Sonuçta bir sevgilimiz olduğu zaman onun için süsleniyoruz, onun için değişiklik yapıyoruz :D En azından saç kesimi, şekillendirme gibi ufak çaplı kuaför masraflarını erkekler ödemeli mi?
Erkekler sevgililerinin kuaför masrafını ödemeli mi?
Bu ne saçmalık kadınlar erkeklerin berber masrafını ödüyor mu onun gibi bir şey bu da ayrıca hayatımda hiçbir zaman sevgililerim için süslenmedim kendim için süslendim niye bir erkek için şekilden şekile giriyim seven her şekilde sever zaten. Bu tip bedavacılar yüzünden erkekler kadınları para avcısı sanıyor çok yazık
Yani bunu zaruri olarak değil ama hest olarak yapabilirler. Ufak bir hediye gibi. Mesela sürpriz bir randevu ayarlayarak olabilir. Ama zorunlu olarak neden ödesin ki. Kimse kimsenin bir şeyini ödemek zorunda değil. Evli olsalar dahi hatta.
Bu mantığa göre buluşmaya geldiğimde bizde sizden otobüs parasını istiyim sizin için geliyoruz sonuçta. Sizin için şık giyiniyoruz. Kıyafet parası isteyelim o zaman.
1. Süslenmem lazım değil seni seven erkek süssüz halinide beğenir 2. “Başka ne işe yarıyorsunuz” dedin yani erkekler sadece para bankası mı? Kendi şeylerimi kendim öderim tabiki o neden ödesin ki?
Ve senin gibiler yüzünden herkes feministleri erkek düşmanı sanıyor:) ben her zaman kadınları savunurum ama bu konuda yanlışsın. O da kuaföre gidiyor o da kıyafet alıyor o zaman sende onun eşyalarını ödesene? Erkekler acı çekmiyor mu sanıyorsun? Onların da sorunları yok mu sanıyorsun? Bi düşün...
Ne alaka ben feminist değilim sbbs kendi hakkimj savunuyorum valla erkekler genelde hep aynı üstü giyiyorlar öyle kızlar gibi her sorumluluğu üstlenen yok öyle yatayım gitsin derdindeler.. açıkçası eğer öyle oda benim gibiyse bende ona para veririm zor değil. Paranın lafı olmaz yani. Erkekler ödemeyecek diye de bişi yok sevgililer arasında para laf konusu olmamalı. Heleki evliysem bu tartışma hep sürer yani
@Sendenöğrendim senin gibi şerefsizler yüzünden zaten hemcinslerin yargılanıyor. Erkekler Cüzdan mı? poponu Koltuktan kaldır, çalış, kendi masrafını kendin öde.
Erkek sevgilisinin hiçbir masrafını ödemek zorunda değil. En azından ben hiçbir masrafımı ödemedim bunca zaman. Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamak en sevdiğim şey. Size de tavsiye ederim kızlar eşiniz bile olsa insanın kendi parasini harama zevki ayrı güzel.
Odemek için teklif eden çok sevgilim oldu. Hiçbirini kabul etmedim o kadar ezik değilim. Kendi parami kendim kazanırım. Durumu olmayan kıza sevgilisi kuaför parası verecekse işimiz var desene. Ya gitsin çalışsın kızımız ya da bir zahmet yaptığı sevgiliden değil babasından istesin.
Sevgiliyken bir birlerinin masraflarının karşılanmasını doğru bulmuyorum. Ortada ciddi bir şey yoksa 2-3 günlük saçma ilişkililerde, geleceği olmayan bir ilişkide gereksiz bence. Ayrıldıktan sonra o parayı bile konuşacak, bir birlerinin gözüne sokacak insanlar var. Sözlüyken olur, nişanlıyken falan olabilir ama
Genel olarak söylemedim zaten. Bazı çiftler bu işi abartmaya başlıyor sonra çıkar haline geliyor karşındaki insanı bir gelir yeri olarak görmeye başlıyor. Yoksa gayet anlayışlı bir birlerinin halinden anlayan çiftler de var
Ödememeli çünkü, sevgilin ile yaptığın bir aktivite değil, yiyecek içecek değil, kıyafet ya da makyaj malzemesi bile değil. Sadece görünüş gerek duymuyorum böyle konulara para vermeye. Tavsiyede etmem kendi kazandığı parası ile yapması daha uygun. Saçı güzel olacak diye 1 haftalık gıda masrafını saça veremem. O parayla alışveriş yaparım alırım sevgilimle sinemaya giderim alışveriş yaparım birlikte geçireceğim zamana harcarım kısaca.
Yıkık kadınların en sevdiği şey " sevgilim kuaför masrafını ödese ne güzel olur". Hayatımda bu kadar aşağılayıcı ve paraya muhtaç olduğunu betimleyen başka söz bilmiyorum açıkçası. Mesele 50 100 200 lira vermek değil. Mesele medet ummak. Kadınlarımız böyle herseyin hazirina konarsa daha coook mağdur kalırlar.
