Saçlarım kısa olduğu için kıvırcık yapmakta zorlanıyorum. Tam olarak bonus gibi olmak istemiyorum, kısa saç kıvırcık yapma için ne kullanılır? Pipetle deneyip üzerine fön tuttum ama bonus gibi oldu, zaten kısa kötü duruyor öyle olunca. Yardımcı olur musunuz?Kısa saç kıvırcık yapma
Selam, seni Dyson Airwrap™ ile tanıştıralım! Dyson Airwrap™ ile fazla ısı olmadan saçlarını kolaylıkla şekillendirebilirsin. Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsin. https://www.dyson.com.tr/ :)
Uzun saçları kıvırcık yapmak ayrı dert, kısa saçları yapmak ayrı dert :) İkisi de bir hayli zorluyor bence, en iyisi orta boy saç :D Ben de saçlarım kısayken zorlanıyordum, yeni teknikler geliştirdim :D
Kısa saç kıvırcık yapma teknikleri!
1. Çatalla kıvırcık yapma
Çatalla kıvırcık saç
Çatala sarıp bekletenler oluyor ama ben hiç bekletmiyorum. Uzun bir çatal tercih edebilirsin bunun için, saç kısa olsa bile uzun çatallar daha rahat oluyor. Saçlarımı çatala sarıp, üzerine düzleştirici basıyorum. Çok güzel kıvırcık oluyor :)
2. Burgu kıvırcık saç yapma tekniği
Kısa saç kıvırcık yapma
Ne ince ne de kalın ayırmak gerekiyor. Saçlarınızı burgu yaptıktan sonra tepeden tel tokalarla da bekletebilirsiniz. Öncesinde saç şekillendirici krem uygularsanız daha kalıcı kıvırcıklar elde edebilirsiniz.
3. Sosis bigudi
Sosis bigudi ile kıvırcık saç yapımı
Sosis bigudi de kısa saçlar için ideal tercih olabilir. Bunlar hem yumuşak hem de kolayca şekil veriyor. Diğerleri büyük olduğu için kısa saçlara uymuyor. Saçlarımızı tutamlara ayırarak, bigudiye sarıyoruz. Sonrasında bigudiyi bir kez katlıyoruz. 3 saat bekletmek yeterli, hızlandırmak isterseniz fön tutabilirsiniz.
Kıvırcık yapma işlemimizi kolaylaştıran şekillendirici: Dyson Airwrap
Tüm bunlarla uğraşamam, bana daha pratik çözüm lazım diyorsanız Dyson Airwrap tam da size göre :) V9 dijital güçlü motoru sayesinde sizin kendinizi yormanıza hiç gerek kalmıyor :) Hava akımı ile coanda etkisi yaratarak saçları mıknatıs gibi kendine doğru çekerek şekillendiriyor :) Üstelik ısıyı da kontrol altına alarak saçların yıpranmasını önlüyor. Harika değil mi :)
Bence kesinlikle kısa saça perma yaptırmalısın Gerçekten muhteşem duruyor Eğer yüz hatlarında buna müsaitse yaklaşık olarak 3-4 ay boyunca Kıvır kıvır gezebilirsin
Dyson Ne Diyor