+1 yılHavanın sıcaklığını saniyede 40 kereden fazla ölçerek ısıyı düzenleyen,
saçların parlaklığını korumaya yardımcı olan aşırı ısı zararını önleyen,
kurutma ve hassas şekillendirme için yüksek basınçlı, yüksek hızlı bir kontrollü hava jeti oluşturan,
farklı saç tiplerini şekillendirmek için farklı başlıkları ve Air Multiplier teknolojisi ile saç şekillendirmede yepyeni bir devir açan Dyson Supersonic tercihimdir..
00 Yorumla
Aralarından seçim yapmak çok zor oluyor, hepsi nefis yılbaşı hediyeleri 😍 Yine de tercihimi Airwrap saç şekillendiriciden yana kullanmak istiyorum. Farklı başlıkları sayesinde tüm saç modellerini, saçlarım zarar görmeden elde edebilirim 💃
40 Yorumla
- Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsı kullanmadan sadece hava akımıyla saçlara inanılmaz modeller veren saç şekillendirici harika bir hediye olur gadası. Hem karşındaki kişiye ne kadar değer verdiğini, hemde saçlarına zarar gelmesin diye hava akımıyla çalışan saç şekillendirici hediye etmenin güzelliğini yaşamış oluyorsun.
10 Yorumla
Dyson saçlar konusunda uzman gerçekten ve saçları bu şekilde uzmanlara teslim etmek en güzel hediye olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Saç düzleştiricisine çok ihtiyacım var. Saçlarım doğuştan kıvır kıvır olduğu için çok zor düzleştirebiliyorum. Şöyle sağlam, kaliteli bir düzleştiriciye hayır demem doğrusu. :)
10 Yorumla
+1 yılÖzel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici 😍 Benim komple sete ihtiyacım var, Dyson hayatımızı kolaylaştırıyor ♥
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılHava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici bence iyi bir yılbaşı hediyesi olabilir diye düşünüyorum.
😊00 Yorumla
+1 yılSeyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici efsane :)
30 Yorumla
u +1 yılHava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici
00 YorumlaOldukça güzel görünüyor ama maddi bakiimdan herkesin alabileceği bir ürün değil bu muhteşem dyson ürünlerin den herkes yararlanmali bu yüzden arada güzel indirimler yapılırsa iyi olur. Denemeden bir şey diyemem ama oldukça başarılı görünüyor.
100 YorumlaÖzel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici 😍
Ama kablosuz düzleştirici de güzel. Bence hepsi 😍🤩10 Yorumla
+1 yılHava akımıyla saç şekillendiren saç şekillendirici.
Saçlar kadınlar için büyük önem taşıyor.
Maşa saça verdiği fazla ısıdan dolayı saça büyük oranda zarar veriyor.
Ama ısı olmadan, hava akımıyla saç şekillendiren şekillendirici büyük oranda kurtarıcı bir ürün. 🎈
Isı yok, kırık ve yıpranmış saç yok. 🎈00 YorumlaÖzel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici, böyle bir hediyeye çok ihtiyacım var...💜💜💜
Benim bu hediyeye çok ama çok ihtiyacım var..❤️❤️❤️
@Dyson umarım benim olursun da hayatıma renk katarsınn... 💙💙💙💙00 YorumlaKesinlikle en iyisi hava akımıyla saç şekillendiren Dyson airwap saç şekillendirici. Hacimli dalgalı saçları çok seviyorum süreklide ısı uyguluyorum , zaten dalgalı olan saçımın daha güzel hacimli durması için bu yüzden saça çok zarar vermemesi için özenle düşünülerek yapılmış bir alet. En kısa zamanda setini veya şekillendiricisini almayı düşünüyorum. 🧚🏻♀️👌🏻
00 Yorumla
+1 yılBen maşa yapınca elimi hep yakıyorum dysonun hava akımı sayesinde benim satmama gerek kalmicak ayrıca videolardan gördüğüm kadarı ile normal masalardan daha doğal daha hacimli daha guzel dalgalar veriyor.
