+1 yılKolonya sürme de başka ne yaparsan, çünkü kolonya tahrişe yol açar ve daha fazla kaşındırır.
Sana tavsiyem eğer sivrisineğin soktuğu yer sivilce gibi baş verdiyse orayı kanatman ve sıkarak içindeki zehri akıtman başka türlü geçmez. Ayrıca unutmamak gerekir ki, o sivrisinek zehri vücuttan atılamazsa çok daha zararlı olabilir, sivrisinek ısırığı deyip geçmemek lazım. İnsanlar genelde bu tür şeyleri pek ciddiye almazlar ve "Bi' sivrisnek ısırdı diye doktora mı gideceğiz artık" gibisinden şeyler söyleyerek durumu geçiştirirler ama işin aslı öyle değil işte. İyi bir cildiye mütehassısına görünmeni tavsiye ediyorum. Doktor o zehirli sıvının vücuttan atılmasını sağlayacak ve vücuda içten etki ederek ısırığın olduğu bölgedeki hassasiyet ve kaşıntıyı giderecek melhem ve hap verebilir.12 Yorumla- +1 yıl
Isırılan yer şişerse bu şişlik 3-4 gün hiç inmezse mutlaka doktora git, beni dinle ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılKesme şekeri hafif ıslattıktan sonra sokulan yerin üzerine bastırırsanız hem zehrini alır hemde kaşıntısını alır.
29 Yorumla- +1 yıl
dene dene benimde elimin üstüne cinsel saldırıda bulunmuş pislik yazarken zırt pırt kaşınıyordu iyi geldi :))
- +1 yıl
hadi geçmiş olsun bir devlet hükümet sorunu daha çözümlendi HAYALDİ GERÇEK OLDU HATTA BİZ YAPTIK DAHA GÜZEL OLDU :))
- +1 yıl
Mart geçti rahat ol gerçi bizim burdakiler hala damda keman çalmaya devam ediyorlar ama :)
- +1 yıl
:))
+1 yılN'oldu Etmuscum.? Uff mu oldun.? :D
Bak bundan sonra tekrar ısırırsa ve kaşıntı olursa, ılık duşun altına gir.. Ilık derken biraz sıcak olsun su.. Isırılan yere tut sıcak suyu.. Kaşıntın geçecektir..
Ayrıca, yüzünde filan olunca yapmak sakıncalı olur ama, elinde, kollarında veya bacağında olduğu zaman, eğer sigara içiyorsan sigaranın ateşini yaklaştır.. Dayanabilecek kadar tut, sonra çek tekrar yaklaştır biraz daha tut.. Ama değdirmeyeceksin.. O sıcaklık o sivrisineğin salgıladığı zehiri(!) öldürecek ve kaşıntın bitecektir..
Bunu babam yapardı ve faydasını görürdü.. Ben de denedim ve faydası oluyor.. :)
Geçmiş olsun tatlım.. :D19 Yorumla- +1 yıl
Olmaaaazz.. Yanık izi kalır o zaman.. Değdirmeyeceksin.. :)
- +1 yıl
Aman derim, başka şey demem.. Ben bırakmaya çalışıyorum, olmuyor.. Ya içen birinin ağzından al sigarasını, bir deney yapıcam dersin.. :)
- +1 yıl
Ya sigarayı örnek diye verdim.. Yani O zehiri öldürecek derecede bir ısı tatbik edeceksin.. Tabii ki, dayanabileceğin derecede bir ısı.. En güzeli sıcak duşun altına tutmak..
- +1 yıl
Sıcak iğne değil.. Kızdırılmış iğne olmalı.. Yoksa mikrop kaptırırsın..
kocaman bu seninki ya. essek gibi.
herneyse beni de cok isiriyolar benim de bu soruyu gorunce gozlerim parladi. buyukbabam hep because of you are so sweet derdi sonra operdi gecerdi ;D simdi ben de sana diyim because of you are so sweet etmus git biraz daha kasi kardesim ;)
sen gene bulmussun bu kallesi de intikam almissin benimkiler mechul00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sinek ısırıkları tedavisinde, ısırılan yeri ya da bölgeyi su ile üç defa yıkayın. Daha sonra iyice yıkadıgınız bölgeyi sabunlayarak tekrar yıkayın. Bu işlemi bir kaç defa yineleyin. Aslında bir defa da yeterli ama siz kesin çözüm elde etmek istiyorsanız defalarca yapın derim. Şahsen öyle yapıyorum. Yemek sodası ile suyu karıştırın boza kıvamına gelen karışımı ısırılan bölgeye sürün. Şayet ısırılan yer şişiyorsa buz ile sarın buz eriyene kadar bekletin.
