Günde 600-700 kalori almak?

Selamlar, bundan 1 sene önce yine aynı yöntemle fakat sıkı bir spor düzeniyle (1 saat yüzüp 1 saat fitness yapıyordum) yaklaşık 25 kilo verdim ama geçtiğimiz haziranda bir boşvermişlikle baklavalar hamburgerler aklınıza ne gelirse götürdüm :D baya bir yağlanarak 10 kilo aldım 1 ay içinde, en son bir silkelenmem gerek diye düşünüp tekrar eski yönteme döndüm fakat şekeri ekmeği paketli gıdaları kesmiştim günde de 30-45 dk arası yürüyüş yaptım. Önceden 25 kilo verip 50 idim sonra saldığım dönem 60 oldum şimdi ise 47 kiloyum. Fiziğim sıkı ve güzel duruyor boyum 160 olmasına rağmen iskelet gibi bir görüntü yok halimden çok memnunum ama nasıl koruyacağım hakkında bir fikrim yok ve vücudum 600-700 kalori almaya alıştı birden arttırırsam kilo almaktan korkuyorum. Bu arada hiç öyle çok aç kalmadım sadece yediklerim az kaloriliydi örneğin sabah 350 kalori alırdım omletimle peynirimle cevizimle, ama öğlen 2 kepçe çorba biraz salata, akşam yine aynı veya 6-7 yemek kaşığı sebze yemeği yer doyardım. İnsanlar 1200 almalısın falan diyorlar da ben böyle alıştım nasıl kilo almadan alıcam? Çok mu sağlıksız sizce
Günde 600-700 kalori almak?