Saçımda küçüklükten beri erkek tipi kellik var ve hep alay konusu oldu hala da oluyor. Saç ektirmeye bütçem yetmiyor. Saç çıkması için ne kullanabilirim bilen varsa lütfen yazsın. Daha fazla alay konusu olmak istemiyorum😿
Diplere düzenli masaj yap. Biberiye yağı ve cam terabenti al dermaroller ile uygula haftada 2 defa. Biberiye suyu kullan Saçlarını ılık suyla bol yıka Xperia kadın olanı kullan Tahlil yaptır vitaminlere baktır düşük çıkarsa hap alma direk iğne yazdır. Çinko ve biotin takviyesi al
Oncelikle dermatolojiye gitmen lazim. O sana nasil bir yol izleyeceğini soyler. Buyuk ihtimal Minoxil forte %5 lik olani kullan der. Onun yaninda biotin, vitaminler, saçına uygulayacağın yağlar felan verir. Bi de kullandığın şampuan çok önemli. Hangi şampuanı kullanıyorsun?
Kafana göre alıp deneme. Doktora git ne şekil kullanacagini söyleyecektir. Çünkü minoxil i ilk kullandığında saçlarında dökülmeye yapar 3 ila 6 ay arasında faydasını görmeye başlarsın
Canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum, insanlar bazen nasıl kırıcı olabileceklerini fark etmiyor ama sen kimsenin söylediklerine kulak asma. Güzel olan tek şey fiziksel değil, bunu asla unutma! 💖
Saç dökülmesi ve saç çıkması konusunda bazı etkili ürünler var ama ne yazık ki herkes için aynı şekilde mucizeler yaratmıyor. Dermatolog ya da uzmana görünmen en doğru adım olur çünkü sorun hormonal ya da genetik kaynaklıysa bu ürünlerle tam çözüm bulamayabilirsin. Bununla birlikte, düzenli saç bakım yağı ve saç uzamasını destekleyen bazı şampuanlar süreci hızlandırabiliyor. İnternet üzerinde fiyat araştırması yapabilirsin, ihtiyacını uygun fiyatlı ama etkili ürünlerde bulman mümkün.
Ayrıca beslenmene de dikkat etmelisin. Protein, demir ve biotin yönünden zengin yiyecekler tüketmeye çalış. Yumurta, badem, ıspanak gibi yiyecekler saç sağlığını destekleyebilir. 💇♀️ Kendine güven ve bu yolculukta sabırlı ol, her şey daha güzel olacak! 🌟
Bacim ben kullandim bayaa 2 sene cok ama cok faydasini gordum biraktim artik cikti dedim sonra tekrar dokuldu devamli kullanmak gerekiyormus ama cok faydali saglik sorunun yoksa kullan derim dermeroller da al
1 aydan sonra bebek saclari cikiyor alirsan 3 tane al tanesi 669 lira 3 tane alinca indirim yapsin + dermoroller al sampuanin icine de biberiye yagi dok 20 damla
Az dokuyor kardesim ama devamli kullan gunde 2 defa sabah aksam 5 fis 1 sene tamamen kullan 1 seneden sonr sana kalmjs 1 defa sık brnde kullaniom. Şu an bakaljm