Artık marketler kendilerine özel ürünler üretiyor. Hope saç boyası da Şok marketlerin kendilerine özel ürünlerinden bir tanesi. Zeytinyağı formülü içeriyor ve birçok renk seçeneği bulunuyor. Bakalım kullananlar nasıl buluyor?
Hope saç boyası kullananların yorumları neler?
Hope saç boyası kullananların yorumları
Hope saç boyasını henüz bir kere kullanma fırsatı buldum. Renk yoğunluğunda hiçbir sorun yok diyebilirim. Tabii ben 3.0 Koyu Kahve rengini kullanmıştım. Bildiğiniz gibi koyu renkler daha iyi tutuyor :) Diğer renklerde fark olabilir. İçeriğinde zeytinyağı bulunduğu için saçlara nem verip, yumuşacık yapıyor. Kokusu da kötü değil, durulama sonrasında saçlar çok güzel kokuyor. Ben zaten tüm boya kokularını seviyorum :D Türkiye menşeili bir ürün ve oldukça uygun bir fiyata satılıyor. Bu sebeple her bütçeye uygun.
Hope saç boyası fiyatı nedir?
Hope saç boyası Şok marketlerde 9,95 TL'ye satılıyor. Oldukça uygun bir fiyatı var. Saçlarınız omuzlarınızdan aşağıdaysa 2 kutu almanızı öneririm. 20 TL'ye hayal ettiğiniz saç rengine kavuşuyorsunuz :)
Hope saç boyası nasıl kullanılır?
Hope saç boyası nasıl kullanılır?
Hope saç boyası içeriğinde uygulama şişesi (içerisinde oksidan var) boya tüpü, boyama sonrası bakım kremi ve eldiven bulunuyor. Tüp krem boya uygulama şişesi içerisine dökülüyor ve iyice karıştırılıyor. Sonrasında saçlarınızı tutamlarına ayırın ve boyayı uygulayın. İyice yedirmek için tarak da kullanabilirsiniz. Uygulama şişesiyle uygulamak bazılarına zor gelebiliyor. Dilerseniz uygulama şişesinin içerisindeki oksidanı ve tüp krem boyayı plastik bir kap içerisinde de karıştırabilirsiniz. Ortalama 40 dakika içerisinde renk tutmuş oluyor. Sonrasında saçlarınızı yıkayıp, bakım kremini uyguluyorsunuz. Saçlarınızı iyice durulayıp saç renginizi gözlemleyebilirsiniz :) Hope saç boyası beyazları da güzelce kapatıyor, yoğunluğunu sevdim ben.
En İyi Cevaplar