Read more: link10 Yorumlakanın tazeymiş sivrisinek taze kana gelirmiş bende de evde annnem babam ne biliym misafir olsun. O şerefsiz hep benim odamda hep beni buluyo bi de öyle zamanda vızıldıyo ki yemin ediyorum işkence yaa. Onun için yazın her gün alkol alıyorum kafam kırıldı mı yatıyorum ohoooooo o zaman gelsin yesin ısırsın kan alsın umrunda diil ruhum duymuyo onu :))) :)))
13 Yorumlaşerefsizler gene başladı. 2 gün önce öldürdüm yılın ilk sivrisini.
benim tekniğim ısırılmış bölgeye tırnak geçirip acıtıyorum 1-2 dk. sonra soğuk suyla yıkıyorum hissizleşiyor bir süre. O sürede uykuya dalmaya çalışıyorum :)11 Yorumla
+1 yılkolonya süreriz biz varmı sende kolonya bol bol sür bide camın önüne bi kaba su koyup içine soğan bırak sivriler pek sevmezmiş öyle duydum sen dene işe yararsa ben de denerim :))))
13 Yorumla- +1 yıl
onlar yalnız gezmez söyliyim arkadaşlarıda etraftadır sen hazır ol :))
- Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılOha dedim o ne kadar büyük öyle ya canavar gibi.. Oysa ki katil deiyecektim sana ben :Pp
Alkollu bırsey sursen daha çabuk geçmez mi kolanya gıbı.
domatesde derler ama kaşıntıya ..128 Yorumla- +1 yıl
bene votka hemen keser. bak amamerak ettım tuzu da bakalım ıyı gelecek mi. Lımon daha etkılı olabı ır yada domates ıcındekı aidden dolayı bu gece bunları dene tek tek bak yaz buraya malum yaz gelıyor.lazım cumle aleme:)
- +1 yıl
:))) ya valla sesli güldüm yine sinirim mi boşaldı ne :))
kendi yalama deyınce :))) oda ıyıymış valla :D - +1 yıl
aman gulerken yanlıs yazmışım işte ya kedi tabı kı :))
hani kedi yara sanrmıs da vs vs:)) oan guldum ben - +1 yıl
kör olur evet . kedilerden korkarım çok aynı evde zor kalırıım. uzaktan sevebılırım şirinse bir kediyi o kadar. ama baksana kaşıntıya bıle ıyı gelıyo oysa :)))
- +1 yıl
Hayvancağıza şimdi hak veriyorum ama :D
İyi gene kedinin öfke kontrolu varmış ahaha - +1 yıl
Pardon yanlış yere yazdım :D alta yazıyordum
- +1 yıl
2 ve 3. resimde ben pek hazetmiyorum genelde saldırı poziyonu gibi onlar:D
- +1 yıl
Abi kendi senle kalkmak zorunda mı sabahın köründe onun da kendine göre bir hayatı var sonuçta :))
Kediyi uykusunda uyandırınca bir kaç kez saldırına maruz kalmıştım ters tarafına gelince dalıyor :D - +1 yıl
Acıdım valla hayvana ben gelemem mesela öyle sıkı yönetime :)
evden kaçma teşebbüsünde bulundu mu hiç ? :) - +1 yıl
ajan ya 007 mübarek :)) yöntemini tuttum :D
- +1 yıl
1. de masayı silmiş pozunu veriyor wayy :D
Abi bu kedi sonunda birşeylerin içinde evden kaçmayı başarcak aman dikkat et kapalı paketlere:D - +1 yıl
Kedin çok güzelmiş. O nasıl surat ve dudak hiç ben oyle dudagı olan kedi görmedim 2.Link te
gerçekten hoş guzel bu fotoyu alabılırmıyım.
kedi mantagı bır arkadaşım var ona göstercem. Birde adı ne kedının - +1 yıl
Ama kedilerde var öyle kutu takıntısı bizimkide daracık küçücük kutu bulsun looop içine girer :D
- +1 yıl
Çok guzel kedin. Biliyorsun yazmıştım kedilerden ürküyorum diye . O bakışlarını kısınca sanki kontrol edeme gibi...
Ne mafia nın kısaltması mı ? Karizma olmuş adı :) Mafi diye oyunca bende mafin kısıltamsı sandımılk ayy şirin yazcaktım.
