Günaydın arkadaşlar. Saçlarımda değişiklik istiyorum ve biraz daha kısaltmaya karar verdim. Çok kısa saç kullanmadım açıkçası saçlarımı şekillendirirken sorun yaşar mıyım bilemedim. Kısa saç şekillendirme nasıl olmalı? Kısa saç şekillendirme teknikleri nelerdir?kısa saç şekillendirme
Kısa saç modelleri hepimizin olmazsa olmazı. :) Kısa saçları çok seviyorum ve ben de bazen kestirmeyi düşünüyorum. Kısa saç şekillendirme oldukça kolay ve hiç vakit almıyor.
Kısa saç şekillendirme rehberi!
kısa saç şekillendirme
Kısa saç şekillendirme nasıl olmalı? Saçların kıvır kıvır olsun
Saçlarına dalgalı bir şekil vermek için maşa ya da fön makinesinden yardım alabilirsin. Saçlarını kıvırdıktan sonra tarak ile dalgalarını açabilirsin. Bunun yanında fön makinesi ile dalgalarını daha doğal yaparken aynı zamanda saçlarına hacim vermiş olursun. Eğer saçların doğal dalgalı ise, uçlarına jöle uygulayabilirsin. Bu sayede daha belirgin buklelerin olur.
Evde kısa saç şekillendirme çok kolay!
Evde kısa saç şekillendirme çok kolay ve keyifli. Saçların örülecek boyda ise gece örebilirsin. Sabah kalktığında hafifçe tara ve saç köpüğü uygula. Bu şekilde saçların daha hacimli görünecek.
Evinde saç şekillendirme için şekillendirici ürünler varsa işin çok daha kolay olacak. Saçlarını ikiye ayır ve düzleştirici ile düzleştir. Ardından saç spreyi uygula. Saçların için saç tokaları kullanabilirsin. Saçlarının önün geriye doğru kıvır ve toka tak. Eminim çok tyakışacaktır.
Kısa saç şekillendirme teknikleri!
Kısa saç şekillendirme için pratik öneriler sayesinde saç şekillendirmek çok kolay. - Saç kremi kullanmayı unutma. Saç kremi saçların kolay şekil almasını sağlar - Saç şekillendirici ürünler kullan - Saç spreyi ve saç köpüğünden yararlan.
Saçın hangi yapıda olursa olsun sabah uyanınca biraz köpükleyip dağıt çık,çok tatlı görünüyor. ya da sadece ön tarafını maşa veya düzleştirici ile dalgalandırıp kullanabilirsin.
Önlerden birer tutam alıp, kendi etrafında döndürerek arkada ufak bir tel toka ile tutturabilirsin.
Saçlarım kısayken genelde deniz tuzu spreyiyle hacimlendirip o şekilde iri dalgalı halde bırakırdım. Aslında ortam müsaitse bandana da kullanabilirsin.
doğal dalgalar ve düzleştirme en kolayları, en güzelleridir. yüz şeklinize göre değişir. öremeyecek kadar kısa kestirmeyip örgü şeklinde de kullanabilirsiniz.
En İyi Cevaplar