Şampuanın içeriği ayrı, duş jelinin içeri ayrı olur benim bildiğim ama siz ne dersiniz kullananlar var mı memnunmusunuz?

Şampuanı özel bitkisel kullanıyorum. Çok kalın telli ve kıvırcık saçlarım olduğu için her şampuanı kullanamıyorum. Ama banyo köpüklerini duş jeli olarak kullanıyorum.
Head and shoulders bademlide çok gúzel yapyr saçı dün hacı şakır bademli aldım kullandım oda çok iyıydi
Kullanmadim ben krem ve sampuani bile bir arada olarak sacma bulmakla beraber asla kullanmam.. Her urunun ayri özelliği var hepsini ayri kullanarak faydasini görmek daha mantikli geliyor bana
yine şampuanlarda birazda olsa krem oluyor o mantıklıda duş jeli ve şampuan ile beraber nasıl oluyor ona şaşırıyorumm
sen cidden hiç kullanmadın mı duş jeli?
Dus jeli kullandim elbette ama sampuanla birlikte dus jeli sacma bir uygulama bence.. Bilemedim
Aynen
Zararlı öyle şeymi olur. İkisininde içeri farklı. Şampuan we saç kremi bile ikisi bir arada o kadar zararlı ki insanlar bilincinde değil 🤓
çok var öyle ürün piyasda bizzat çalıştığım yer bile çıkarıyor
Kullanmanı tawsiye etmem. Kozmetik ürünlerinden ıslak mendile kadar içinde alkol we parapen içermeyen ürünler tercih ediyorum
duş jeli kullanmıyormusun?
Merci 😁
Bir ürünün ne kadar çok özelliği olursa, yararı o kadar az olur. :)
bana çok saçma geliyor birbirlerinden tamamen farklı ürünler içerikleride farklı saç ayrı, vücüt ayrı
Kesinlikle, saçma kullanmamanı öneririm.
kullanmıyorum zaten 1 kere denedim
Cevap
1Cevap
Kullanmadim ama ben sabun ya da vücut jeli yerine bebek sampuani kullanırım vücudu yıkarken ondan memnunum
Hmm
hem şampuan hem duş jeli özelliğindeki ürün mü var ya
evet çok var
hiç görmedim ben sampuan ve saç kremi ikisi bir arada var ama hem duş jeli hem şampuan işlevinde hiç duymadım
palmolive in var
Hiç kullanmadım bence hem şampuan hem duş jeli ikisi beraber olmamalı
neden kullanmadın ilginçmiş
şu an kullandığın nedir?
Sabun kullaniyorum en rahati o
saç?
Evet ikisine, dus jelinin yerine de yani
sabunla yıkıyorsun he saçını ilginç
Sampuanlar sac derinin kasinmasina yol aciyor, sabun bunu önluyor dene gör 👍
Denedim kuruyor
Erkeklere fark etmez.
Yok be saman gibi oldu saçım