Saç Bakım Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4527 Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
melloayy2407 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Kablosuz kullanılan ürünler bence en iyisi çünkü sabit değiliz özgürlüğümüzü kısıtlamıyor. 0 0 Yorumla
sen_de_kaldı_kalbim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saç şekilendirmeme ihtiyacım yok, dalgalı zaten saçlarım. 0 0 Yorumla
generator Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence zaman kazanmiş oluyorsun hem kuruturken şekil veriyor. 0 0 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Kablosuz olanı alan olursa alnından öpecem 3 0 Yorumla
Hülyahly_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Kablosuz saç düzleştirici ♥️ 0 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
vanilyalıturtacık Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl bence hepsi çok güzel bayıldım 😍 0 2 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla vanilyalıturtacık +1 yıl rica ederim. :) Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Maşa seviyorum bukle bukle seviyorumm 1 0 Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Bence mükemmel bukleler her zaman güzel 1 0 Yorumla
Nerminoz Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl Birileri alsa da kullansak çok güzel duruyor 💕 0 0 Yorumla
sessizleylek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Kablosuz prize bağlanmadan olan ürün 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Dyson saç şekillendirme ve kurutma makinası 👍😎 0 0 Yorumla
benadamolmamm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Vallaha hepsi favorim ama en çok saç şekillendirme 0 0 Yorumla
merakettiklerim0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Bence en güzeli 4. Herkese lazım 0 0 Yorumla
Pelinsugibisu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl üşengeç biri olarak kablosuz olması çok hoş :D 0 0 Yorumla
melankolikbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Kablosuz düzleştirici süpermiş 😊❤️ 0 0 Yorumla
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Hepsi güzel ama ikinci daha bir hoşuma gitti. 0 0 Yorumla
elifsude900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Bayıldım hepsineee benim olur musunuzzz 0 0 Yorumla
TutkuluErkek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Kışın kullanıyorum kurutma makenesi 0 0 Yorumla
mahmut7468 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Abi baksana kutusu bile bir sık duruyor harika 0 0 Yorumla
KırıKMerdane Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Seyahat çantası işe yarayabilir bence 0 0 Yorumla
asikpapatya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl benim kullandigim tabiki yoo ne munasebet 0 0 Yorumla
Meraklıbirüyeişte Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Çok pratik ve saçımı yıpratmaz 0 0 Yorumla
Endobo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Saçlarımı çok seviyorum onlar benşm herşeyim 0 0 Yorumla
Odunda_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 77% +1 yıl Bunlardan her hangi birini kullanacak saçım yok 0 0 Yorumla
Firdevss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Hepsi güzel hepsini alırdım ama para yok 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Fişsiz bi düzleştirici baya iyi olurdu 0 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Dyson kralsın sen olmadan saçlarım keçe gibi valla 0 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Oldum olası sevmem saç kurutma makinası... 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çok pratik :) Dyson bu işi biliyo 0 0 Yorumla
GizliDenekBey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Ahh Dyson ahh keşke herşey saçlar kadar kolay olsa 0 0 Yorumla
bulundu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Kadınlar için taşına bilir olan daha iyi gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
Kablosuz kullanılan ürünler bence en iyisi çünkü sabit değiliz özgürlüğümüzü kısıtlamıyor.
Saç şekilendirmeme ihtiyacım yok, dalgalı zaten saçlarım.
Bence zaman kazanmiş oluyorsun hem kuruturken şekil veriyor.
Kablosuz olanı alan olursa alnından öpecem
Saç şekillendirici tabikii
Kablosuz saç düzleştirici ♥️
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
bence hepsi çok güzel bayıldım 😍
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
rica ederim. :)
seyhat çantası güzel olur
Maşa seviyorum bukle bukle seviyorumm
Dyson maşam olsa süper olurdu...
Saç makinesi özellikle güzel
en çok ihtiyaç duyulan bir set
Bence mükemmel bukleler her zaman güzel
Kablosuz saç düzleştirici harika 😌
Birileri alsa da kullansak çok güzel duruyor 💕
Kablosuz prize bağlanmadan olan ürün
Saç kurutma makinesi yeterli
Dyson saç şekillendirme ve kurutma makinası 👍😎
Vallaha hepsi favorim ama en çok saç şekillendirme
Bence en güzeli 4. Herkese lazım
Dyson çok iyi çok basarili
üşengeç biri olarak kablosuz olması çok hoş :D
Daha iyi olduğunu düşünüyorum
Kablosuz düzleştirici süpermiş 😊❤️
Güzel marka şikayet oranı çok düşük.
Hepsi güzel ama ikinci daha bir hoşuma gitti.
Saç kurutma makinesi en iyi olanı
Bayıldım hepsineee benim olur musunuzzz
Kışın kullanıyorum kurutma makenesi
Abi baksana kutusu bile bir sık duruyor harika
Taraklı düzleştirici iyidir bence
Cok iyi gercekten harika bi sey
Hepsi birbirinden güzel ya
Bence daha pratik ve çok kullanımlık
Seyahat çantası işe yarayabilir bence
benim kullandigim tabiki yoo ne munasebet
Bu güzel bilgilerin hepsi için tşkler.
Dyson on numara beş yıldız
saç kurutma makinesi :) :)
Mor renk çok hoş yalnız 💜
Çok pratik ve saçımı yıpratmaz
Saçlarımı çok seviyorum onlar benşm herşeyim
Maşa olay duruyor ya çok pahalı ama
Kesinlikle a bence benim görüşüm bu
Bunlardan her hangi birini kullanacak saçım yok
Hepsi güzel hepsini alırdım ama para yok
Seyahat çantası efsane ya
Fişsiz bi düzleştirici baya iyi olurdu
Bence B şıkkı. sfelsalfdşlasdfşla
Dyson kralsın sen olmadan saçlarım keçe gibi valla
Ben maşa seviyorum maşa 😃😃
Islak iken şekil vermesi daha iyi oluyor
Oldum olası sevmem saç kurutma makinası...
ayı sectim daha iyi cunku
Çok pratik :) Dyson bu işi biliyo
Ahh Dyson ahh keşke herşey saçlar kadar kolay olsa
Saç kurutma makinası yeterli.
Kadınlar için taşına bilir olan daha iyi gibi
Eşim sevecek o bakımdan isterim
bence deriyi yipratmayan en iyisi