Öncelikle biraz kendimden bahsetmem lazım ki durumun ciddiyetini anlayasınız.
Yaşım 19 , Ocak ayında 20 yaşına gireceğim.
Boyum 1.85
Kilom 45
Kollarım çöp gibi , bacaklarım kürdan. Ayrıca kol ve bacaklarım uzun.
Aldığım hiçbir kıyafet üstüme uymuyor , hepsi terziye gidiyor. Bir çoğunu terzi bile " bunu yaparsam mahvolur" diyip gönderiyor.
Sakallarım hala çıkmadı. Dolayısıyla yüzüm de küçük gösteriyor.
Kısacası çocuk gibiyim. Zayıf olduğum için günlük hayatta çok sıkıntı yaşıyorum. Motor sürüyorum ama çok ağır geliyor. Zaten çocuk gibi olduğum için diğer sürücüler tarafından garip bakılıyor. Her polis çevirmesine takılıyorum.
Daha önce dahiliyeye gittim , endokrine gittim. Her türlü test yapıldı hormonlarda vs bir sıkıntı yok. Veya bakmadıkları bir şey var bilmiyorum. Diyetisyene gönderiliyorum sürekli.
Gerçi diyetisyenin verdiği listeye uysam aç kalıyorum. Yani iştahım da yerinde yemek seçmem.
Benimle yemek yiyen arkadaşlarım şaşırıyor nasıl kilo alamıyorsun diye. O derece yiyorum ama bir çözüm bulamadım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kilo ve sakal konusunda
Yaşım 19 , Ocak ayında 20 yaşına gireceğim.
Boyum 1.85
Kilom 45
Kollarım çöp gibi , bacaklarım kürdan. Ayrıca kol ve bacaklarım uzun.
Aldığım hiçbir kıyafet üstüme uymuyor , hepsi terziye gidiyor. Bir çoğunu terzi bile " bunu yaparsam mahvolur" diyip gönderiyor.
Sakallarım hala çıkmadı. Dolayısıyla yüzüm de küçük gösteriyor.
Kısacası çocuk gibiyim. Zayıf olduğum için günlük hayatta çok sıkıntı yaşıyorum. Motor sürüyorum ama çok ağır geliyor. Zaten çocuk gibi olduğum için diğer sürücüler tarafından garip bakılıyor. Her polis çevirmesine takılıyorum.
Daha önce dahiliyeye gittim , endokrine gittim. Her türlü test yapıldı hormonlarda vs bir sıkıntı yok. Veya bakmadıkları bir şey var bilmiyorum. Diyetisyene gönderiliyorum sürekli.
Gerçi diyetisyenin verdiği listeye uysam aç kalıyorum. Yani iştahım da yerinde yemek seçmem.
Benimle yemek yiyen arkadaşlarım şaşırıyor nasıl kilo alamıyorsun diye. O derece yiyorum ama bir çözüm bulamadım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kilo ve sakal konusunda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer