Herkese selam. Benim saçlarım düz ve biraz uzun. Dalgalı saç modelleri erkeklerde çok fazla görüyorum ve ben de bu şekilde kullanmaya karar verdim. Erkek dalgalı saç modelleri için tavsiyesi olan var mı? Dalgalı saç erkek modelleri nasıl yapılır?dalgalı saç modelleri erkek
Erkek dalgalı saç modelleri nasıl yapılır, tavsiyesi olan var mı?
Dalgalı saç modelleri erkeklerde çok karizmatik duruyor. Dalgalı saç modelleri yapımı oldukça basit. Ayrıca kullanımı da bir hayli güzel. :) Erkek dalgalı saç modelleri yapmak için birkaç kolay yöntem var.
Bu modeller erkekler için! Erkek dalgalı saç modelleri nasıl yapılır?
Uzun dalgalı saçlar için bir fön yeter
dalgalı saç modelleri erkek
Uzun dalgalı erkek saç modelleri oldukça çeşitli. Saçların uzun süre düzleştirici, fön ya da maşa yardımı ile dalgalı saçlara kavuşabilirsin. Ben fırça ile saçlarımı ayırıp fön makinesi ile dalgalı şekil veriyorum. Sen de bu yöntemi deneyebilirsin. Saç köpüğü kullanmayı unutma. :)
Orta boy saçlı erkekler için dalgalı saç modelleri
Dalgalı saç modelleri erkekler arasında oldukça popüler. Eğer saçların bu boylarda ise dalgalı saç modelleri vermek hiç zor değil. Saçlarını fönledikten sonra ellerin ile saçlarını dağıt. Saçlara jöle ya da şekillendirici ürünler kullanmak dalgalı olmalarına yardımcı olur. İnce maşadan yararlanabilir ya da perma yaptırabilirsin. İnce maşa kullanmak oldukça kolay şekil vermeyisağlar. Erkek dalgalı saç modelleri olarak bu modeli kullanabilirsin.
deniz tuzu spreyleri var. saçlara yazın denizden çıktığımızdaki gibi dalgalar yaratır. spreyi sıkıp saçlarını öne eğip kurutacaksın. arkasından sprey sıkabilirsin.