Uyuz gibi kaşınıyorum😤
Vücudunun her yeri yara oldu kaşımaktan evde tek insan ben miyim? neden hep ben ☹
Vücudunun her yeri yara oldu kaşımaktan evde tek insan ben miyim? neden hep ben ☹

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
marka adı vermeyeyim ama mentol kokulu bir merhem vardır kas sakatlıklarına vs sürülen o kokudan tüm sinekler nefret eder. çok az bir kısmını iki parmağınla kollarının üstüne sür bak bakayım bir daha sana dalaşabiliyor mu mendeburlar? sineklerin ısırdığı yerlere de elma kabuğu sür bire birdir...
Bunu google da sen mi aradın 😂
aynı dert bende de var yaz gelir sinekler benim kanımı emer ne hikmetse 😂 benim bildiğim en iyi çare sineğin soktuğu kaşınan yeri sabunlu suyla yıkamak öyle yapınca kaşıntım geçiyor istersen dene
açık yer neresiyse oraya yönelir pis sinekler benim ayakları, kolları bide yüzümü sokarlar üşenmezsem kalkar sabunlu suyula yıkarım rahatlarım sen nasıl yapacan bilemedim sinek ilaçları işe yaramıyor
Çay tabağı var ya içine biraz tuz ve karbonat at karbonatı çok koy birazcık su damlat krem gibi olsun onu karıştırınca. Onu sür. Cidden iyi geliyor
Cevap
119Cevap
Dalga falan geçmiyorum bu dedigimi yap. Sivrisinegin ısırdığı yer sivilce gibidir orayı sık, biraz su çıkacak. Şu çıktıktan sonra bir kere daha sık sonra serçe parmağına tükürüğünü sür. Dilinle biraz tükürüp bırak yani. Tükürükte bulunan lizozom (sindirim enzimleri) oradaki maddeyi biraz parçalıyor kaşıntıyı geçiriyor fakat bu geçici oluyor 2 saat sonra falan yeniden kaşınır.
en lezzetli insan sen olmalısın ki devamlı müşterin var :D genelde kolonya sürerler travacort krem var mantar kaşıntısında kullanılan kaşıntıyı alan çok duramıyorsan ondan sür...
Pozitif kana sahipsen evet seni sinek mucuk eder 😏
2yumurtayı kırıyosun güzelce çırpıyosun içine nane kekik pul biber isot kimyon keçiboynuzu sut ve bilimum baharatı atıyorsun sonra onu balkona dokuyosun tüm sivrisinekler oraya gideceğinden rahat rahat oturursun.
www.google.com.tr/search tek yol senin yatağı bunla kapatmak
kendin
Tukur ustune 😂😂 ciddiyim tukuruk sur iyi geliyo 🙈🙈
Marketler de sinkov var onlardan al kollarına bacaklarına sık ısırmazlar.. bende öyleym ne yazık ki kanımız tatalı napalım😅
demek seni sevmiş.. kanlı bir sevdaa olsa bu gerek :)
bulundugun ortama taze feslegen koy kan grubuna gore bazi kisilerin daha cok kanini emerler birazda aldigin gidalarla ilgili
Pembe bir losyon var ilaç ismini hatırlamıyorum şimdi eczaneden alabilirsin yarın her zaman sivri ısıyorsa seni
kanatana kadar kaşı veya iğne ile del içindeki sıvıyı çıkar veya soğuk suyla kanatana kasar kaşı yani kanat yara yap orayı ben öyle yapıyom
İzi kalmaz mı ama?
Sivri sinek katliamı demedi demeyin bunun gibi ilaç yoktur :)
-Sabun sürüp kurutarak kaşıntısını geçirebilirsin
Eczaneden iki dakika sivrisinek ilacı alıp vücuduna süreydin Şu an o acıyı çekmiyor olacaktın 🤔🤔
Suçiçeği geçirdiysen bilirsin yaraların üzerine sürdüğümüz beyaz bir krem vardı o işe yarayabilir çünkü bildiğim kadarıyla o da alerjiye iyi geliyo
Sivri sinekler herkesi ısırmaz. Önce seni ısırmamaları için ne yapa bilirsin onu bir araştır.
