ben sadece sabah tarıyorum yetiyor zahmetli değil eğer uzun erkek saçı ise bakımı kolay ama isteyen abartıp kremi wax herşeyi kullanabilir ben mavi ye boyadım o yüxden hiç kullanmıyorum zarar verir belki diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
fön çekip tarayınca ben mesela saç spreyi sıkıyorum ama saçımı yapmak için 2 saat uğraşıyorum çünkü saçlarım zor şekil alıyor :( ama erkekler genelde 5-10 dakikaya yapar
saçım uzun olduğu için iki günde bir banyo yapıyorum hiç değilse başımı yıkıyorum sonra saçımı kurutup iki yanı ayrıp tarıyorum üşenirsem direk bağlıyorum topuz gibi değilde bu şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben sadece sabah tarıyorum yetiyor zahmetli değil eğer uzun erkek saçı ise bakımı kolay ama isteyen abartıp kremi wax herşeyi kullanabilir ben mavi ye boyadım o yüxden hiç kullanmıyorum zarar verir belki diye
fön çekip tarayınca ben mesela saç spreyi sıkıyorum ama saçımı yapmak için 2 saat uğraşıyorum çünkü saçlarım zor şekil alıyor :( ama erkekler genelde 5-10 dakikaya yapar
Erkeklerin saç telleri kadınlardan daha kalın olduğu için şekil vermek daha kolay oluyor 😊
saçım uzun olduğu için iki günde bir banyo yapıyorum hiç değilse başımı yıkıyorum sonra saçımı kurutup iki yanı ayrıp tarıyorum üşenirsem direk bağlıyorum topuz gibi değilde bu şekilde
link atamıyorum:(
Bende kısa kullandım elimi ıslatıp sacımı yukarı kaldırıyodum öyle kalıyodu
o resimdeki model en kolayı ve en rahatı
Nasıl kolay
yani bi fön makinesi tarak ve wax ile hemen yapılır şekillendirmek kolay olur bu kısa saç
Fön ve biraz jöle yeterli geliyor
Fön çekince böyle olur.
Wax la, kalmadığı zaman sperm ile
Özel bir uğraş yapmıyorum kendisi öyle
Fön, sprey
Sprey
Tarakla.
Fön çekiyorlar.
spreyle ;)
Sebeb