• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler sevgilisinin masraflarını neden ödüyor?

Sevimliyimdir
Sevimliyimdir Takip Et
Xper 7 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor

Harçlık veriyor, telefon faturasindan tut hastane masraflarına kadar ödüyor. Kozmetik giyim yemek eğitim daha aklima gelmeyen bir cok sey WHYYYY?
NEDEN YAHU?

Telefon Soruları Eğitim Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Uslannmaz
    Uslannmaz Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.

Bazıları karşılıklı çıkarları olduğu için ödüyor, al gülüm ver gülüm. Bazıları da enayi oldukları için ödüyor, kızı seviyor kız onu sömürüyor. Bana kalırsa dışarda yenilen içilen şeyleri ödeyebilir, veya hediye alabilir çok pahalı olmamak şartıyla, ben de ona kek yapabilirim, ama gidip evini temizlemem. Sonuçta bu kişi tanışma aşamasında olduğun birisi, eşin değil. Ayarı kaçırmamak gerek. Ayar kaçarsa bir sorun çıksa ben sana şunu yaptım bunu aldım durumuna gelebilir olay. İnsanın bir duruşu olmalı, sınırı olmalı.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her erkeklerin yaptıklarini konusuyorsunuz ve hep maddiyat konusuyorsunuz. Keske kadinlarin yaptiklari ve emek verdikleri seyleri de konussaniz. Cogu kiz sevgilisi icin yemek yapiyor, sevdigi seyleri yapiyor, sarma seviyor diye sarma yapip götürüyor. Ya da kiz gidip erkek arkadasinin evini temizliyor, banyosunu temizliyor guzel temiz bir ortamda yasasin diye. Ya da erkek sporcuysa spordan sonra tavuklu pilavini yapip sevgilisine goturuyor. Arabasi varsa sevgilisinin arabasini temizliyor. Bu kiz annesi mi degil. Esi mi degil ki eş olarakta yapmak zorunda degil ozellikle calisiyorsa. Sevgiliykende yapmak zorunda degil. Peki kızlar neden bunu yapiyor? Surekli erkeklerin yaptigi maddi seyleri sorguluyorsunuz keske kizlarin bu manevi emeklerini de ortaya cikarip konusabilseniz.

Demek ki icinden geliyor. Bu sekilde ifade ediyor sevgisini. Iliskide hickimse emek vermeden yasanmaz. Kimi maddi emek verir, kimi manevi. Ben erkeklerin kiza yemek yapip, sarma sarip goturduklerini gormedim. Ya da zanaatkar degilse kendi eliyle yaptigi bir kolye ya da yuzuk verdigini de gormedim. Bunu ancak para verip hediye olarak alirlar.

Erkeklerin basarili oldugu konu calismak ve maddiyat. Ozellikle turk erkekleri calismak ve para kazanmak disinda bir sorumluluk gormuyorlar kendilerine. Ve iliskide ki emegini maddi guc olarak yansıtıyorlar bu yüzden.

Kadinlar sevdigini biraz anaclikla, manevi emekle gösterirken erkekler maddiyatla gösteriyor. Bu toplumsal geleneklerle ilgili bir sey degil. Fitratin bu oldugunu dusunuyorum. Cunku islam dahil belki diger dinlerde de vardir bilmiyorum. Gecim ve maddi guc erkege verilmiştir. Evin gecimini saglamasi gereken cinsiyet erkektir.

Erkek zaten yanindaki kadina, evine cocuklarina maddiyat sunmaya programlı. Bir erkek parasini kazandigi an şimdi yuva kurabilirim, esime cocuguma guzel bir hayat sunabilirim der. Erkek gucunu boyle gösterir ve iliskide verdigi emegi ve degerini de sunma biçimi cogunlukla bu yönde oluyor. Kadin da daha farkli gösterir dedigim gibi.

Ama siz sadece erkeklerinkini yani maddiyati gun yuzune cikarip sanki kadin iliskilerde hicbir sey yapmiyormus gibi davraniyorsunuz. Kadin da emek veriyor, yukarida saydigim seyleri ya da daha farkli ve daha fazlasini yapiyor. Kimi kendi parasini kazanmasa bile babasinin kizimin kendi birikimi olsun ya da ihtiyaclarini alsin diye verdigi harcliklari biriktirip erkek arkadasina bir seyler aliyor. Parasi olan, calisanlarda zaman zaman sevgilisine jestlerde bulunuyor.

