Merhaba arkadaşlar. Saçlarımı boyayacağım ama öncesinde saçlarımı açıcı ile açmak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda Schwarzkopf kullanmaya karar verdim. Schwarzkopf saç açıcı nasıl kullanılır?Schwarzkopf Saç Açıcı
Schwarzkopf saç konusunda oldukça başarılı bulduğum bir marka. Zamanında ben de saçlarımı boyatmak için saç açıcı kullanmaya ihtiyaç duymuştum. Benim tercihim de Schwarzkopf saç açıcı kullanmaktan yana oldu.
Schwarzkopf Saç Açıcı nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Saç Açıcı
Schwarzkopf Saç Açıcı 9 tona kadar renk açma özelliği bulunduruyor. Bu sayede istediğin tonu yakalamak için saçlarını açabilirsin. Özellikle sarı gibi zor tonlar için Schwarzkopf saç açıcı gerçekten çok iyi sonuç veriyor. Saçları açarken kırılmasını ve yıpranmasını da önlüyor.
Renk açıcı ile, kırılma karşıtı serumu ve boyayı karıştır. Fırça ile saçlarına eşit şekilde uygula. Saç boyama sonrası renk sabitleyici spreyini uygulamalısın. Son adımda sarı nötrleştirici bakım maskesini uygulamalısın. Saç açısı sprey ile pratik şekilde saç boyamak mümkün. Bu şekilde istediğin tona ulaşabilirsin.
En İyi Cevaplar