzenlidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hem hamarat hem bakımlı hem güzel en seksi hem ateşli hem itaatkar