Saç Bakım Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6953 Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
blossom_1811 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımın yanık ya da yıpranık görünmemesi için E :) 0 0 Yorumla
mercn1213 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Beni yormamali çünkü kolum çatlak pek kaldiramiyorum. Bunun olmasi gayet iyi 0 0 Yorumla
Anon47284737 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saçlarımın yanması her zaman en büyük korkum olmuştur 0 0 Yorumla
Alperenydgr Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Benim için değil de göz zevkim için güzel işler yapmalı 0 0 Yorumla
bahar359 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl b bence çünkü bukle falan yaparkenki zorluklardan kulak yanmalardan bıktımm 0 0 Yorumla
Sadistadamınüçkarısı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Dyason Çok pahalısın. Bu yüzden herkes alamıyor. Ama kalitede bir numara 0 0 Yorumla
Esraemir6108 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ben butun sac modellerini yapmayı tercih ediyorum cunku 0 0 Yorumla
Saksondükü Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Isı hiçbir şey için iyi değil o yüzden korumalı saçları yoksa kel aynak oluyorsun 0 0 Yorumla
Nkkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarım kıymetli olduğu için güzel bir şey yapmasını isterim. 0 0 Yorumla
gizlidenüyeyizhanii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Saçlarımı pırasa gibi dümdüz yapmalı ve Maşam asla bozulmamalı 0 0 Yorumla
godblessu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl saçlarımı kırmadan ve zarar vermeden yapmasını isterim. Uzun süre kalıcı olmasını isterim 0 0 Yorumla
cansu2940 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçım çok olduğu için saatlerce şekil alması için uğraşıyorum bu da beni çok yoruyor. 0 0 Yorumla
buse_001 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl saçlarımıza zarar vermeyip güzel bir ısı seviyesinde olursa ve güzel sekillendirirse harika olur 0 0 Yorumla
Mrtece Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Beni yormaması daha iyi olur saçlarım uzun olduğu için zorlanıyorm çünkü 0 0 Yorumla
yunusemre006 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tarak yeterli bence ben fon makinesi ve tarak kullanıyorum 0 0 Yorumla
IdkkkkOk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Butcemi derinden sarsacak kadar pahali olmamali mesela. 0 0 Yorumla
kemik0 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli kolaylıkla 😊 0 0 Yorumla
Gözdegözde16 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl fiyatında biraz uygun olsaydı hiç düşünmez seni alırdım 0 0 Yorumla
Cheleqqq_hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Beni hiç yormamali saclarimi istedigim gibi sekillendirebilmeliyim. 0 0 Yorumla
nihainiho Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hem saça zarar vermesin hem de her anlamda kullanabileyim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saçlarımız sahip olduğumuz en güzel şeylerden biri. Çok değerli bizim için 0 0 Yorumla
daliiiiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Saçımdaki kırıkları giderecek bir şey yok mu? 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim saçıma zarar vermeden işimi görsün yeterli, bi de ben normalde kıvırcık olduğum için mutlaka güzel düzlenmesi lazım 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Düzleştirsin yeter başka birşey istemem 1 0 Yorumla
milkanisaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 67% +1 yıl Yıpratmasın yeter geri kalan herşey MasterCard 😄 1 0 Yorumla
eftelya0o Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşırı ısı olmamalı zarar vermemesi gerekir 1 0 Yorumla
Nameofnominie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Esek yukuyle para vermemeliyim mesela. 1 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Saç Bakım konusunda 808 cevap paylaştı. Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli. 1 0 Yorumla
Berkan56 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kiz kardeşim kullanıyor çok memnun. Ve başarılı 1 0 Yorumla
anthea_athena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşırı ısı olmamalıki saç zarar görmesin. 1 0 Yorumla
Blodymarryy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Parlak Parlak Parlak... olmalı 1 1 Yorumla Şenol1903 +1 yıl Güneş ışığına çık 😂😂 Yorumla
Şirinuygur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Aşşırı sıcakla bastırmadan 1 5 Yorumla Şenol1903 +1 yıl 😂😂 Yorumla Şirinuygur +1 yıl Law yine mi sen 😂😂rüzgar adam Yorumla Şenol1903 +1 yıl Bana öyle demen çok hoşuma gidiyo ☺️☺️ Yorumla 2 yorumu gör Şirinuygur +1 yıl 😂😂☺️☺️ Yorumla Şenol1903 +1 yıl Keşke sana mesaj atabilseydim konuşurduk Yorumla
Lacasadepapel09 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Ya sacımı yakarsam diye hep korkmuşumdur 0 0 Yorumla
Sumeyhaaaccik99990 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Saçlarım benim için önemli ve yakmak istemem 0 0 Yorumla
xminayilmazx Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 83% +1 yıl DAYSON çok güzel ama azııcık pahalı 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Çabuk ısıtmalı ve çabuk şekil almalı. 0 0 Yorumla
KartalllAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Düz saç bence en güzeli harikaaa dyson🖤 0 0 Yorumla
mustafaslhgllr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Lütfen bana 1 tane hediye edinnnn 0 0 Yorumla
Kaanbeylice Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Kıvırcık saça hayranimmm kurban olurum <3 0 0 Yorumla
serkaann1 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Düz yapsın saçınızı 😂😂 düz güzel bende yani dimi 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Saçlar saçlar saçlar... iyi bakın onlara... 0 0 Yorumla
çokkcanımsıkılıyooo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Üşengeçim cunku hemen isimi gormesi lazim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kızlar kalın uçlu 5 da bütün saçları sanki doğalmış gibi dalga yapan maşa önerir mısınız? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Saçlarımın yanık ya da yıpranık görünmemesi için E :)
Beni yormamali çünkü kolum çatlak pek kaldiramiyorum. Bunun olmasi gayet iyi
Saçlarımın yanması her zaman en büyük korkum olmuştur
Benim için değil de göz zevkim için güzel işler yapmalı
b bence çünkü bukle falan yaparkenki zorluklardan kulak yanmalardan bıktımm
Dyason Çok pahalısın. Bu yüzden herkes alamıyor. Ama kalitede bir numara
Ben butun sac modellerini yapmayı tercih ediyorum cunku
Isı hiçbir şey için iyi değil o yüzden korumalı saçları yoksa kel aynak oluyorsun
Saçlarım kıymetli olduğu için güzel bir şey yapmasını isterim.
