"Enerjim Yok, Yerimden Kalkamıyorum" Diyenleri Zinde Hissettirecek Atom Karışımım

Evet arkadaşlar... Bazı zamanlar günlük hayatımızın temposuna ayak uyduramayıp kendimizi güçsüz, hâlsiz, ve tembel hissediyoruz. Sizlere benim günlük hayatta spor öncesi enerji dengesini sağlamak için yaptığım özel karışımımı sunmak istiyorum. Haydi göz atalım!

Enerjim Yok, Yerimden Kalkamıyorum Diyenleri Zinde Hissettirecek Atom Karışımım

- 3 adet kuru kayısı.

- 1 adet şeftali (İsteğinize göre meyve değişebilir.)

- 3 adet parçalara ayrılmış kurtulmuş incir.

- 1 avuç kuru üzüm.

- 1 avuç çiğ badem (İsteyen kavrulmuş da kullanabilir.)

- 1 avuç çiğ fındık (İsteyen kavrulmuş da kullanabilir.)

- Damak tadınıza göre kaju, tuzlu fıstık, Antep fıstığı gibi kuru yemiş takviyesi yapabilirsiniz.

- 1 adet magnum dondurma (İsteğinize uygun olarak çikolatalı, bademli, fıstıklı gibi değiştirebilirsiniz.)

Haydi şimdi hazırlanışa geçelim!

Enerjim Yok, Yerimden Kalkamıyorum Diyenleri Zinde Hissettirecek Atom Karışımım

Göz zevkinize uygun olarak tabak tercihinizi yapabilirsiniz. Ben hem sunum, hem de görsellik açısından oval bir tabak olmasını tercih ediyorum.

Tabağımızın kenar kısımlarına doğradığımız meyve ya da meyveleri göze hitap edecek şekilde dizerek başlıyoruz. Ardından çubuğunda bulunan dondurmamızı bir çatal ya da bıçak yardımı ile tabağın orta kısım dediğimiz bölüme yayıyoruz. Görsellik zevkimize göre kuru yemişleri ister sıralı, ister üzerine serpmek dediğimiz kavram ile kombinliyoruz. Ben ekstra olarak yanında sıcak süt ve bal karışımı yaparak içiyorum. Afiyetler olsun!

Enerjim Yok, Yerimden Kalkamıyorum Diyenleri Zinde Hissettirecek Atom Karışımım

#cgrrcsskn'den sevgilerle..

"Enerjim Yok, Yerimden Kalkamıyorum" Diyenleri Zinde Hissettirecek Atom Karışımım
Cevapla