Saçlarım tam kıvırcık olmadığı için şekillendirmekte zorlanıyorum. Model yelpazemiz daha dar sanki. Kıvırcık saç modelleri erkekte daha cool ve havalı duruyor. Seçenek olarak yapımını öğrenmek istiyorum. Erkekte kıvırcık saç modelleri nasıl yapılır? Önerebileceğiniz erkek kıvırcık saç modelleri var mı?kıvırcık saç modelleri erkek
Erkekte kıvırcık saç modelleri nasıl yapılır, önerileriniz var mı?
Kıvırcık saçların daha cool durduğuna katılıyorum. Erkekte kıvırcık saçlar son yıllarda oldukça trend modeller arasında yer alıyor.
Erkekte kıvırcık saç modelleri nasıl yapılır?
1. Kıvırcık saçlı olmak isteyen erkeklerin ilk tercihi perma yaptırmak oluyor
Erkekte kıvırcık saç modelleri
Saçlarımız uzun olmadığı için maşa ile uğraşmak oldukça can sıkıcı. Kıvırcık saçlara ulaşmanın en kolay yolu perma yaptırmaktır. Zaten perma yaptırdıktan sonra model konusunda çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, üstelik uzun süre kalıcı olacak :)
2. Erkek için kıvırcık saç modeli yapımının ikinci seçeneği ince maşa
Saçları kıvırcık yapma erkek
İnce maşa yardımıyla saçlar kıvırcık yapılabiliyor. Fakat bunun için saçların üstlerini uzatmak gerekiyor. Kısa saçta zaten kıvırcık hoş durmaz ve maşa yardımıyla yapılamaz. Yanları düzenli olarak kestirip, üstleri uzatırsan maşayla günlük olarak kıvırcık yapabilirsin. Yine de perma gibi olmuyor maalesef.
3. Erkek için en beğenilen kıvırcık saç modelleri!
Erkek kıvırcık saç modelleri
Erkek için kıvırcık saç modelleri arasında en havalı bulunan Reynmen'in de kullandığı yanlar kısa bırakılmış, kıvırcıkların üstlerde toplandığı saç modelidir :) Kıvırcık yapımını detaylıca gösteren videoyu da izleyebilirsin:
En İyi Cevaplar