Saç Bakım Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? (Sayfa 7) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6953 Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
coronamagduruyum Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl saçlarım o kadar fazla ki o yüzden beni yormamalı 0 0 Yorumla
melek3967 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Harika bir ürün bende almayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
mimarist_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Kızlar için kabarmasın yeter bence :D 0 0 Yorumla
teamoogirll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl İstediğim şekli kolaylıkla yapabilmeliyim 0 0 Yorumla
ad_solitary Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Saçlara şekil verirken yıpratmaması... 0 0 Yorumla
omerozden00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Çok güzel bir ürün herkese önerebilirim... 0 0 Yorumla
Mineregit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Tabi ki ısısı önemli benim için ısı çok önemli 0 0 Yorumla
AŞKAmaRUZkALaN Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Güzel bir çalisma olmuş ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Mükemmel saçlara herkesin ihtiyacı var. 0 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Param olsada alsam çok güzel bi ürün gerçekten 0 0 Yorumla
blackdreamer Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İstediğim her saç modelini yapabilmeliyim 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parası da çok güzel henüz deneyinlemedik. Hâlâ çoraplarla sarıp şekillendiriyoruz napalım... 0 0 Yorumla
hayatmematmeselesi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Hepsini birden secmemiz mümkün değil mi😂 0 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Düzleştirme bakımından da kendine göre oldukça iyi 0 0 Yorumla
naberrlers Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hepsini yapsın , mükemmeli aramıyor muyuz. d 0 0 Yorumla
şekerpırtakalı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Saçlarıma föb etkisi versin yeter 😂 0 0 Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Partnerime sordum. Onun beğenisi benim beğenim. 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Dyson; kalitesiyle, farkıyla bir adım önde... 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Çok uğraşmak istemiyorum ama pratik kolay olmalı. 0 0 Yorumla
Elaiffet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Şekilden çok saçıma zarar gelmesinden yanayim 0 0 Yorumla
Azerbaijani_Girl Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Dalgalı saç bir dümdüz saç en güzeli 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Kesinlikle çabuk şekillendirebilmelii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
Güzel duruyor ama çok pahalı cokkk
saçlarım o kadar fazla ki o yüzden beni yormamalı
Umarım bir gün benimde olur 👍
Çok pahali almam bu markayı
Harika bir ürün bende almayı düşünüyorum
benim için Düz olsun yeter...
Kızlar için kabarmasın yeter bence :D
İstediğim şekli kolaylıkla yapabilmeliyim
Kendisi kurusa daha iyi şekillenenir
O kadar harika bir kadına ki 👏👏👏
Uygun fiyatlı olsaydı alırdım.
Şahsen kullanıyorum memnunum
Katılıyorum gerçekten çok güzel
3000 lira olmamalı tabii ki
Yakmamasi onu bir başka kılıyor
Saçlara şekil verirken yıpratmaması...
Saçlarımı yakmaması benim için önemli
Çok güzel bir ürün herkese önerebilirim...
Isı kontrolu önemli bir özellik
Saçlarımı şekillendirmeli
Tabi ki ısısı önemli benim için ısı çok önemli
Seklim Sekil önümden cekil
Çok güzelmiş ya beğendim keşke param olsada alabilsem
Güzel bir çalisma olmuş ellerinize sağlık
Mükemmel saçlara herkesin ihtiyacı var.
Param olsada alsam çok güzel bi ürün gerçekten
Kadınlar için güzel içerik.
İstediğim her saç modelini yapabilmeliyim 😊
Parası da çok güzel henüz deneyinlemedik. Hâlâ çoraplarla sarıp şekillendiriyoruz napalım...
Duz maşalar bayağı güzel oluyo
Saçımı şekillendirmesi yeter
ergonomik ve rahat kullanımı olmalı
Fazla ısı saçımı kurutuyor
Saç şeklimi sabitlemeli kesinlikle
Düz saçlar her zaman iyidir.
Hepsini birden secmemiz mümkün değil mi😂
Düzleştirme bakımından da kendine göre oldukça iyi
saçımı güzel düzgün yapmalı
A şıkkı dedim, içimden öyle geldi
Uzun saclari olanlar dusunsun
Ben hic birini yapmiyorum
Saatlerce uğraşmak istemiyorum...
Hepsini yapsın , mükemmeli aramıyor muyuz. d
Saçlarıma föb etkisi versin yeter 😂
Hepsini bence düz kıvırcık
Partnerime sordum. Onun beğenisi benim beğenim.
Dyson harikalar diyarin da
Dyson; kalitesiyle, farkıyla bir adım önde...
Çok uğraşmak istemiyorum ama pratik kolay olmalı.
Çok kaliteli güzel bi ürün
Şekilden çok saçıma zarar gelmesinden yanayim
Dyson diyorum başka birşey
Dalgalı saç bir dümdüz saç en güzeli
Yıkarsam kontrollü olmalı
istedigim her saci yapmaliyim
Sacım uzunken kulndım super
İstediğim sonucu vermeli.
Kesinlikle çabuk şekillendirebilmelii
Dyson👍👍👍elektrik süpürgesi var. mükemmel
Tabii ki de beni yormamalı.