Perşembe günü bahçede bilmediğim bir böcek tarafından sokuldum ve o halde çalışmaya devam ettim. Cuma günüde çalıştım her zamanki gibi. İş çıkışı ısırığın olduğu yerin şiştiğini fark ettim. Şimdi öyle bir duruma geldimki üstüne basacak halim yok. Feci canım yanıyor. Ne yapmak gerekir? Nasıl ağrım diner?
Öncelikle geçmiş olsun. İlk müdahaleyi yapmışsın yorumlardan okuduğum kadarıyla. Muhtemelen sonrasında üzerine basıp çalışmaya devam ettiğin için zorlandı ve daha çok şişti. Biraz buz koyup istirahat edersen bir şey kalmaz diye düşünüyorum. Ama buna rağmen devam ederse doktora gitmende fayda var.
Geçmiş olsun. Sivrisinek/Arı ve böcek sokmaları için kabartma tozu. Su ile karıştırılmış kabartma tozuna bir peçete ya da beze bandırarak ısırılan yere sürün. Kabartma tozu yoksa karbonat uygulayabilirsiniz.
Keşke ilk olduğunda kolonya dökme şansın olsaydı.. şimdi sen orayı önce bol suyla yıka sonra üstüne kolonya dök sonrada buz koy ve çorap giyme.. ve imkanını bulduğunda en azından bir acile git çok geçmiş olsun
En azından o aklında kalmasın diye bir görün doktora yinede ama sanırım önemli bir durumunda yok zaten çokta kötü görünmüyor tekrar tekrar geçmiş olsun şişlik için buzu ihmal etme sadece
En İyi Cevaplar