Çünkü fotoğraftakiler doğal görünümlü saçlar, gerek yüksek ısı gerekse jöle gibi saç sertleştirici ürünler saçında bu kadar doğal görünüm oluşturmuyor. Ütüyü düşün, jilet gibi yapıyor gömlekleri, yüksek ısı da saçları aynı şekilde "jilet gibi" yapıyor, doğal görünümden uzaklaştırıyor. Ben de çok çektim o derdi, hala da çekiyorum. Dalgalı yapayım diyorum, gelinin kız kardeşi gibi oluyor, düz yapayım diyorum pırasa gibi oluyor :D Hele saçların kısaysa ve dalgalar bu kadar sıkı olursa, saçların iyice kafana doğru çıkıyor ve hem doğal görüntüden iyice uzaklaşıyorsun hem de kafan büyük görünüyor.

Derken sitedeki misafirlerimizden olan Dyson'ın videolarına daldım. Ünlüler ya da fenomenler de kullanıp yorumluyor biliyorsun, ürünümüz Dyson Airwrap. Hem en sevdiğim ünlülerden hem de en sevdiğim videolardan biri olanı atayım sana, Elvin Levinler'in videosu.
https://www.youtube.com/embed/uav1xgGcH9YSaçın nemli ya da kuru olabilir ama benim izlediğim kadarıyla nemli olması daha etkili sonuç veriyor.
Sonrasında saçına uygun başlığı seçiyorsun. Daha doğal dalgalar için 40 mm olan ideal gibi duruyor.
Saçını ikiye ayırıp, bir tarafından başlıyorsun. Küçük tutamlar alıp ürüne yaklaştırdığında zaten hava akımıyla saçı kendine doğru çekip sarıyor. Senin bir şey yapmana bile gerek kalmıyor diyebilirim :D
Sonrasında ise soğuk havayla sabitleyip Dyson Airwrap'i kapatıyorsun. Doğal dalgalara ulaşmak bu kadar kolay.
Cevap
1Cevap
Geceden 2 tane örgü yap balıksırtı ama çok sık yapma açınca böyle oluyo yani en bende öyle olmuşdu
2 yandan örgü mü?
2li balıksırtı örgü
Deniycem👍
Düzleştiriciyle çok rahat yapıyom ama nasıl yaptığımı bilmiyom hdjsjsjs
katlı değil mi bunlar
Katlı kesim olabilir bu şekilde saçlarıma şekil vermek istiyorum ama olmuyor😔
Knkm bunların özel kuaförleri var 👌
Malesef çok zengin değilim kendim yapmak istiyorum
dur bekle link atıcam
Saçın dalgalı ise kestir öyle olur zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?