Saç Bakım Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4527 Son teknoloji saç bakım ürünlerinden en iyi yılbaşı hediyesi sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 72 kişi beğendi
şekspırsın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl saç kurutma makinesi yakmayan süper olur 0 0 Yorumla
Siriusxy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Dyson bey fiyatları biraz indirir misiniz? 0 0 Yorumla
YeniGlados Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Parlaklığı koruyan saç kurutma makinesi 0 0 Yorumla
ezicibaba01 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hmmm bakmak lazım güzel hediye yapılır bunlar 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl aralarında en iyisi saç kurutma makinesi olabilir 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Özel renkli seyahat çantası çok güzelmiş 0 0 Yorumla
gülamadepresyonda Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Farketmez bana geliyorsa 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Kablosuz olan kesinlikle çok kullanışlı 0 0 Yorumla
BuraksS1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl saclar onemli tabii hemde coook cook onemli 0 0 Yorumla
AleynaTR Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Ama rengi beyaz olsun yeterli alsın yani 0 0 Yorumla
KalbiAciyanAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Bence saç bakımında en iyisi saç bakım yağları 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Saç şekillendirme konusunda iyi değilimdir hala 0 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Bu tur seyler hep parayla alakali abicim 0 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kutuda olan saç şekillendirici güzelmiş. 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Dunyanin parasi son teknoloji ama pahali 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Bunlarin hepsi guzel hepsini secebilsek keşke 0 0 Yorumla
Драгон_Кинг Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 92% +1 yıl Hepside birbirinden güzel bilgi olmuş. 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Herbirinden elimde mevcut meslek geregi😅 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Özel kutusu olan saç düźleştirici 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Düz saçlı hatunları seviyorum, düzleştirici seçim. 0 0 Yorumla
gokmenn19400 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Saçları kuruturken şekillendiren ürün iyi sanki 0 0 Yorumla
SleepyPotato Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl kablo cidden başa bela o yüzden kablosuz olan reyz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
saç kurutma makinesi yakmayan süper olur
Saç şekillendirici çok iyi gerçekten 🌼
Kablosuz düzleştirici harika.
Dyson bey fiyatları biraz indirir misiniz?
Saçlar aslında çok önemli ya
Saç şekillendirici guseell Dysonlove🖤
Parlaklığı koruyan saç kurutma makinesi
Hmmm bakmak lazım güzel hediye yapılır bunlar
Kullandimdi memnunumdurss
Saç kurutma makinesi işe yarar
Saç kurutma makinesi elbette 🤭
Çook pahalı olmasaydı alırdım
aralarında en iyisi saç kurutma makinesi olabilir
Bu iyiymiş yaa. Begendimmm
Saç kurutma makinası olabilir
Güzel bir ürüne benziyor gibi
Saç makinası fena değil güzel.
E hepsi diyorum ben. 🥰🥳
Kablosuz olanlar asiri rahattir.
düzeleştirici kesinlikle en iyisi
Özel renkli seyahat çantası çok güzelmiş
😊😊Çantası hoşıma gitti😊😊😊
Daha pratik ve kullanisli
Farketmez bana geliyorsa 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Kablosuz olan kesinlikle çok kullanışlı
Kablosuz düzleştirici tabii ki dee
saç kurutma makinesi tabiki :)
saclar onemli tabii hemde coook cook onemli
Ama rengi beyaz olsun yeterli alsın yani
Hepside güzel bence beğendim.
düz saçlar çok güzel hehe
A dedim ❤️ Parlak saçlar candir. ❤️
Tabiki Dyson Airwrap içlerinden en iyisi
Bence saç bakımında en iyisi saç bakım yağları
Reklamını gördüm bence mantikli
İyi bir makina almak gerek
Super urun 👏👏👏👏👏👏👏👏
Saç şekillendirme konusunda iyi değilimdir hala
Bu tur seyler hep parayla alakali abicim
Kutuda olan saç şekillendirici güzelmiş.
Dunyanin parasi son teknoloji ama pahali
Çok güven miyorum sonuçta kimyasal var
Bunlarin hepsi guzel hepsini secebilsek keşke
Hepside birbirinden güzel bilgi olmuş.
Herbirinden elimde mevcut meslek geregi😅
Hepside birbirinden güzel bilgi olmuş.
Saçlarım kıvırcık bana düz uyar
Özel kutusu olan saç düźleştirici
Düz saçlı hatunları seviyorum, düzleştirici seçim.
Kablosuz kullanim onemli ❤️
D şıkkı. Sevgiliye hediye alınabilir.
Saçları kuruturken şekillendiren ürün iyi sanki
Tercihim saç kurutma makinesi...
Ufff🤩 çok iyi özellikler
Özel kutusu olan saç düźleştirici
kablo cidden başa bela o yüzden kablosuz olan reyz
Güzelmiş, beğendim bu ürünü
Birincisi. saçları yıpratmaması çok iyi
Dünya kadınlara güzel valla 😎
Kıvırcık saçı çok seviyorum