Yani sadece erkekler yapiyor diye gostermeyelim. Kadinlar işin daha manevi yonunde. Ama bu ulkede taa oteden beri annelerimizin ailesine, kocasina verdigi emeklerin buyuk cogunlugu gorulmedigi ve takdir edilmedigi gibi hala ikili iliskilerde kadinin verdigi manevi emek gorulmuyor ve konusulmuyor.

3
    7 Yorumla
    • Whitecruz1
      Whitecruz1
      +1 yıl

En iyi gorus 👏bence de sevginin bır ifadesi olsa gerek sevince insan bısıler yapmak istiyor cunku nerden bıldıgımı sormayın :)

Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

Haha klavye delikanlısı bilirdim de sende klavye hanım kızımız mı ne diyelim 😅 sevgili mi dost mu bu ev işi yemek yapan kadın nerde bu marsta mı? Bu kadar uydurma da fazla

Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

@Whitecruz1 neresi iyi lan adam ultra zengin ise sevgiliyken rol yapıyor evlensin diye böyle saçmalık görmedim sevgiliyken evine gidip tüm işini yapan kız resmen dost ilişkisi bu

Yorumla
    • Whitecruz1
      Whitecruz1
      +1 yıl

@Guseeee ya ultra zengin de bizi bulur sanki :) partneri anlar ztn bu sorudaki kız iyi gozlemlerse anlar sevgisini ifade etme sekli oyledır sevmese neden harcama yapsın

Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

@Whitecruz1 yapıyorlar fakir adama yapıyor ise seviyordur kimse kimseyi kandırmasın yok arabası varmış spordan gelmiş vs bildiğin yasak aşk dizisi haha

Yorumla
    • Whitecruz1
      Whitecruz1
      +1 yıl

Orası oyle de sana gore degıl bu platform bence

Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

@Whitecruz1 niyeki yaa sen yenisin galiba

Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.

O hakkı verirseniz öder. Kendinizi eğip bükmeyin. Acındırmayın. Görüşmeyi kesin rahatsız olursanız. Bu kadar masrafınızı çekiyorsa siz de ona aynı değerde hediye alın altında ezilmeyin.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Mal olduklarından.

3
    1 Yorumla
    • Sevimliyimdir
      Sevimliyimdir
      +1 yıl

🤣🤣🤣

AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

36

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Kadınlar erkekleri Atm gibi görüyor

2
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.

Çünkü sevdikleri içindir.. yani benim de sevgilim olsa masraflarını tabi ki de öderim. sonuç olarak boşuna sevgili olunmuyor yani ileride ki eş adayı belki de bir ömür birlikte yaşayacaklar. onu da geçtim insan aşık olunca sevince sevdiği için güzel şeyler yapmak onu mutlu etmek ister doğal olarak. tabi ki de bunu zaman gösterir ama sonuçta hediye almak ya da masrafları ödemek de kendi kararları yanlış bir şey değil..

1
    0 Yorumla
  • Monarzu0
    Monarzu0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Karşılıklı çıkar meselesi oluyor bir süre sonra. Adam karşı tarafın istediğini alır ve istediği gibi de takılır misali. Kendine saygısı olan bir kadının bunu kabul etmemesi gerekir. Mesela biri bana bir şey yaptıysa hediye vs. altta kalmamak için uğraşırım. Çünkü karşıdakini cüzdan olarak görmeme meselesi.

1
    0 Yorumla
  • Whitecruz1
    Whitecruz1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

Bılmem kendını daha guclu mu hissediyor acaba ya da seni sahipleniyorum sende ona gore sadece benle ol demek ıcın mı.. Ben kabul etmem oyle bısı yapılsa biraz sevgilimi annem babamdan bır para kabul etmem insanlara guvenmıyorum yarın bir gun basına kakar minnet borclu hissederim hıc gerek yok

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Enayi oldukları için. Hiç kusura bakmasınlar. En fazla dışarı çıkıldığında yiyip içilen şeylerin hesabını ödemesine müsaade ederim. Kafamdaki tokaya kadar aldırmam. Bu resmen erkeği sömürmektir. Böyle bir arkadaşım da vardı ayrıca. Utanmasa giydiği dona kadar sevgilisine aldırtacaktı. En irite olduğum insan tipidir böyleleri.

