Schwarzkopf erkek saç boyası aldım, men perfect olan. Saçlarımda beyazlar var, uzun zamandır araştırıyordum en iyisinin bu olduğunu öğrendim. Nasıl kullanılacağına dair bir fikrim yok daha önce saçlarımı boyatmadım, Schwarzkopf erkek saç boyası nasıl kullanılır?Schwarzkopf erkek saç boyası nasıl kullanılır?
Beyazlar ne kadar karizma desek de, beyaz olmayan saçlar insanı daha çok genç gösteriyor. Benim babamın beyaz saçlı haliyle, boyalı halinde baya bir fark var. Bu yüzden saçların boyanmasını destekliyorum :) Çok doğru seçim yapmışsın, piyasadaki en iyi saç boyası Schwarzkopf Men Perfect.
Schwarzkopf Men Perfect erkek saç boyası nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Men Perfect kullanımı
Kutu içerisinden oksidan ve saç boyama kremi çıkıyor. Saç boyama kremini oksidanın içine boşaltıyor, iyice karıştırıyoruz. Sonrasında saçlarımıza tarar gibi uyguluyoruz. Uygulaması çok kolay, tam da erkeklere göre.
5 dakika gibi kısa bir sürede renk etki ediyor, beyazlar hemen kapanıyor. Fazla yoğunluk istiyorsanız 5-15 dakika arası bekletebilirsiniz. Süremiz dolunca saçlarımızı iyice yıkıyoruz ve aynaya bakıyoruz :)
Boyayı uygulamadan önce bir test yap eline sür ve bekle herhangi bir sorun yaşamazsan boyanın içindeki karışımları demir olmayan bir kaba dök küçük kase de olur karışımı çok iyi karıştır elinde varsa badem yağı sür ilk saçlarına sonra boyayı uygula dakikanı tut ve bekle yıka sonra tamamdır çok basit işte ha birde boyadan önve vazelin sür anlına
Şampuan sürer gibi sür. Ancak her yerin ıslandığından emin ol ve boya kadin boyasi gibi karıştırılıyor mu bilmiyorum ama metal çubulla vs karıştırma tahta ya da plastik bir meteryal ile karıştır.
En İyi Cevaplar