Saçlarımı uzatmaya başladım. Uzamaya başlayınca şekil vermek zorlaşıyor tabi. Yıllardır kısa saça alışmışım. :D Erkek saç modelleri nasıl yapılır? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Erkek saç modelleri yapımınasıl olmalı? erkek saç modelleri yapımı
Abim olduğu için erkek saç modelleri yapımı konusunda bilgim fazla. Evinde fön makinesi ve birkaç saç ürünü ile mükemmel saç modellerini yapmak mümkün.
Erkek saç modelleri yapımı nasıl olmalı, erkek saç modelleri nasıl yapılır?
Yandan ayrık saç modeli
erkek saç modelleri yapımı
Saçlarını tarak yardımı ile yandan ayırabilirsin. Saç spreyi ya da saç jölesi kullanmanda fayda var. Saçların bu şekilde model yapacak kadar uzunsa deneyebilirsin. Oldukça tercih edilen modellerden biridir.
Genç gösterme zamanı! Arkaya yatık saç modeli
Erkek saç modelleri yapımı oldukça basit aslında. Bu saç modelini saç spreyi yardımıyla kolaylıkla yapabilirsin. Saçlarını geriye doğru tara ve saç spreyi uygula. Eğer saçların gür ise biraz fönleyebilirsin.
Hem çok doğal hem çok karizmatik! Dalgalı saç modelleri erkek nasıl yapılır?
Saç modelleri yapımı erkekler için zor gibi görünse de oldukça kolay. Saçlarını kuruttuktan sonra saç kremini ellerine sür. Saçlarına dağıt ve tara. Bu şekilde oldukça doğal duruyor.
Saçların uzunsa bu model tam sana göre! Uzun saç modelleri erkek nasıl yapılır?
Saçların toplaycak kadar uzunsa toplayabilirsin. Fön çektikten sonra toplayabilirsin. Böylece hem dağılmaz hem de daha güzel durur. Eğer üstler uzun ise, arkaya doğru toplayıp küçük bir topuz yapabilirsin.
Erkek saç modelleri yapımı resimli anlatım
Saçlarına ilk önce şekillendirici ürün uygulayabilirsin. Saçlarına şekil vermeden önce taraman gerekiyor. Ardından saçlarını tarak yardımı ile yana ya da arkaya yatır. Fön makinesini bir süre beklet. Ama uzun bekletmemeye özen göster. Bu işlemler sonrası jöle ya da sprey kullanabilirsin.
Ben erkek değilim ama aynı sorun bende de var :D saçım fotoğraftaki gibiydi bir süredir uzatıyorum. Ne bağlanıyor, ne kaldırabiliyorum, ne öne tarayabiliyorum, o kadar kötü bir boyda ki hiçbir şey yapılmıyor, açık hâli daha beter. Sadece bandana veya bere takıp kapatabiliyorum :D sana da bol şans 👍
30 yasindan sonra boyle genc model saclarina ozenip te yapmak nedir bilemedim valla. Iyi bir berbere gidip yasima gore iyi bir sac modeli yaptiracaksin
Ben katılmıyorum, aksine her zaman daha bakımlı ve dinç görünmeli erkekler. Ben 30 yaşına geldim artık kendimi salayım diye birşey olmamalı ki 30 yaş bence erkeğin en güzel olduğu yaştır, o yaşta daha çok kendine bakmalı. Sonra kadınlar diyor kocam kendine bakmıyor artık bir heyecanı kalmadı diye.
Evet bende okudum gercekte çok sinir bozucu bu ergenler 30 yas yasmı daha yeni insanin vücudu oturuyor birey oluyor Bunlar heralde 40 yaşında mezar kazacak kendine ömrüm bitti diye 😬
En İyi Cevaplar