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Bana saçma geliyor, erkeğin kadına para harcaması da kadının bunu kabul etmesi de çok saçma. Ama ilişki koçları falan diyor ki erkek, kadına ne kadar çok para harcarsa kadın o kadar vazgeçilmez olurmuş... yatırım olarak düşünüyorlarmış. Neyse biz bi kahve bile ısmarlatmamaktan devam

1
    4 Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

O kadar değil çay kahve ne ki yemekte olabilir pahalı hediyeler olmamalı özel günler için ortalama şeyler alınır gerisi ücretini ödemek gibi birsey o kadınlar zaten söylüyor para ihtiyacımı karşıla diye

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Herkes zor şartlarda çalışıyor, kazanıyor. Eğer eşi falan değilsem zor şartlarda kazandığı o parada hakkım yok bence

Yorumla
    • Guseeee
      Guseeee
      +1 yıl

Aynen öyle kadınlar da çalışıyor çalışmalı da artık eskidendi o erkek işte kadın evde. İstekleri azdı insanların herseye ozenilen bu devirde çalışmayan kadın boş gerçekten

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

hizmet bedeli olarak ödüyoruz. zevk alıyoruz ödemesini yapıyoruz... diyebilirsin ki ne alaka bizde verirken zevk alıyoruz evet doğru bu ama ücret mukabili hizmet vermek ilk insanlardan buyana kadınlara has bir meslek olduğu için alışkanlık olmuş işte genetik olarak beyinlerde...

1
    0 Yorumla
  • ladydarkk
    ladydarkk Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.

Böyle bir ilişki yaşadım ve bu hiç sağlıklı değil yarın bir gün kavga anında yüzüne vuruyorlar ben senin için şunu yaptım bunu yaptım vs.. senin için çok para harcadığından dolayı ayrılık durumu olduğunda erkekte hazımsızlık oluyor başına bela oluyorlar. İş saplantıya dönüyor.. En iyisi evlilik dışı çok büyük şeyleri kabul etmemek.

2
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Öyle bir sevgilim olmadı ama çevremde öyle sevgilisi olan oldu ve şu an evliler. Demek ki neymiş? Öyle yaptırmak lazımmış. Yoksa değerin, kıymetin olmuyormuş. O arkadaş hatalı bile olsa eşi vaktinde sevgiliyken ondan yana oluyordu.

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Ufak jestler olabilir. Ama çok büyük hediyeler ve her seferinde yediği içtiği şeylerin ödenmesi bile ilerde ayrılık anında ya da tartışmada yüze vurulur. Ana babamıza bile yük olmaya çekiniyoruz elin adamına hiç tenezzül edilmemeli..

1
    0 Yorumla
  • 7_Kocali_Hürmüz
    7_Kocali_Hürmüz Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

İşiniz gücünüz Para , Kimin neyi yoksa ağzından o düşmezmiş. Bu Arada Aslan burcu Erkeği olan biriyle evlenin veya takılın o sizi Kraliçe gibi ağırlar..😂😂

1
    0 Yorumla
  • Canfeza_elif
    Canfeza_elif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Çünkü koruyup kollamak sahiplenmek ve ihtiyaç duyulmak fıtratlarında var. nasılki biz erkeğin düzenini ya da açlığını düşünüyorsak aynı şey. En sevdiğim yanındakini gözeten erkektir👍hiç bir zaman masraflı bir insan olmadım, didiklemem de lakin yanımdaki seni seviyorum diyebiliyorsa insan çayı kaç şekerli içtiğini bile bilmeli bilmeliyiz

1
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Eğer sevgilim öğrenciyse veya işi falan yoksa beraber takılırken her şeyi ben karşılarım. Onun dışındaki kişisel harcamalarını ödemem. Ailesi ödesin, benim sorumluluğumda değil. :)

2
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Sahiplenme duygusu diyebiliriz.
    Başlarda etkilemek için yapanlar var.
    Zamanla evlenince şikayete dönüşüyor.

