Saç Bakım Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? (Sayfa 6) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6953 Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
Selndag Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 46% +1 yıl Güzel bı ürüne benziyor bende demek istiyorum 0 0 Yorumla
Robinfenty Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 64% +1 yıl Keşke bizimde bundanımız olsa ama nerdeeee 0 0 Yorumla
Gereksizzinsanlar Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl İstediğim her saç modelini yapmamı sağlamalı 0 0 Yorumla
FikriოinİnceGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 90% +1 yıl Saçları kolayca şekillendirmeli diyorum. 0 0 Yorumla
Aydenizzzz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Çok güzel ama çok pahalı benim olsun isterdim 0 0 Yorumla
alkolsüzşampanya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Dyson keşke biraz uygun olsan :( 0 0 Yorumla
Yanlış_Dogrular Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Saçlarıma zarar vermemesi önceliğim olurdu 0 0 Yorumla
kalbindesakli91 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Olmayan saçıma ne şekil verebilirim ki? 🤔 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Dyson kesinlikle bu konuda bir numara olmaya aday 0 0 Yorumla
Janti_bir_abiniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Dyson sac şekillendiricidemi yapiyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısa sürede saçı şekillendirmesi ve fazla ısı olmaması saça zarar vermemesi 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Yormadan kısa sürede saçları kurutmalı. 0 0 Yorumla
BenimleKalNolursun Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl saçı yakmasın can acıtmasın az kalıcı olsun 0 0 Yorumla
SonbaharSarısı Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Kolay şekil almalı ve kalıcı olmalı. 0 0 Yorumla
ğalalayis Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli. 0 0 Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Çok güzelsin dee alamıyorum senii😶😕 0 0 Yorumla
zehraesim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Bütün seçenekleri tek bir cihazın yapabilmesi 0 0 Yorumla
KimDamra Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Hepside olsa bir üründe süper olur sjsjshsjs 0 0 Yorumla
Lily_rabbit00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Saçlarımı yıpratmadan kolayca şekil vermeli 0 0 Yorumla
tatlidelikanlii_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Saç şekillendirici kullanmıyorum maalesef 0 0 Yorumla
Rockncoke Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Aşırı ısı olmamalı saçlara zarar verebilir. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl ah ah bende uzatmak istiyorum saçlarımı :D 0 0 Yorumla
Yenibirisi01 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 96% +1 yıl Harbiden güzel makine. Kellerin vay haline 0 0 Yorumla
Kubrashn744 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Daha uygun, bütçeli bir ürün yok mu? 0 0 Yorumla
priwprivwe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Hava alımıyla olması ve saçı yakmaması çok iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Saçlarıma zarar vermemeli..
Güzel bı ürüne benziyor bende demek istiyorum
Hızlı ve etkili olması önemli
Yormasin kaliteli is cikarsin
Keşke bizimde bundanımız olsa ama nerdeeee
İstediğim her saç modelini yapmamı sağlamalı
hepsi önemli parametreler bence
Saçları kolayca şekillendirmeli diyorum.
Çok güzel ama çok pahalı benim olsun isterdim
Dyson keşke biraz uygun olsan :(
En iyisilerden biri Dyson
Aman çok dikkat gitmesin saçlar
Nasipse denemek isterim. Ama yorumları daha fazla okumam gerek.
Saçlarıma zarar vermemesi önceliğim olurdu
Olmayan saçıma ne şekil verebilirim ki? 🤔
Dyson kesinlikle bu konuda bir numara olmaya aday
Çok pratik duruyor. Dyson. Ayrıca
Dyson sac şekillendiricidemi yapiyor?
Kısa sürede saçı şekillendirmesi ve fazla ısı olmaması saça zarar vermemesi
Düz olmalı fazla yakılmadan yapılmalı
bunlar baya iyimiş yalnız:)
Saçım yok böyle dertlerim de yok 😂🤣
Güzel dolgunlastrmali, o yeter
Düz olsun yeter benim için
A şıkkı bana daha çok yakın
Yormadan kısa sürede saçları kurutmalı.
Saçı uzun olanların işi zormuş :)
A şıkkı bana daha çok yakın
Bu işlerden en iyi eşim anlar.
Saçları uzun olanların işi ne zormuş :D
Saç kremi gibi şeylerde çok önemli
Hafif dalgalı saç en iyisi bence
saçı yakmasın can acıtmasın az kalıcı olsun
Kesinlikle Saça zarar vermemeli
dyson elektrik süpürgesi değilmiydi
Kolay şekil almalı ve kalıcı olmalı.
Canlı ve güçlü göstermelidir
Beni yormamalı, saçlarımı kolayca şekillendirmeli.
Yumuşatıp parlatmali bence
Saçımı yakmasın yeterli benim için
Çok güzelsin dee alamıyorum senii😶😕
Bütün seçenekleri tek bir cihazın yapabilmesi
Kadınlar en iyisini bilirler.
Hepside olsa bir üründe süper olur sjsjshsjs
Saçlarımı yıpratmadan kolayca şekil vermeli
Şıkların hepsini yapabilmeli
Alalım bundan kullanalım,
Saç şekillendirici kullanmıyorum maalesef
saçlarımı yıpratmamasını isterim
Fiyat performans olarak iyi olsun
Basite kaçacaksın yormayacak şekil alacak
saçı çok yıpratmamalı bencee
Saçın yanmaması gerekir bence
Aşırı ısı olmamalı saçlara zarar verebilir.
ah ah bende uzatmak istiyorum saçlarımı :D
Harbiden güzel makine. Kellerin vay haline
Daha uygun, bütçeli bir ürün yok mu?
Hava alımıyla olması ve saçı yakmaması çok iyi
Kıvırcık kıvırcık kıvırcık
Saçı dolgun göstermeli bence