10 YorumlaŞu yeni yılda Dyson AirWrap sahibi olmayı gerçekten çok isterdim. Hem kızım hem annem hem ben kullanırdık. İmkanım olsa en iyi dostuma ince telli saçlarını dolgun gösterebilmesi ve doğal dalgalar yaratması için seçimim C olurdu.
00 YorumlaDyson ürünleri adeta kalite kokuyor. Ben düzleştirici kullanmayı çok seviyorum. Harika yapıyor saçı. Sanki kuaförden çıkmışsın gibi oluyor. Kuaföre tonlarca para vermektense Dyson ile kendim düzleştiriyorum, şekil veriyorum. 💘
00 Yorumla
+1 yılSaç düzleştiricisine çok ihtiyacım var. Saçlarım doğuştan kıvır kıvır olduğu için çok zor düzleştirebiliyorum. Şöyle sağlam, kaliteli bir düzleştiriciye hayır demem doğrusu. 🙂
00 Yorumlason araştırmalarıma ve izlenimlerime göre dyson markanın gerçekten kaliteli ve uzun vaadeli kullanımı olduğunu öğrendim. Fakat fiyat olarak bütçeme uygun olmadığı için kullanamadım. Ama cevremde ve sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla hakkını veren bir marka 👍🏼
00 Yorumla
+1 yılHayalim bir kelime o da; Dyson 😍 Keşke biri bana Dyson 'un herhangi bir ürününü alsa. O kadar aşığım ki bu markaya tüm ürünlerine sahip olmak istiyorum ama ne yazık ki daha bir ürünü bile yok elimde.
00 Yorumla
+1 yılSaç kurutma makinesi dedim. Doğuştan dümdüz saçlara sahibim ve saçlarımı kuruturken hem parlaklığını koruyup hem de hafif dalgalandırması mükemmel olurdu.
00 YorumlaŞu koronadan dolayı tüm hevesim uçup gitti, ama her şeyi tek bir aletle halledebilmek ve bunu düzgün bir şekilde taşıma en iyisi olurdu. Benim gibi kuaföre gitmeyen insanlar için çok kullanışlı.
00 Yorumla
+1 yılKuruturken ya da saçımı şekillendirirken ısısı saçlarıma zarar vermemesi Çok güzel bir kutuda zarar görmeden taşıması aslında hepsi 🥰
Evet biraz fiyatı zorluyor ama dyson olduğu için ömürlük 😍00 Yorumla
+1 yılben dysona bayılıyorum gerçekten hava akımı sayesşnde saçımızı bozmadan şeklillendirebiliyor ve bir o kadar da kullanımı da çok kolay ve pratik ve kolay.
00 Yorumla
+1 yılSaç maşasını denemeyi çok istiyorum çünkü saçlarım düz olduğu için hiç bir maşa kalıcı etki vermiyor setini almayı çok istedim bir dönem ama fiyatından dolayı alamadım maalesef
00 YorumlaHava akımı ile sacları yapana aşığım. Gelip benim olsana :)
30 YorumlaHava akımıyla saçlara inanılmaz modeller veren saç şekillendiriciyi hediye etmek sacinin teline kiyamam demek gibi
00 Yorumla
+1 yılDyson çok iyi saçımı o kadar güzel yapıyor ki ve hiç yıpratmıyor
01 Yorumla
+1 yılSaçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫 Favorimdir 🌸
00 Yorumla
+1 yılHava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici Olabilir
00 Yorumla
+1 yılPahalı ama net dyson nın kurutma makineli düzleştirici ve maşa başlıklı özel çantalı seti yılbaşına gerk yok her an bu hediyeye her saat açığım🥰🥰🥰
00 YorumlaSaç sekillendirici de güzel ama kıvırcıar size kıvırcık yakışıyor ya. Biraz da öyle takılan be 😉😊😊☺☺
00 Yorumla
+1 yılKablosuz kullanımla, prize bağlı olmadan her yerde havalı saç stilleri yaratmayı sağlayan saç düzleştirici 😉
00 Yorumla
+1 yılÖzel rengi seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici diyorum çok kullanışlı bir ürün 👌
00 YorumlaHer ürün saçları yıpratır sıcaklık verilen herşey önemli olan doğru ürünle doğru yapılan bakım gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılbayanların en büyük derdi seyahat zamanı saçlarını bozulması bu sebeple yanında olması büyük kolaylık
00 Yorumla
+1 yılAllahım hepsıde şahane ama özel kutusuyla gözlerden kalp çıkaran saç şekillendiriciler tam hediyelik 😍😍
00 Yorumlayaklaşık 1 senedir almak için para biriktiriyorum ama daha yarısına bile gelemedim bu seneki dileğim hediye dyson gelmesi umarım dileğim olurrrr çookk istiyorumm
10 Yorumla
+1 yılSaçlar dökülmesin diye hiç bişey kullanmak istemiyorum ama şu elektriksiz çalışan düzleştirici güzelmiş
00 Yorumla
+1 yılSac düzleştirici ve bukle yapan bir ürüne cok ihtiyacım var tabii ki bu ihtiyaç doğrultusunda seçimim @Dyson olacak.
