Saçlarımda beyazlar var daha önce de boyatmıştım ama uzun zaman oldu, tekrar boyamak istiyorum. Schwarzkopf Men Perfect Saç Boyası kullananlar memnun kaldı mı? Kapatıcılık konusunda iyi mi sizce?Schwarzkopf Men Perfect saç boyası
Schwarzkopf Men Perfect Saç Boyası kullananlar nasıl buldu?
Saçlarım henüz beyazlamamış olsa da saç boyalarıyla içli dışlıyım :) Çünkü beyazlarından dert yanan bir babam var, her şeyini bana aldırır. Men Perfect Schwarzkopf'un erkeklere özel saç boyası. Ne kadar beyazlar çekicidir, erkeklere karizma katar desek de tek renk saç kadar çekici olmadığının hepimiz farkındayız :)
Schwarzkopf Men Perfect Saç Boyası etkili mi, nasıl kullanılıyor?
Öncelikle; ''çabucak beyazlarım çıkmasın, boyamışken tam olsun uzun süre dayansın'' diyorsanız sizin için en iyi saç boyası olduğunu söyleyebilirim. 28 yıkamaya kadar dayanıklılık sağlıyor, yani saç rengi hemen akıp solmuyor.
Beyaz saçlıların saç boyatırken en büyük çekincesi beyazların sarı sarı parlamasıdır, babamdan biliyorum :) Hatta bir saç boyasında bu sorunu yaşayıp, 1 hafta içerisinde tekrar boyatmıştık. Schwarzkopf Men Perfect Saç Boyası pigmenti çok iyi, bu yüzden böyle bir problemle karşı karşıya gelmezsiniz.
Schwarzkopf erkek saç boyası nasıl kullanılır? Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası
Schwarzkopf erkek saç boyası nasıl kullanılır?
Kutu içerisinden çıkan oksidan ve saç boyasını iyice karıştırıyoruz. Güzelce karıştırmak lazım, pütür pütür olmamalı. Yine kutudan çıkan eldivenle bu karışımı saçlarımıza yediriyoruz. Karışımın hepsini kullanacağım diye dert etmeyin, saçlar kısa olduğu için yarısı fazla kalacaktır. 15 dakika bekletmek yeterli oluyor, bu süre yoğun beyazlarınız varsa geçerlidir. Yoksa 5-10 dakika da yeterli oluyor. Kutu içerisinden çıkan bakım maskesini de saçları yıkadıktan sonra uygulayıp duruluyoruz.
Men Perfect Amonyaksız Jel Saç Boyası kalıcı mı?
İlk boyamada gözlerinize çok koyu ya da değişik gelebilir, daha önce boyatmadıysanız eğer :) Birkaç yıkama sonrasında saç rengi çok doğal duruyor. Beyazlarınızı görmeyenler boyadığınızı fark etmezler bile :) 28 yıkamaya kadar kalıcılık sağlıyor. 3 ayda bir boyatsanız yeterli olacaktır.
En İyi Cevaplar