Bunun için doktora gitmelisin kaşidigin için mikrobunu yayıyorsun vücuduna ve yara oluyor
Elma sirkesini peçeteye ya da pamuk varsa ona biraz damlat ve ısırığın üzerine sür.
Ankara daha yeni ısındı dur bakalim ne ara yedirttin kendini sjsj :D
isirdijtan sonra iş işten geçmişti mühim olan isirilmadan önlem almak :D
Sıcak çay kaşığı. İçerdeki bakteriyi öldürüp kaşırtıyı engeller.
doktora git mavi renkli pis kokulu bir losyon yazıyor ama acayip rahatlatıyor. sürdüğün anda etki ediyo
Isırılan yeri buz gibi su ya da buzla ovala ve birak..
sanki yılan ısırdı , korkma kısa süre de kendiliğinden geçer. insanı uyuz ederler.
Bir arkadaşım sıvı sabun sürüyordu, limon da etkili diyorlar. 😂
bir krem vardı kaşıntı yı geçiyordu eczane ye bir sor
Pislik var sende demek ki... Vücudunu kolonyayla sil bak gör birdaha geliyor mu gelmiyor mu...
Kup sekeri dilinde islat sonra isirilan yere koy eriyene kadar bekle
su ile islayacan bizi 2 gunde 20 den fazla isiriyor hele bazilari et yiyor resmen😀
ben iğne sokuyorum ısırdığı yere sonra deriyi koparıyorum
Yüzeyi temiz tutmaya çalışi kolonya ya da saf alkol bulabilirsen pamuk ile yüzeyi soğut.
İyi gelecektir.
Sana her şey müstehaktır. Evde tek insan ben miyim diye soruyorsun bir de. Cidden bir insan olduğunu mu düşünüyorsun?😂
Kanın tatlıdır 😄 limon kolonyası varsa ya da direk kolonya sür ısırdığı yere rahatlatır
Ben tükurüyom sonra elimle ovalıyom çocukluğumdan beri 😏😏 hep işe yaradı 😂
Isirilmis bolgeyi cok hafif islatip tuz koyabilirsin. Biraz bekledikten sonra kasinti azalacakti
tuzun üzerine azıcık su dök nemlendirir gibi sonra krem gibi üzerine sür yakar
Burda daha yoklar ama karasinekler başladı bikaç tane deli ediyolar
beni hiç istirmiyorlar galiba sevmediler yazık sivribeyinliler.
Haha😂 ısırmadılar die trip atanadıda gördük 😂😂
@TheDifferences napim artık nsdxsdn
Raid vardı onlardan kullansanıza? Ya da pencerelere sineklik takın.
Aynen ya o kadar tatlym ki gittiğim yerde beni isiriyorlar
Veyk
@mersinlilerbilir 😂😂😂 naber kiz
Kanın tatlı diye ısırıyorlar bide kolonyası iyi gelir
kafalarina sikacaksin sinek ilacini. isirildiktan sonra cozum yok 😕
Tırnaklarınla kaşıma avuc içinle kaşı kaşındığı zaman ve yarın en yakın eczaneden sinek kovucu almalısın bence :)
limon kolonyası anında geçmezse küfret jfhdjf
Elma sirkesi sur iyi gelir 😉
Kolanya kaşıntıyı keser.
Sivi sabun ise mikrobun dağılmasını önler.
şu derdine bir bakar mısın?
Sen de onu ısır dostum
Kolonya hafifletiyor kaşıntısını.
diş macunu sür, kızarıklığı da kaşıntıyı da alır
sende onu ısır bidaha ısırmaz
0 rh (-)'i bir kaba koy masajla sür.
feslegen fılan bulundur. sevmezler
Beni de ısırdı hayvan. D dünden beri kaşınıyor..
Seni sevmişse demek ki :D
Alerji kremi varsa saniyesinde geciriyor kasintiyi
Deodorant ustune donma hissi gelene kadar sık
yogurt iyi gelir diye biliyorum
Garip gelebilir ama çiş iyi gelir.
Aloe Vera
*Gecen bol olsun.*
kardeşim sinek koruyucu al, eczaneden filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar