Merhaba arkadaşlar saçlarım kısa ve dalgalı. Bende yeni kısa dalgalıkı saç modelleri denemek istiyorum. Elimde birçok saç şekillendirici var. Dalgalı kısa saç modelleri nasıl yapılır?dalgalı kısa saç modelleri
Kısa saçlarının yüzünü kapatmasından şikayetçiysen saçlarının önünden aldığın tutamları geriye doğru sabitleyebilirsin. Bu saç modelini farklı tokalarla denemeni tavsiye ederim.
Sonbahar mevsimine en çok yakışan saç modellerinden biri de bu! Eğer saçlarının şekil almamasından şikayetçiysen bu saç modelini kuaförüne göstermelisin.
Elidor'un bu şekillendirici ürünü sana oldukça yardımcı olacağını düşünüyorum.
Sabahları hazırlanma hızını yarı yarıya düşerecek bir saç modeli daha! Önce buklelerini köpük ya da spreyle belirginleştir, daha sonra önündeki tutamları geriye doğru sabitle. #Coiffeurcan✂️
Kısa saçlara dalga çok güzel duruyor. Kısa dalgalı saçları çok seviyorum. Kısa dalgalı saç modelleri herkese çok yakışıyor bence. <3
En havalı dalgalı kısa saç modelleri nasıl yapılır?
Omuz üstü dalgalı kısa saç modelleri
dalgalı kısa saç modelleri
Bir zamanlar saçlarım bu boydaydı. Ben düzleştiricim ile saçlarımı hafifçe kıvırıp köpük sürüyorum. Böylece doğal ve daha dalgalı kısa saç modeli uygulamış oluyorum. Saçlarını kıvıracaksan, kıvırdıktan sonra ellerin ile dalgaları aç. Bu şekilde daha hacimli görünmüş saçlara sahip olabilirsin.
İri dalgalı kısa saç modelleri
Dalgalı saçlarını daha belirginleştirmek için ince uçlu bir maşa kullanabilirsin. Saçlarını kıvırdıktan sonra tara ve köpük uygula. Dalgalı kısa saç modellerinden biri bu olabilir. Oldukça sevimli ve güzel bir model.
Kulak hizası dalgalı kısa saç modelleri
Saçların bu boyda ise hiç saç şekillendirici kullanmadan köpük ya da sprey uygulayabilirsin. Ben köpüğü elime sıkıyorum ve dağıtıyorum. Ardından saçlarıma uyguluyorum. Dalgalı saç modelleri kısa saçta uygulamak biraz emek istiyor. Ama dalgalı kısa saç görüntüsü için değer. :) Ayrıca dalgalı kısa saç modelleri erkekler için de oldukça tercih ediliyor.
Dalgalı kısa saç modelleri uygularken nelere dikkat edilmeli?
Dalgalı kısa saç modelleri bayanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Nelere dikkat etmeliyiz? - Eğer dalgaların belli olsun istiyorsan saç köpüğü ya da saç spreyi kullanabilirsin. - Saçlarını maşaladıktan sonra hafifçe tararsan daha doğal ve belirgin dalgalara sahip olursun - Saçlarını kıvırdıktan sonra taramalısın ve ardından sprey uygulamalısın. Bu şekilde dalgalı kısa saç modelin uzun süre dayanmış olur.
Kısa saçlara sahipsen aslında şekillendirmek çok kolay. Banyodan sonra saçlarını ördüğün zaman bile doğal olarak saçların dalgalı olur. Kalıcı bir dalga istiyorsan, kalın uçlu saç maşaları var bir araştırabilirsin. Kalın uçlu saç maşaları hem saçlarını daha dolgun gösterir, hem de aynı detaydaki resim gibi olur. İnce uçlu saç maşaları ince dalgalar olur ve o görüntü yaşına göre pek hoş durmayabilir.
En kolayı köpük ve difüzör ile yapılır. Doğal ve iri dalgalar ortaya çıkar. Maşa varsa daha sık ve küçük dalgalar yaratabilirsin. Bir tarafı örüp kalan saçını salık olarak kullanabilirsin.