1
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Herkes ilgisini alakasını aynı şekilde belli edemez. Demek ki bu şekilde ilgi alaka gösteren kişiler de var.

1
    0 Yorumla
  • guapomorena
    guapomorena Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Duruşu olan kadın zaten kabul etmiyor bunları.

Parası için birlikte olan kadını da erkek düşünsün.

1
    0 Yorumla
  • Beyoğlu
    Beyoğlu Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Daha fazla parası olduğundan olabilir daha çok ekonomik özgürlüğünden olabilir ben kadına hesap ödetmeye utanırım şahsen

1
    0 Yorumla
  • Susidil
    Susidil Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Eğer sevginin olduğu bir ilişkiyse, sevildiklerinden. Diğer türlüyse zaten sadece adı sevgilidir

1
    0 Yorumla
  • Aslan82
    Aslan82 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    +1 yıl

Bu eskilerden belli böyle, genel olarak erkekler kadınlardan daha üstün olduklarını düşünüyor ve bu yüzden hesap ödemeyi tercih ediyorlar

2
    2 Yorumla
    • Sevimliyimdir
      Sevimliyimdir
      +1 yıl

Yani ödemeli mi

Yorumla
    • Aslan82
      Aslan82
      +1 yıl

Hep erkek ödememeli benim düşüncem birazda bayanların ödemesi benim için daha doğru :)

Yorumla
  • Özkan2433
    Özkan2433 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl

Ben sevdiğim kız için yaparım gerisi yapmam

1
    0 Yorumla
  • Freddy1616
    Freddy1616 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.

Öyle bir enayi bulsuysan soy sığana çevir sonra da vur tekmeyi

1
    0 Yorumla
  • F-5Ferman
    F-5Ferman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

Bir de masraflarını ödeyip beklentiye giriyorlar ya onlar ayrı mal

1
    0 Yorumla
  • İstanbullubeyyyy3452
    İstanbullubeyyyy3452 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Asla yapmam karım olana kadar böyle birisini sevmem de.

1
    0 Yorumla
  • Nihn48
    Nihn48 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 50%
    +1 yıl

Bence güzel bir şey ya ödemek bende yaparım gocunmam

1
    0 Yorumla
  • SeyyahFb34
    SeyyahFb34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

O kadar bakmaya gerek yok bazen jestler olur hediyeler olur da nufusumuza alacak değiliz

1
    0 Yorumla
  • CanerC28
    CanerC28 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 88%
    +1 yıl

Gücünü göstermek ve değerli olduğunuzu hissettirmek için..

1
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Oo sevgililer böyle şeyler mi yapıyormuşş. Bana kimse bundan bahsetmedi jsjs

1
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

eğer birini seviyorsan paranın önemi var mı

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Hiç neden ödüyorlar. Bazıları burs parasını bile odettiriyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bu şekilde etkiliyor ve düşürüyorlar zengin ve lüks yaşam hayaline koşan bayanlarımız var zenginlik, mal , mülk, statü

1
    0 Yorumla
  • Slav_Kurt09
    Slav_Kurt09 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

O kadını kendisine daha çok bağlamak ve minnet sahibi yapmak için. (Çoğu erkek) Bazı erkekler de bunu gururdan yaparlar. (Hesabı kadın ödeyemez gururu.) Bazıları da hiçbir politika gütmez, içinden öyle geldiği için öyle yapar.

1
    0 Yorumla
  • MawiTech
    MawiTech Takip Et
    Guru Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

çünkü erkeğin o kadını elinde tutması için paradan başka hiç bir beceri ve yeteneği yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden sorusu yanlış, doğru soru nasıl yaptriıyorsunuz bunu nasıl başarıyorsunuz kızlar?

1
    0 Yorumla
  • denizsu76
    denizsu76 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Ödemesinler ben erkek olsam ödemem kendini bir erkeğe muhtaç birakicak bir kızdan bir şey olmaz. Asla hesap bile ödetmem kimseye erkek ödemek istese bile herkes kendi hesabını oduyecek

1
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Libido tatmin olsun diye. Sırf kız "çok yakışıklısın" diyor diye.