00 Yorumla
+1 yılHava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici 💃
00 Yorumlabana bir süpürge gönderse şu dyson😅 açıklayamam bu nerden geldiiii niye geldii🙄 nasıl geldi? 3 dilek hakkını da dyson'a mı kullandın derler adama😬
00 YorumlaSaçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi tâbikide 🙂
00 Yorumla
+1 yılKablosuz kullanımla, prize bağlı olmadan her yerde havalı saç stilleri yaratmayı sağlayan saç düzleştirici
00 Yorumla
+1 yılTeknoloji iyidir teknolojisiz kalmayalım ve yakalayalım
10 Yorumla
+1 yılFiyatları biraz makul olsa gerçekten denenebilecek ürünler ve çok güzel gözüküyorlar 🤗
10 YorumlaSaç şekillendirmeyi seviyorum bunun için özel kalıcılık sağlayan iyi şekillendiren bir ürünüm olması cezbedici
00 Yorumla
+1 yılHava akımı mntıklı! Yeni başlayanlar için özellikle
10 Yorumlahem pratik hem de saça zarar vermeyen bir yöntem olduğunu düşünüyorum
10 YorumlaKeşke daha uygun olsa okadar çok istiyorum ki alabilmeyi rüyama bile girdi kullanmadım ama eminim çok kaliteli olduğuna içimde güven var inşallah Birgül uygun fiyata düşer kullanırım bende 🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılSaclara ve basa masaj yapabilen bir cihaz varmki ya? Bilen lutfen yazsin
00 YorumlaÇok yönlü olması. Seyahatlerde de rahatlıkla yanımda taşıyabilmem.
00 Yorumla
+1 yılSaçlarına zarar vermesin sağlığlı doğal olsunda gerisi boş 😊😉
00 Yorumla
+1 yılHepsi çok güzel oooo 2. Si de harikaymış oooo mükemmel oooo
00 YorumlaSanırım seyahat kutusu içerisindeki saç şekillendirici seti🤗
00 YorumlaÇok güzel ama çok pahalı. İndirime girse hemen almayı düşünüyorum 😊
00 Yorumla
+1 yılHarika kaliteli marka ya aldığı parayı sonuna kadar hak ediyor
00 Yorumlaözel çantası ve seti olan Dyson saç şekillendirici çok şık bir yılbaşı hediyesi olur
00 Yorumla
+1 yılMaddi açıdan briaz zorlayıcı ancak bence mükemmel bir ürünn
00 Yorumla
+1 yılSeyahat çantası ve saklama kutusu olan saç şekillendirici diyorum.
00 YorumlaSaç sekillendiricisi tabiki de kimsenin saçı elektiriksiz degil
00 Yorumla
+1 yılDüz sac seven biri olarak oyumu duzlestiriciden yana kullanıyorum 🥳
00 YorumlaYanımda rahatça gezdirebileceğim bir ürün mü harika
00 Yorumla
+1 yılHepsi birbirinden harika ama benim favorim olan istediğin şekilde kurutma makinesi
00 Yorumla- Devamını Gör (454)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar