Saç Bakım Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4527 Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
anonymousgirl0 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Seçim yapması zor hepside çok güzel düşünülmüş şeyler hele de bir kadın için seçimi zor 0 0 Yorumla
miramira34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saclarim icin en dogrusunu istiyorum bu yuzden benim tercihim dyson airwrap 0 0 Yorumla
Hayataveda2727 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl C şıklık diyorum çünkü saçlarım kicircik duzletirmek isteirm ve duzletiyorum 💜 1 0 Yorumla
Sirednod Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Bu maşayla yılbaşında hindi bile pişirilir tam hediyelik 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bunlardan hiç anlamam ama sondaki çantalı olan daha hoş. 0 0 Yorumla
Falancaşeyler Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Dyson bir çekiliş yapmadım sana saclarimda ilgili sayfalarca yazi yazmak isterdim 0 0 Yorumla
kimsinsen06 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saç şekillendirici aletler çok kullanışlı ve yeni modellerle harika bişey 0 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
babydeveloper Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hepsi mükemmel görünüyorr fakat saçlarım düz olduğu için bukle ve kıvırcık saçlara sahip olmak istediğimden en çok onu istiyorummm 0 0 Yorumla
imparatorkız Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Saçlar kızlar için çok önemli bu yüzden saçımı kuruttuğumda elektirikşendirmeyecek bir ürün fena olmazdı😂 0 0 Yorumla
Blackwater55 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici 💃 0 0 Yorumla
melisisss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kablosuz saç şekillendirici çok iyi değil mi hemde pratik 0 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Paylaşımın bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz @melisisss :) Yorumla
Prens-i Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kablosuz kullanımla, prize bağlı olmadan her yerde havalı saç stilleri yaratmayı sağlayan saç düzleştirici 😉 önemli 0 0 Yorumla
Feelingtalentt Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Saç düzleştirici kıvırcık dalgalı hatta düz saçlı insanların bile kullandığı bi temel ihtiyaç benceee 0 0 Yorumla
Hiberk Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫 Bence en iyisiiii 0 0 Yorumla
zegom Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hava akımı ile saç düzleştirmek mi? Hangi seviye bu. Ben bunu arabada giderken camdan kafamı dışarı sarkitarak yapıyordum gerçi. 0 0 Yorumla
nebugizem Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Harika görünüyor baya kullanışlı ama maddi yonden herkes kullanamayabilir biraz daha indirimli olursa güzel olur 0 0 Yorumla
kayuren Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl çünkü saçlara şekil verirken gün boyu kullanım sağlıyor bi de elektrikler olmasa bile şarjlı olduğu için yararlı bi yanı olduğu için 0 0 Yorumla
berraa15 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl çünkü herşeyiçinde olunca çok kullanışlı olur hem hava akımından saçım yanmıyor dem her biri ayrı yerde oldu için toplu duruyor ve kaybolmuyor 0 0 Yorumla
YaslanmayanAdam Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Şık görünümlü diğerlerinin işlevlerini kapsıyor görüntüsüyle kullanma isteği yaratıyor = satın alma güdüsü 0 0 Yorumla
Şekerkiz44 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saç düzleştirici olmadan olmaz benim icin 1 0 Yorumla
gereksizsorular1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Dyson Airwrap™ saç şekillendirici. Gerçekten mükemmel bir ürün. 1 0 Yorumla
klaropatranizgeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Hepsi birbirinden güzel ama saç şekillendirme olmasa saçım düzene girmiyo 0 0 Yorumla
Abinickbulamadım Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bundan almak lazımmm saçlarım kabarıcak korkusu yüzünden saçlarımı kurutmuyorum ya 0 0 Yorumla
kizlarbilirbunu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kablosuz saç düzleştiricisi hiç kullanmadım ama çok güzel görünüyor kullanmak isterim 0 0 Yorumla
masalizmm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kablosuz saç düzleştiriciyi severek kullanıyorum. Mükemmel bir ürün. 0 0 Yorumla
iwemq Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Aylık maaş fiyatında olması dışında çok güzel bir ürün 0 0 Yorumla
singeldad Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl Her an her yerde lazım olabilir ve fiş olmaya bilir 0 0 Yorumla
1kahveiçelim Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl Tüm ürünlerinizi beğeniyorum lakin biraz fiyatları düşürün lütfen ☺️ @Dyson 0 0 Yorumla
baddasss Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl ilk defa gördüm bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum 0 0 Yorumla
akaliva Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarım hep benim için sorun olmuştur ama bu cihaz gerçekten çok faydalı bir ürüne benziyor 0 0 Yorumla
Timot546 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Videolardan gordugum kadarıyla gayet güzel başarılı dogal 0 0 Yorumla
CoolFearless Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Senin ürünlerin de alınmıyor ki kardeşim çok pahalı herşey 0 0 Yorumla