Bu kadar zavallı bir cinsiyet işte erkek cinsiyeti. Testosteron almış vücudu esir, saçma sapan yönlere yönlendiriyor.

1
    0 Yorumla
  • Guseeee
    Guseeee Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kızda sevisiyordur escorta vereceğine kıza yediriyor

0
    0 Yorumla
  • yazacakyok
    yazacakyok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Maşallah böyle erkek nerde bulunuyor acaba? Adresi falan var mı

2
    1 Yorumla
    • Tufan_juannn
      Tufan_juannn
      +1 yıl

burada

Yorumla
  • jsjsgdhw
    jsjsgdhw Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21
    +1 yıl

Bu devirde hersey karşılıklı sen bunun karşılığında birsey veriyorsun demmeki

1
    0 Yorumla
  • Misakisaki
    Misakisaki Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Öyle erkekler var mı yaa bilmiyordum ben.

1
    0 Yorumla
  • visal01
    visal01 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.

Çok paralı oldugu için dir

1
    0 Yorumla
  • b_aretias
    b_aretias Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

beyni gelişmemiş canlılar

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

kadın parazit bir tiptir

1
    0 Yorumla
  • Merhametli_Adam
    Merhametli_Adam Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    +1 yıl

Napak ödemeyek mi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

al gulum ver gulum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ne güzel işte bende öyle enayi bulsam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben de merak ettim şimdi?

1
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Hikayeden nağmeler

0
    0 Yorumla
  • Pounder
    Pounder Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

B. okunu cikarmamak lazim biseylerin

0
    0 Yorumla
  • Rednailss
    Rednailss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkek sever böyle jestleri

1
    0 Yorumla
  • ulanokyanus
    ulanokyanus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 90%
    +1 yıl

Kabul eden eziktir

1
    0 Yorumla
  • Kadjdaks
    Kadjdaks Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Gentelman olmak için

1
    0 Yorumla
  • Devrimosmanli
    Devrimosmanli Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Para çok 😂

1
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

sevgiden

1
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

enayiler

1
    0 Yorumla
  • citcatcot
    citcatcot Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

canım :D

0
    1 Yorumla
    • citcatcot
      citcatcot
      +1 yıl

Canim yazmadim ya. CANIM site sevmedigi her seye canim yaziyor

Yorumla
  • veciz
    veciz Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.

Babasından

0
    0 Yorumla
  • Hardmanistanbul
    Hardmanistanbul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Odemem

1
    0 Yorumla
  • Neslihangülll
    Neslihangülll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Kural o

1
    0 Yorumla
  • FARİST
    FARİST Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    +1 yıl

Ben ödemem

1
    0 Yorumla
  • hoppahophobhobba
    hoppahophobhobba Takip Et
    Xper 1 Yaş: 104
    +1 yıl

Zorundamiyiz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler sevgilisinin masraflarını neden ödüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgiliyken neden herşeyi erkek öder? 11 cevap verildi
Erkekler sevgililerine para harcamak zorunda mı? 23 cevap verildi
Erkekler sevgililerinin kuaför masrafını ödemeli mi? 307 cevap verildi
Erkekler sevgililerinin kuaför masrafını ödemeli mi? 194 cevap verildi
Sevgilisi için çok para harcayan erkeğin niyeti nedir? 100 cevap verildi
Bir erkek sevgilisine harçlık vermeli mi? 198 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi pişmanlıkla yaşamaya karar verdiniz?
  • Size 14 yaşında yazdığım şiiri bırakıyorum. Nasıl olmuş?
  • Haritaya 25 il daha ekleniyor. Sizce ne gibi artı ya da eksileri olur?
  • İnsan edindiği tecrübe sonrası, hep kendinden bir şeyler eksiltiyor değil mi?
  • Duvarlarınızı yıkabilen oldu mu, yoksa hâlâ örülü mü?
  • Anlaşılma telaşın bitti mi?
  • Dünya kupası başlangıcı! Sizce milli takım ilk maç yanlış kadro muydu?
  • Sevgiliniz rüküş giyinse bunu ona söyleyebilir misiniz?
  • Sevildiğinizi nasıl anlıyorsunuz?
  • Zamanda sıkışıp kalma (Time Loop) temalı dizileri izlerken beyni yananlar? Sizce en zekice kurgulanmış dizi hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