Saçlarımı pırasa gibi dümdüz yapmalı ve Maşam asla bozulmamalı
saçlarımı kırmadan ve zarar vermeden yapmasını isterim. Uzun süre kalıcı olmasını isterim
Saçım çok olduğu için saatlerce şekil alması için uğraşıyorum bu da beni çok yoruyor.
saçlarımıza zarar vermeyip güzel bir ısı seviyesinde olursa ve güzel sekillendirirse harika olur
Beni yormaması daha iyi olur saçlarım uzun olduğu için zorlanıyorm çünkü
Tarak yeterli bence ben fon makinesi ve tarak kullanıyorum
Butcemi derinden sarsacak kadar pahali olmamali mesela.
Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli kolaylıkla 😊
fiyatında biraz uygun olsaydı hiç düşünmez seni alırdım
Beni hiç yormamali saclarimi istedigim gibi sekillendirebilmeliyim.
Hem saça zarar vermesin hem de her anlamda kullanabileyim.
Saçlarımız sahip olduğumuz en güzel şeylerden biri. Çok değerli bizim için
Saçımdaki kırıkları giderecek bir şey yok mu?
İşini yapsın yeter edgshwjgedhsj
Benim saçıma zarar vermeden işimi görsün yeterli, bi de ben normalde kıvırcık olduğum için mutlaka güzel düzlenmesi lazım
Düzleştirsin yeter başka birşey istemem
Yıpratmasın yeter geri kalan herşey MasterCard 😄
Aşırı ısı olmamalı zarar vermemesi gerekir
Esek yukuyle para vermemeliyim mesela.
Kuaförde yaptırırım genelde
Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli.
Keşke benim de bundanım olsa
Saçımı yakmamali ve sabitlemeli
Kiz kardeşim kullanıyor çok memnun. Ve başarılı
Bütün bu şıkların dışında fiyat olarak da uygun olmalı
Kabartmamalı ve yıpratmamalı
Aşırı ısı olmamalıki saç zarar görmesin.
Parlak Parlak Parlak... olmalı
Güneş ışığına çık 😂😂
Istediğim saç modelini yapmalı
Aşşırı sıcakla bastırmadan
😂😂
Law yine mi sen 😂😂rüzgar adam
Bana öyle demen çok hoşuma gidiyo ☺️☺️
😂😂☺️☺️
Keşke sana mesaj atabilseydim konuşurduk
Marol yapan yok mu ya saçları 😆
Pratik olması çok önemli bence.
Ya sacımı yakarsam diye hep korkmuşumdur
sacımı kızartmamalı bence
Saçlarım benim için önemli ve yakmak istemem
B şıkkı yormamali kesinlikle
DAYSON çok güzel ama azııcık pahalı
Ucuz olmalı gerisi teferruat
tabiki kolay şekil vermeli
Çabuk ısıtmalı ve çabuk şekil almalı.
Düz saç seviyorum ben daha çok
Yormicak insanı hemen sekillenicek
Düz saç bence en güzeli harikaaa dyson🖤
Lütfen bana 1 tane hediye edinnnn
Kıvırcık saça hayranimmm kurban olurum <3
Cunku fazla, enerji harcamamam gerek
Düz yapsın saçınızı 😂😂 düz güzel bende yani dimi
hem bukleli hem d0z yapabilmeli
Saçlar saçlar saçlar... iyi bakın onlara...
Üşengeçim cunku hemen isimi gormesi lazim
Kızlar kalın uçlu 5 da bütün saçları sanki doğalmış gibi dalga yapan maşa önerir mısınız?