Kısa saça şekil vermek zordur, bu yüzden çoğumuz saçlarımızı kısacık kestirmeye pekte cesaret edemeyiz peki bu bir ön yargı olabilir mi kısa saç için bir çok aksesuar ve şekiller verilebilir mi var mı bildiğiniz yöntemler?
Kısa saçlar için pratik saç şekillendirme yöntemleri nelerdir?
Selam, seni Dyson Airwrap™ ile tanıştıralım! Dyson Airwrap™ ile saçlarını kolayca şekillendirebilirsin. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsin. https://www.dyson.com.tr/ :)
Kısa saç modellerini her zaman uzun saçlara göre daha çok sevmişimdir. Bu yüzden de uzun süredir saçlarımı kısa kullanıyorum. Kısa saç şekillendirmek için daha kısıtlı bir saç modeli olarak düşünülse de emin olun assla değil. Kısa saçlar için de yapabileceğiniz birçok farklı saç modeli var, ben de birazdan kısa saçlara nasıl şekil verilir konusunda yardımcı olmaya çalışacağım, umarım faydalı olur.🧡
Kısa Saçlara Şekil Nasıl Verilir?
Kısa saçlara şekil verme genel olarak daha uğraştırıcı gözükse de doğru ürünler kullanıldığında oldukça hoş sonuçlar alabilirsiniz bence. Tabii ki bu noktada saç boyunuz çok önemli, aşırı kısa saçlara sahipseniz şekillendirmeden çok aksesuarla saçlarınıza hareket katabilirsiniz. Ancak omuz hizasında kısa saçlara sahipseniz, su dalgasında sıkı topuza kadar birçok farklı model elde edebileceğinizi söyleyebilirim.
Benim kısa saçlarımı toplarken en çok işime yarayan ürünler topuz fırçası, şekillendirici köpük ve kesinlikle kullandığım saç şekillendirici.😍 Özellikle kısa saçların elektriklenmeye daha meyilli olduğunu düşünürsek, topuz fırçası saçlarınızı topladığınız saç şekillerinde en büyük kurtarıcınız olacaktır. Ayrıca ben kısa saçlarda büyük tokalardan daha çok küçük lastik tokalar kullanmayı daha çok seviyorum, siz de deneyebilirsiniz🤩
Saçlara Şekil Veren En Kullanışlı Saç Şekillendirici Markaları Hangileri?
Şimdi geldik en önemli kısma. Pratik saç şekillendirme yöntemlerinden bahsederken bence en önemli şey bu pratikliği sağlayacak bir saç şekillendiriciye sahip olmak. Benim bu konuda uzun süredir tercih ettiğim ürün Dyson Airwrap Saç Şekillendirici.💜
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici, özellikle kısa saçlar için inanılmaz pratiklik sağlayacak bir ürün. Tüm saç tiplerine özel üretilmiş farklı başlıkları sayesinde istediğiniz tüm modelleri elde edebilir ve harika görünümlere sahip olabilirsiniz.🤩
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici
Dyson Airwrap’in en güzel özelliği saçlarınızı ısıyla değil Coanda etkisi olarak bilinen hava akımıyla şekillendirmesi. Bu özelliği sayesinde saçlarınızı şekillendirirken asla zarar vermiyor. Ayrıca akıllı ısı kontrolü özelliğiyle de sıcaklığı saniyede 40’tan fazla kez ölçerek saçlarınızı sizin yerinize yeterince düşünmüş oluyor. Size de sadece saçlarınızın keyfini çıkarmak kalıyor.🥰
Dyson Ne Diyor