2 elin 2 kolun varsa paraya muhtaç kalmazsın. Ha diyelim ki durumun yok. O halde annenden babandan para alacaksın. Kişisel bakımın için veya kişisel ihtiyaçların için sevgilini kullanmak apayrı bir şey. Kadınların başına ne geliyorsa muhtaçlık davasından geliyor. Adam para veriyor hak sahibi oluyor. Olur tabi binevi para ödüyor insanlar böyledir çünkü. Kim kime para verirse hak sahibi olmaya başlar. Sonra sevgilim bana böyle söyle davrandı ne yapmalıyım diye burada sorular görüyoruz. Kısacası muhtacsa ya çalışır ya da anne babadan para istenir ya da ayak yorgana göre uzatılır.
Ne kadar aciz bir his bu? Nişanlım değil kocam değil, benim mastaflarımı niye ödesin? Bu kadar mı muhtaçsınız? Gidip çalışmak yerine ne bu dilencilik yiyicilik? Yuhh diyorum ağzım açık kalıyor
Sevgilim için saçlarımı yaptırmıyorum. Ne yapıyorsam kendime yapıyorum ve onun parasına muhtaç da değilim. Kendimde değişiklik yapıyorsam neden başkasının parasını istiyim? Çok basitçe ve kadınlara yakışmayan türden davranışlar bunlar.
Durumu iyi değilse destek çıkılabilir onun dışında kendi masrafını kendi karşılamalı yoksa iki gün sonra onun bile lafı olur aralarında tartışma anlarında
Hediye almak farklı Kuaför masrafını karşılamak başka birşey. Bir kaç defaya mahsus karşılanabilir ama bu devamlı olmaz benim görüşüm. Dediğim gibi ilerde sorun yaratır. Değil ki sevgililer birbirine aldığı hediyeleri bile ayrıldığında istiyorlar. Böyle de manyaklar var 😊
Erkeklerin berber masraflarını istemesi ne kadar saçma geliyorsa bana bu da o kadar geliyor, yani saçma. Herkesin elinden geldiğince ekonomik özgürlüğü olması gerektiğini düşünüyorum bu devirde. Karı koca bile olunsa bu böyle olmalı
batılılaşmış kadınlarımızın bir türlü doğunun nimetlerini bırakmak istememesi ne tuhaf.. a'dan z'ye hakikatli feminist bir yaşam erkek için en büyük ödüldür..
Benim sevgilim yok, hiç olmadı, bu saatten sonra da olmaz, benim için evleneceğim eş adayı olur, ha O an da ödeme yapabilecek durumu olmazsa ben yaparım ödemeyi.
Bir kuaföre makyaj malzemesine böyle saçmalıklara verecek param yok benim evlensem dahi yok hiç bir şekilde yok onun yerine yeriz içeriz başka şeyler olur bunlar olmaz
Bana kalırsa sevgi ve sevgililik ile para gibi birşeyi bu kadar iç içe almamak gerekiyor. Doğru değil, herkes kendi ayakları üzerinde durabilmeli ahlak olarak bakışım bu...
öfff sırf şu fenomenlerin sıkıcı soruları yüzünden KS'yi bırakcam cidden. Fenomenlere günde 1 adet bomboş soru sorun mu deniyor? Niye ödesin kardeşim erkekler sevgililerinin kuaför masraflarını. Ayrıca sadece sevgilin için mi süslenirsin kendin güzel görünmek için süslenirsin saçma sapan konuşmayın ya
Gerçeklere aşık bir insan olarak yapacağım son şey bile değil kendimi kandırmak. Neyin ne olduğunun bilincindeyim ben süslenip kendimi beğendikten sonra sevgilim süsümü beğenmese bile umrumda olmaz o onun zevksizliğidir. Benim senin gibi onaylanma ihtiyacım yok.
İyi de ihtiyaç dediğin şey kuaför. Bu zorunlu bir ihtiyaç değil, temel ihtiyaç dahi değil. Tamamen keyfi. Keyfi bir gideri neden erkekler karşılamak zorunda? Gitsin evinde yapsın 😄
inşaatlarda oluyo ya ''bu binanın dış cephe kaplaması kaplayıcılar a. ş tarafından yapılmıştır'' gibi öyle bişi mi? Bu dip boyası tarafımdan karşılanmıştır mı yazıcaz saçlara
Ayrıca bi kadın önce kendi için bakım yapmalı, kendi için süslenmeli.. Neyse ben daha fazla sinir yapmadan kaçayım sorudan.. Kendi kendime tribe girdim 😂
Hatta siz nefes almayın. Biz alalım sizin yerinize. Ödememeli. Erkekleri eşek yerine koyanların, kadına şiddet haberi görünce tepki verme hakkı yoktur.
Ödemesinler ben kendime yaptırıyorum neden sevgilim versin😂 kadın kuaförleri pahala delirir ve kaçar bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Parası yoksa kuaföre gitmek istemişse, öderiz. Lafını bile etmeden. :) Parası varsa ve benden bekliyorsa beklemesin. Onunla berabersem saç şekillendirmeymiş şuymuş buymuş ihtiyacı da yoktur :) Süslenmesine de.