Iifeisgood Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saçlara küçük yaşkardan düzgün bakım yapmak lazım ki yaşlandıkca kel olmayak 0 0 Yorumla
themattyice Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tek bir cihazda birçok özelliğin olması hem çok pratik hem de çok yenilikçi olurdu 0 0 Yorumla
KlasikAdam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saç düzleştirici kıvırcık dalgalı hatta düz saçlı insanların bile kullandığı bi temel ihtiyaç 0 0 Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Rengi hosuma gitdi saklama kutusunda cok hos görünüyo 0 0 Yorumla
HeraSevde Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yıpratmadan doğal görünümlü parlak saçlar.. tek kelimeyle 'MÜKEMMEL'.. ❣️ 0 0 Yorumla
SuMira22 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Karar vermek zor hepsi birbirinden güzel ürünler fakat kablosuz olma özelliği bir harika😍 0 0 Yorumla
Asel2121aktas Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Şansımı Airwrap saç şekillendiriciden yana kullanmak istiyorum🤗 0 0 Yorumla
Gizlibayan5 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Hepsi harikaaaaa😄😄hele ki dyson saç şekillendirici o kadar memnunum ki keşke daha önce alsaymışım 0 0 Yorumla
Alone_Women Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Daha kullanışlı olur en azından her gittiğimiz yerde priz aramayız 0 0 Yorumla
yelizgündeş Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Harikalar bayıldım ama herkesin bütçesi için uygun değiller tabiki :)) 0 0 Yorumla
Yosemitesam009 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ayda bir kefe berber tarağı değer saçıma 😁 pek ilgilenmem saç ile 0 0 Yorumla
ttoxicc Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saça herhangi bir dogal krem dısında makina uygulaması uygun bulmuyorum 0 0 Yorumla
GladyaTR Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saçlarım uzayınca banada lazım oluyo yine yanımda gezdiremem ama iyiymiş 😂 0 0 Yorumla
pinkydreamgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çok beğenilen bir ürün mutlaka alıp denemem lazım 💓😻 0 0 Yorumla
minnakçilek Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Seyahat takımı gayet kullanışlı olur diye düşünüyorummmmmmm😋 0 0 Yorumla
issyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel ama benim ne yazık ki onu alacak kadar param yok :(( 0 0 Yorumla
Daisyy01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Gerçekten kaliteli ve çok güzel görünüyor fiyatlar daha uygun olsa alinabilir 0 0 Yorumla
Cemre_x Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Rahatlikla seyahatlarinda gittigin yerde kulanim acisindan kolaylik saglamasi 0 0 Yorumla
Rmyscaninw Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü em saçımı kurutup hem de şekil vermesi muazam 0 0 Yorumla
benalfa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her an saçlarımızı şekillendirmeye ihtiyaç duyabiliriz 0 0 Yorumla
Djskdkkekf Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Zarar vermeden dalgalı saçlar elde etmek müthiş!! ✨ 0 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫 0 0 Yorumla
Kimeanlatayım Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Acil durumlarda taşınabilir olması önemliÖzellikle kışın hava şartları saçı etkiliyor 0 0 Yorumla
yummycupcake Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Maşa almayı düşünüyorum ama markasına karar veremedim sizce hangi marka almalıyım 0 0 Yorumla
Düğümlenenboğaz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bazen saç kurutma makinası gerekiyor ve o zamanlar kurutma makinası iyi bir iş yapmalı. 0 0 Yorumla
DeliKızz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫 0 0 Yorumla
cilgin1gitarist Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kuruturken sekil vermek mi? Cidden iyi bir makineymis almak gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
Seçim yapması zor hepside çok güzel düşünülmüş şeyler hele de bir kadın için seçimi zor
Saclarim icin en dogrusunu istiyorum bu yuzden benim tercihim dyson airwrap
C şıklık diyorum çünkü saçlarım kicircik duzletirmek isteirm ve duzletiyorum 💜
Bu maşayla yılbaşında hindi bile pişirilir tam hediyelik
Bunlardan hiç anlamam ama sondaki çantalı olan daha hoş.
Dyson bir çekiliş yapmadım sana saclarimda ilgili sayfalarca yazi yazmak isterdim
Saç şekillendirici aletler çok kullanışlı ve yeni modellerle harika bişey
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Hepsi mükemmel görünüyorr fakat saçlarım düz olduğu için bukle ve kıvırcık saçlara sahip olmak istediğimden en çok onu istiyorummm
Saçlar kızlar için çok önemli bu yüzden saçımı kuruttuğumda elektirikşendirmeyecek bir ürün fena olmazdı😂
Hava akımıyla saç şekillendirmek gibisi yok! Her türlü dalga veya buklede ustalaşmayı sağlayan saç şekillendirici 💃
Kablosuz saç şekillendirici çok iyi değil mi hemde pratik
Paylaşımın bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz @melisisss :)
Kablosuz kullanımla, prize bağlı olmadan her yerde havalı saç stilleri yaratmayı sağlayan saç düzleştirici 😉 önemli
Saç düzleştirici kıvırcık dalgalı hatta düz saçlı insanların bile kullandığı bi temel ihtiyaç benceee
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫 Bence en iyisiiii
Hava akımı ile saç düzleştirmek mi? Hangi seviye bu. Ben bunu arabada giderken camdan kafamı dışarı sarkitarak yapıyordum gerçi.
