Dyson'ın ürünlerini çok beğeniyorum teknolojik bir çağda olduğumu çok gğzel hissettiriyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeni evlendim, eşime de bir düzleştirici hediye almak istiyordum. Araştırma yaparken Dyson'ı gördüm, tam üstüne geldi. :D Bakacağım, özellikle bakır rengi efsaneymiş.
Dyson Airwrap™ saç şekillendirici Saçı yormadan şekillendiriyor ayrıca Farklı başlıkları ile Bir çok seçeneği bize zaten sunuyor ondan dollayı ben bu ürüne bayılıyorum :))
Kesinlikle saç kurutma makinası. Dyson supersonic kullanıyorum ben ve kesinlikle öneririm. Normal saç kurutma makinaları saçı içine çekiyo pervaneye takılıyor. Fakat dyson da bu dert yok <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Güzel ama ücretleri biraz yüksek indirim yapılsa harika olur. 🙂
Süper güzel görünüyor ama maddi bakiimdan herkesin alabileceği bir ürün değil bu muhteşem dyson ürünlerin den herkes yararlanmali bu yüzden arada güzel indirimler yapılırsa iyi olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En güzel hediye olurdu cidden ya hiçbir denemedim ama denemeyi isterim😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem saça zarar vermiyor hem de pratik bir yöntem bu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Teşekkürler ürünlerinizin fiyatı biraz daha uygun olursa alabiliriz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
Buradaki ürünlerde erkekler için en iyisi suç kurutma makinesi daha iyidir.
Hava akımı ile saç şekillendiren ürün ne büyük bi nimetsiinnn 🤤
Saklama kabı ve seyahat çantası olan bence. Çünkü taşınması rahat olur. Ayrıca ergonomik.
Bence yapılabilinecek güzel bediyelerden biri dyson saç kurutma makinası
Ben seçtiğim kurutma makinası çok çok güzel beğendim alıcam ama😎😎
Güzel şeyler belki sevgilim olursa ona hediye alırım 😉
Her maşa yaptımda saçım yanıyor kestirmeye gidiyorum 🤣
Unisex bir ürün olduğunu göz önüne de alarak benim için saç kurutma makinesi birinci sıradadir.👍🏻
her koşulda saçlarıma yatırım yaparım, saç kurutma makinası :)
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫
Aşırı merak ettiğim dysonun saç düzleştiricisi ama fiyatından dolayı biraz kararsızım açıkçası.
Muhteşem görünüyor. Biri bana böyle bir hediye alacak olsa gözlerimden kalpler çıkardı
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi
Gordügüm bildiğim en kaliteli ürün keske param olsa da hemen alabılsem bayadır aşığım bu ürüne ❤❤
Şu fiyatları biraz düşürsende bizde yararlanabilmek diyorum..😅
Hepsi içinde olsun düzleştiriçi şekillendiriçi filan
Zararlı diye hiçbir şey kullanmıyorum ama bi iki buklemiz olsa arada fena olmazdı :(
Her yerde düzleştirebilirsin elektirik olmadan maşada iyi ama ikisi arasında kaldım
Hangi profosinel salonda bu tarz cihazlar giriyorsunuz?
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi
Heryerde saçlarım şekil olsun diye kablo piriz sorunu olmadan
çok bilgim yok ama çanta deyince daha bir değerli geldi bana...
Ürünlerinizin hepsi çoook güzel merak ediyorumda keşke bu kadar pahalı olmasa.
Kablosuz saç düzleştirici mi varmış, gerçekten teknoloji harikası denebilir.
Noel babadan teknoloji kategorisinde telefon ve bilgisayar istiyorum
Teşekkürler
Özel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici 😍 🌺
Kablosuz düzleştirici 🤩 10 numara hediye hadi biriniz alın bana 😂😂
O kablonun koluna takılması kadar kötü bisey yok oyuzden kablosuz olması herkesi mutlu eder tbikisi
Neyseki boyle seylere ihtiyac duymuyoruz saclarimiz kisa oldugu icin😊
Bunlardan hiç anlamam ama sondaki çantalı olan daha hoş.
Çünkü yakmadan düzleştiriyor ve hacimini bozmuyor bile 😻😻
Dyson çok güzelsin çok yaratıcı ürünlerin var keşke bu kadar pahalı olmasan 🙏☺️
Dyson saç kurutma cihazları gerçekten çok hoş görünmüyorlar mı?
Dyson'ın ürünlerini çok beğeniyorum teknolojik bir çağda olduğumu çok gğzel hissettiriyor.
Yeni evlendim, eşime de bir düzleştirici hediye almak istiyordum. Araştırma yaparken Dyson'ı gördüm, tam üstüne geldi. :D Bakacağım, özellikle bakır rengi efsaneymiş.
Özel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici 😍
Ama kablosuz düzleştirici de güzel. Bence hepsi 😍🤩
dyson çekiliş falan yap hediye et ya çok pahalısın alamıyorum
Tabii ki Dyson Airwrap™ saç şekillendirici 🤞 Deneme fırsatım oldu, harika bir şey 🌺
saçları kurturken şekil veren en güzel ve pratiği👌🏻
Özel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici 😍
Dyson Airwrap™ saç şekillendirici Saçı yormadan şekillendiriyor ayrıca Farklı başlıkları ile Bir çok seçeneği bize zaten sunuyor ondan dollayı ben bu ürüne bayılıyorum :))
Paylaşımın ve yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Saç kurutma makinesi verilebilecek en iyi hediye olur.
Özel rengi, seyahat çantası ve saklama kutusuyla gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici en iyisi bence 😄
Valla dysonun hiç bir ürününe hayır demem.. cok paha ve cok başarılı
Güzel ve kaliteli bir saç kurutma makinası herkesin işini görür
Kablosuz kullanımla, prize bağlı olmadan her yerde havalı saç stilleri yaratmayı sağlayan saç düzleştirici...
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫
Harika 👍
Saç eleştirici ya da fön makinesi ya da kurutma makinası.
Tabi ki seçimim seyahat çantası ile birlikte gözlerden kalpler çıkaran saç şekillendirici
Hepsi değişik özellikleri var gibi karar vermek zor kadınlar için
tarak kullanılsın. bu kadar masrafa gerek yok yani.
Kesinlikle saç kurutma makinası. Dyson supersonic kullanıyorum ben ve kesinlikle öneririm. Normal saç kurutma makinaları saçı içine çekiyo pervaneye takılıyor. Fakat dyson da bu dert yok <3
Güzel ama ücretleri biraz yüksek indirim yapılsa harika olur. 🙂
Süper güzel görünüyor ama maddi bakiimdan herkesin alabileceği bir ürün değil bu muhteşem dyson ürünlerin den herkes yararlanmali bu yüzden arada güzel indirimler yapılırsa iyi olur.
En güzel hediye olurdu cidden ya hiçbir denemedim ama denemeyi isterim😊
Hem saça zarar vermiyor hem de pratik bir yöntem bu
Teşekkürler ürünlerinizin fiyatı biraz daha uygun olursa alabiliriz :D
Ozel renkli canta ve set varken kim tekli olani secerki :)