Kıvırcık ve kısa saçlarım var kızlar. Zaman zaman şekil vermekte zorlanıyorum. Bu zamana kadar hep klasik şekilde kullandım ama artık farklı şeyler uygulamak istiyorum saçlarıma. Kıvırcık kısa saç modelleri nasıl yapılır? Şöyle bana ayrı hava katacak modeller önerir misiniz?Kıvırcık kısa saç modelleri
Kıvırcık kısa saç modelleri nasıl yapılır, hangi modelleri uygulamalıyım?
Ah kıvırcık saçlar en özendiğim :) Kıvırcık kısa saç modelleri kişiyi gerçekten çok havalı gösteriyor.
Birbirinden havalı kıvırcık kısa saç modelleri nasıl yapılır?
Ters bob modeli
kıvırcık kısa saç modelleri
Kısa saç modelleri kıvırcık saçlarda çok güzel duruyor. Saçlarını bob ya da ters bob kestirebilirsin. Saç köpüğü ya da saç jölesi uygulayabilirsin. Bu sayede saçlarının kıvırcıkları daha belirgin durur ve net bir görüntü ortaya çıkar. Kıvırcık kısa saç modelleri bayanlar arasında oldukça popüler.
Kıvırcık kısa saç modelleri olarak daha kısaltabilirsin
Saçlarını biraz daha kısaltıp bu şekilde kullanabilirsin. Üst kısımlarına saç köpüğü kullarak şekil ve hacim vererek çok tarz bir görünüm elde edebilirsin. Bu tarz kısa kıvırcık saç modelleri çok ayru bir tarz katıyor bence. Kullanımı ve şekil vermesi de çok kolay.
Saçlarını süslemeyi unutma
Saçların toplanacak kadar uzunsa önlerden aldığın bir parça saçı kıvırarak geriye doğru al ve tokalar ile süsle. Kıvırcık kısa saç modellerine saç aksesuarları çok yakışıyor bence. Kısa kıvırcık saç toplama modelleri olarak aksesuar ve tokalardan faydalanabilirsin.
Kıvırcık kısa saç modelleri için birkaç taktik
-Saçlarını şekillendirmek için saç köpüğünden yararlanmalısın. Bu sayede kıvırcık saçların daha düzenli durur. Ayrıca daha hacimli ve parlak durmasını sağlar. - Saçların kısa olduğu halde önüne geliyorsa saç spreyi kullanabilirsin. Bu sayede saçların belirli şekli alır ve kıvırcık kısa saç modelleri daha güzel durur. Seni de rahatsız etmemiş olur.
Kıvırcık kadar zor bir saç modeli var mıdır acaba, aynı zamanda bu kadar güzel ve çekici görünen <3 Bayılıyorum kıvırcık saçlılara. Yaşadığın sorunları birebir yaşamasam da ailemde kıvırcık saçlı çok olduğu için tahmin edebiliyorum :D
Tüm saçların düşmanı ısı ama kıvırcık saçların baş düşmanı diyebiliriz. Son zamanlarda trend olan curly girl method'u biliyorsan, kadınlar saçlarının kıvırcıklığını ne yazık ki kimyasal ürünler ve ısı sebebiyle kaybediyor. Bu sebeple yüksek ısının uygulanmaması gereken bir saç varsa o da kesinlikle kıvırcık saçlar.
Kıvırcık saç nasıl şekillendirilmeli?
Saçlarına öncelikle elinden geldiğince az kimyasal kullanmanı öneririm. İçerisinde paraben olmayan şampuanlar dostun olsun. Aynı zamanda yüksek ısıyı da bırakmanı tavsiye ederim. Bunun için önerim Dyson Airwrap. Aşağıya bir video bırakıyorum.
Saçlarını şekillendirmek Dyson Airwrap'le çok kolay. Yüksek ısı da vermediği için saçlarına zarar verip kıvırcıklığını bozmayacaktır. Aynı zamanda düz saçlar da yapabilirsin, birçok fenomende gördüm Dyson Airwrap ile kıvırcık saçlarını düzleştirdiklerini :)
30 mm başlık ile aşırı ısı olmadan hacimli saçlara sahip olabilirsin. Hem de gerçekten zahmetsiz görünüyor. Denemedim ama en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum, sen de denersen yaz lütfen :)
Benim saçlarım da kıvırcık ama kısa değil. bir tarafı sıkı ördürüp bir tarafı bırakabilirsin çok şık duruyor bence. Ayrıca ıslak saç şeklinde geriye yatırabilirsin👍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Görseldeki saç modeli gayet hoş ve sevimli görünüyor. Belki örgü ya da saç aksesuarı ekleyebilirsin.
En İyi Cevaplar