Saçlarımı bir süre kısa kullanıyorum. Kısa saç örgü modelleri rahat olduğu için saçlarımı bu şekilde kullanmaya karar verdim açıkçası. Kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.Kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır
Kısa saç modelleri, örgü modelleri ile birleşince çok hoş duruyor. Eskiden ben de kısa saç kullandım. :)
Kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır?
Arkadan kısa saç örgü modeli
kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır
Kısa saç modelleri arasında bu kesimi çok seviyorum. Ben de saçlarımı uzun süre omuz üstümde kullandım. Saç örgü modelleri olarak arkadan örebilirsin. Sana da oldukça yakışacaktır.
Saçlarını ortadan ikiye ayırmalısın. Ardından saçlarının önünden bir parça al ve ör, ardından diğer yanı da ör. Ördüğün iki örgüyü arkadan birleştir. Tel toka ya da büyük tatlı bir toka kullanabilirsin. Eğer dilersen arkadan birleştirdiğin bu iki örgüyü küçük lastik toka ile birleştir.
Değişik bir tarz zamanı! Kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır?
Kısa saç örgü modelleri biraz emek istiyor. Bu örgü modeli için birinden yardım alabilirsin. Ben saçlarımı ilk önce geriye doğru tarıyorum. İkiye yarıyorum ve bir kısmını lastik toka ile ayırıyorum. Diğer kısmı diplerden başlayarak aşağı kadar örüyorum. Diğer tarafı da aynı şekilde örüyorum. Eğer daha önce yaptıysan balık sırtı modelini deneyebilirsin. Kısa saçlarda da çok hoş duruyor.
Yandan kısa saç örgü modelleri nasıl yapılır?
Kısa saç örgü modelleri arasında en güzeli bence bu. Ben saçlarımı yandan yani kulak üstümdeki saçlardan bir parça alarak örüyorum. Yan tarafa resimdeki gibi tel toka ile sabitliyorum. Çok güzel duran bir saç modeli gerçekten.
En İyi Cevaplar