Ben Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici aldım kırmızı olanından ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. İçerisinden 1 tane düzleştirici olan tüp çıktı ve birbirine birleşik olan 2 küçük poşet çıktı üzerinde fixing balm yazıyor. Her 2 küçük poşette de daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici krem nasıl kullanılır?Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici krem nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici krem nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Glatt saçları hemen kabaranların, kıvırcık ve dalgalı saçlardan sıkılanların pürüzsüz düzlük için kullandığı saç düzleştirici kremdir. Saçlara yumuşak dokunuşlar yaparak kusursuzca düzleştirmesi sebebiyle kullananlar çok memnun kalıyor.
Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici krem nasıl kullanılır?
Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici uygulama öncesinde saçlar güzelce yıkanır. Tercihen arındırıcı şampuan kullanılır.
Yıkanmış saçların fazla suyu havlu yardımıyla alınır ve nemli bırakılır.
Schwarzkopf Glatt saç düzleştirici krem kullanımından önce eldiven takılması önerilir.
Saçlar eşit parçalara ayrılır ve uygulamaya geçilir.
Kutu içerisinden çıkan Schwarzkopf Glatt tüp saç düzleştirici krem boya fırçası yardımıyla saç diplerine değdirmeden eşit parçalara ayrılan saçlara sürülür.
Uygulama bittikten sonra saçlarınızı streç film ya da plastik bone ile sarığ 20 dakika bekletin.
Saçlar yıkanıp durulandıktan sonra Nötralizan uygulamasına geçilir. Tip içerisindeki krem ile uygulama şekli aynıdır. 10 dakika bekletilir ve saçlar iyice durulanır.
Son olarak bakım kürü uygulanır ve 10 dakika beklettikten sonra saçlar yıkanır.
Schwarzkopf Glatt Saç Düzleştirici Krem kullanımı zor olmadığı için evde de uygulanabilir. Saçlarında kalıcı düzlük isteyenlerin memnun kalacağı bir üründür.
En İyi Cevaplar