Schwarzkopf İgora Royal saç boyasını kullananlar var mı? Saçlarımı sarı yapmak istiyorum, daha çok küllü tonlar hoşuma gidiyor. Sarı saçtaki turunculuklar çok itici duruyor, İgora saç boyası tonlarının güzel olduğu söyleniyor bunun için. Schwarzkopf İgora kullananlar nasıl buldu?Schwarzkopf İgora Royal Saç Boyası
Schwarzkopf İgora saç boyası nasıl, kullanan var mı?
Schwarzkopf saç boyaları her zaman ilk tercihim oluyor, çünkü gerçekten kaliteli ve performansı yüksek oluyorlar. Özellikle platin gibi çok açık sarılarda oluşan turunculuk gerçekten hiç iyi durmuyor, çoğumuzun ortak problemi :)
Ben Schwarzkopf'un farklı bir saç boyasını da kullansam, içerisine mutlaka Schwarzkopf İgora 0.22 turunculuk karşıtı boya eklerim. Bu şekilde saçlarımda turunculuklar oluşmuyor ve çok doğal küllü bir ton elde edebiliyorum.
Schwarzkopf İgora saç boyasının renk pigmenti de oldukça yoğun, beyaz kapatıcılığı mükemmel bir boya. Boyama sonrası saçlarda renk değişiklikleri olmuyor, yıpranmış saçlarda bile çok iyi bir renk dağılımı sağlıyor. İgora boya kullananlar da profesyonel sonuçlardan oldukça memnun kalmış, yorumlar hep olumluydu :)
Marjinal renk tutkunları için: Schwarzkopf Igora Royal Pearlescence Serisi nasıl?
Schwarzkopf Igora Royal Pearlescence Serisi
Özellikle bu serinin renklerine bayılıyorum, henüz denemedim elbette ben hep saçlarımı sarı tonlarında yapıyorum :) Fakat marjinal renkleri sevenler için çok güzel bir seçenek olabilir.
Nude saç sevenler için: Schwarzkopf Igora Royal Nude Tones serisi nasıl?
Schwarzkopf Igora Royal Nude Tones
Igora'nın nude kozmetik ürünlerinden ilham aldığı 6 renk tonu. Renk seçenekleri müthiş, özellikle koyu renk sevenler için :)
Soğuk renkleri sevenler için: Igora Royal Highlifts serisi nasıl?
Igora Royal Highlifts serisi
Benim gibi soğuk tonlara bayılıyorsanız, sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. İgora sarı saç boyası kullananlardan biri olarak favorilerim 10-1, 12-1, 12-0 kesinlikle :) Açık tonların sebep olduğu saç kırılmalarını da en aza indiriyor. Daha ne olsun? :) İgora highlifts kullananlardan da olumsuz bir dönüş almadım, genel olarak herkes çok iyi sonuçlar verdiğini söylüyor.
En İyi Cevaplar