Şı foto yu özellıkle alıyorum mutfakta çekılen ıkıncı fotonu .. kedınle bol sarmaş dolaş gunler:))) - +1 yıl
Kutu bulamasın çarfaların içine falan bir şekilde giriyor işte. Ben sıkınca kızıyor :D
Tuzlu su yap. kaşıntıyı alır
sokmaması içinde karanfil yağı sür aklında bulunsun334 Yorumla- +1 yıl
İbrahim Saraçoğlu siz misiniz yoksa ? :))
- +1 yıl
Haha :)) sonuçlar nasıl iyi kürler gösterdimi etkisini?
- +1 yıl
o herkeste işe yaramıyor demek :D
nese artık akşamdan abi seni bi karanfil yağına batırıp çıkarırız abi hiç böyle şeylerle uğraşmasın :))
İyi iyi kaşıntı geçtiyse bir iki günede kaybolur diye tahmin ediyorum kızarıklığı tabii oraların sineği nasıl olur hiç bilmiyorum haha - +1 yıl
Benimde kollarımda baya bir var kedi çiziği alıştım artık, alışkanlık yaptı hatta canım falan sıkılınca alıyorum elime falçatayı :P
şaka şaka psikopat falan değilim :) - +1 yıl
aman abi geçmiş olsun allah korumuşta gözüne gelmemiş
- +1 yıl
Hayvanın psikolojisini bilmiyorum tabii ben.hayvan ne yaptıysan artık abi can havliyle kurtulmak istedi heralde :D
- +1 yıl
Hayvancağıza şimdi hak veriyorum ama:D
iyi gene öfke kontolü varmış kendinin haha - +1 yıl
bizde bir kedi var aileden 4 kişi hariç kimse sevemiyor bekçi köpeği gibi :D
- +1 yıl
Yok ama hrrrrr kııııııııııı gibi sesler çıkıyor yetmez mi ? :d
+1 yılone öyle yahu hakikatten mutasyon geçirmiş kapkarra yuh.
11 Yorumla
+1 yılbaşka bir sivriye ısıttır çivi çiviyi söker hesabı:)
11 Yorumla
+1 yılof die bi tane sprey var vücut için 3-4 lira birşy bn onu kullanıyorum hem mikrobul öldürüyor hmde diğer sinekler yaklaşamıyor
10 YorumlaOvadril losyon var.Ben aldım kullandım anında faydasını gördüm.
11 YorumlaAdaçayı yapraklarından yapılan merhem, sivrisinek, sokmasında acıyı dindirir, kaşıntıyı önler.
10 Yorumlakolonya sürülür genelde ama buna pek fayda sağlamayabilir .d
10 Yorumlaaynı durum banada olmuşdu ben bol sabunla yıkadım tercihim ondan yana ve kaşıntı yok.
10 Yorumlaarkadaşım bu benim branşım çünkü ilaçlama firmam var sana tavsiyem sivrisinek veya yakarca gibi hayvanlar ısırdığı zaman hemen buz köy kaşıntın ve şişliğin kaybolacaktır.
10 Yorumlacildini ıslat aspirini sür. Birçok böcekte geçerlidir. Geçmiş olsun...
10 Yorumla
+1 yılo ne biçim sivrisinek
110 Yorumla- +1 yıl
iyi ki öyle bişey sokmadı beni :D
- +1 yıl
ben daha güzel gülüyorum:
ahuahahu :D - +1 yıl
hayırrr,çok güzel :D
duymadığın için böyle diyosun,çok önyargılısın etmus - +1 yıl
hahaha diye mi gülücem :D
valla gülerken ki o sesi yazamıyorum şuraya :D yazılmaz yani :D - +1 yıl
zuhahaya bende sinir oluyorum bi de zaa ya. o ne ya
ben gülerken bazen krize giriyorum o zaman çıkardığım ses daha farklı :D
ya aslında olaya göre gülmem değişiyor :D
O ne ya? Nerden gelmiş bu, Afrikadan mı? :((
11 Yorumlastilex diye bi krem var ondan sür iyi gelir dua ediceksin bana:))haaa bide buz koy ısırığın üstüne
00 Yorumlasystral krem yada stilex jel al eczaneden
11 Yorumlabizde bi kene ilacı var anlatılmaz bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKolonya dök üstüne, yakar ama en iyisi o
00 Yorumla
+1 yılfenistil jel kullan.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolonya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?