Harika görünüyor baya kullanışlı ama maddi yonden herkes kullanamayabilir biraz daha indirimli olursa güzel olur
çünkü saçlara şekil verirken gün boyu kullanım sağlıyor bi de elektrikler olmasa bile şarjlı olduğu için yararlı bi yanı olduğu için
çünkü herşeyiçinde olunca çok kullanışlı olur hem hava akımından saçım yanmıyor dem her biri ayrı yerde oldu için toplu duruyor ve kaybolmuyor
Şık görünümlü diğerlerinin işlevlerini kapsıyor görüntüsüyle kullanma isteği yaratıyor = satın alma güdüsü
Hepsi birbirinden güzel.😍
Saç düzleştirici olmadan olmaz benim icin
Dyson Airwrap™ saç şekillendirici. Gerçekten mükemmel bir ürün.
Hepsi birbirinden güzel ama saç şekillendirme olmasa saçım düzene girmiyo
Bundan almak lazımmm saçlarım kabarıcak korkusu yüzünden saçlarımı kurutmuyorum ya
Kablosuz saç düzleştiricisi hiç kullanmadım ama çok güzel görünüyor kullanmak isterim
Kablosuz saç düzleştiriciyi severek kullanıyorum. Mükemmel bir ürün.
Aylık maaş fiyatında olması dışında çok güzel bir ürün
Her an her yerde lazım olabilir ve fiş olmaya bilir
Tüm ürünlerinizi beğeniyorum lakin biraz fiyatları düşürün lütfen ☺️ @Dyson
ilk defa gördüm bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum
Saçlarım hep benim için sorun olmuştur ama bu cihaz gerçekten çok faydalı bir ürüne benziyor
Videolardan gordugum kadarıyla gayet güzel başarılı dogal
Senin ürünlerin de alınmıyor ki kardeşim çok pahalı herşey
Saçlara küçük yaşkardan düzgün bakım yapmak lazım ki yaşlandıkca kel olmayak
Tek bir cihazda birçok özelliğin olması hem çok pratik hem de çok yenilikçi olurdu
Saç düzleştirici kıvırcık dalgalı hatta düz saçlı insanların bile kullandığı bi temel ihtiyaç
Rengi hosuma gitdi saklama kutusunda cok hos görünüyo
Yıpratmadan doğal görünümlü parlak saçlar.. tek kelimeyle 'MÜKEMMEL'.. ❣️
Karar vermek zor hepsi birbirinden güzel ürünler fakat kablosuz olma özelliği bir harika😍
Şansımı Airwrap saç şekillendiriciden yana kullanmak istiyorum🤗
Hepsi harikaaaaa😄😄hele ki dyson saç şekillendirici o kadar memnunum ki keşke daha önce alsaymışım
Daha kullanışlı olur en azından her gittiğimiz yerde priz aramayız
Harikalar bayıldım ama herkesin bütçesi için uygun değiller tabiki :))
Ayda bir kefe berber tarağı değer saçıma 😁 pek ilgilenmem saç ile
Saça herhangi bir dogal krem dısında makina uygulaması uygun bulmuyorum
Saçlarım uzayınca banada lazım oluyo yine yanımda gezdiremem ama iyiymiş 😂
Çok beğenilen bir ürün mutlaka alıp denemem lazım 💓😻
Seyahat takımı gayet kullanışlı olur diye düşünüyorummmmmmm😋
Çok güzel ama benim ne yazık ki onu alacak kadar param yok :((
Gerçekten kaliteli ve çok güzel görünüyor fiyatlar daha uygun olsa alinabilir
Rahatlikla seyahatlarinda gittigin yerde kulanim acisindan kolaylik saglamasi
Çünkü em saçımı kurutup hem de şekil vermesi muazam
Her an saçlarımızı şekillendirmeye ihtiyaç duyabiliriz
Zarar vermeden dalgalı saçlar elde etmek müthiş!! ✨
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫
Acil durumlarda taşınabilir olması önemli
Özellikle kışın hava şartları saçı etkiliyor
Maşa almayı düşünüyorum ama markasına karar veremedim sizce hangi marka almalıyım
Bazen saç kurutma makinası gerekiyor ve o zamanlar kurutma makinası iyi bir iş yapmalı.
Saçları kuruturken/şekillendirirken aynı zamanda da parlaklığını koruyan saç kurutma makinesi 💫
Kuruturken sekil vermek mi? Cidden iyi bir makineymis almak gerek