Benim arkadaşlarım kadar bu cümleyi sık duyan yoktur herhalde ama inatla diyete girip kilo alan tayfadanım ben, neyse... :D
Evet birçoğumuz meşgulüz ama kilo almayanların bir numaralı sırrı masada yemek!

Hem ailenizle bağ kurmak için masada yemek önemlidir hem de salonda ya da televizyon karşısında yemek yediğinizde aşırı yemek yiyebilirsiniz ve daha sağlıksız yiyeceklere yönelebilirsiniz.
Kalori sayarak kilo veren var mı? Hiç sanmıyorum...

1000 kalorilik bir abur cuburla 1000 kalorilik bir öğle yemeği arasında dağlar kadar fark vardır aslında. Yalnızca kalorinin sayısına takılmak bunu göz ardı etmemize yol açıyor.
Şekeri tamamen kesmek değil, akıllıca yemek gerek!

Şeker bizim için iyi değil, bu bilinen bir şey. Ve aşırıya kaçtığımızda artık vücudumuza yağ olarak giriyor. Ancak tamamen kesmemiz de gerekmiyor. Vücudunuzun dengesini siz daha iyi bilirsiniz, kendinizi ayarlayabilirsiniz. Bir kurabiye sizi iyi hissettiriyorsa ve bunun çok olduğunu düşünmüyorsanız, yiyin.
Diyet kolanın hala diyet olduğunu düşünen yoktur herhalde...

Kolanın da bağımlısı fazla ancak diyet kola daha fazla bağımlılık yapıcı maddeye sahip. Ve yapay tatlandırıcıları çok çok fazla. :(
Büyük tabak büyük porsiyon demek, bu kadar basit!

Salata tabağını büyük alıp diğer tüm tabaklarınızı küçük alarak aslında daha az yemek yiyebilirsiniz. Sürekli kalkıp yemek de almayacağınıza göre, yediğiniz 1 tabak yemek size yetecek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar