Yasemin kokusunu çok severim. Pure Line duş jellerinden yasemin ve sarı kantaronlu duş jelini denemek istiyorum. Kullananlar var mı aramızda? Beğendiniz mi? Pureline yasemin ve sarı kantaron duş jeli için yorumlarınızı bekliyorum.pureline yasemin ve sarı kantaron duş jeli
Pure Line yasemin ve sarı kantaron duş jeli kullananlar ve deneyimleri nasıl?
.• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez. Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jeli işte bu kadar güzeldir gadası.
Selamlar, Öncelikle kesinlikle bu favorim duş jelleri arasında. Kokusu muhteşem. Cildimde bıraktığı etki de aynı şekilde. Sana Pure Line duş jellerini tercih etmen için birkaç neden sıralamak istiyorum.
İçerisinde Alkol, Paraben Gibi Zararlı Kimyasallar İçermez.
Kimyasal içeren ürünlere hep bir tereddütle yaklaşırız acaba kullansak mı diye. Çünkü cildimize zarar veren maddeleri ne biz ne de cildimiz sevmiyor. Bu yüzden kimyasal içermeyen Pure Line duş jelleri, çoğu duş jelinde bulunanın aksine cildimize zarar vermeyen içerikleri sayesinde güvenle kullanabileceğimiz ürünlerdir.
Hoş ve Kalıcı Kokuları Gözlerinizde Kalpler Çıkaracaktır
10 farklı hoş koku seçeneği ve kalıcı kokuları sayesinde cildiniz feraha kavuşacaktır. 12 saat kalıcı koku vaadinde bulunan başka bir duş jeli bilmiyorum doğrusu, siz biliyor musunuz? Bu özelliği bile gözlerinizde kalpler çıkarmaya yetecektir. Adeta bir parfüm gibi, kötü kokuları bu sayede kendimizden uzaklaştırıyoruz.
Sadece Bir Damlasının Bile Çıkardığı Köpük Miktarına Şaşıracaksınız.
Bol köpüklü bir banyoya kim hayır diyebilir ki? Üstelik çok köpük oluşması için çokça duş jeli kullanmanıza gerek yok. Birkaç damlayla köpüklü bir banyonun keyfini çıkarabilirsiniz. Böylelikle duş jeliniz hemen bitmeyeceği için tasarruf da etmiş olursunuz.
Ekstra olarak şunu eklemek istiyorum
Duştan Sonra Pure Line Kolonyalarıyla Cildinizi Ferahlatın
Ürünü kullandıktan sonra kokusu o kadar güzeldi ki keşke parfümü de çıksa diye iç geçirmiştim. Kolonyasının çıktığını görünce çok sevindim. Ama parfümü de çıksa fena olmazdı doğrusu. Duştan sonra güvenle kullanabileceğiniz Misket limonu ve Deniz mineralleri özlü kolonyasını denemeye ne dersiniz?
Selam :) Pure Line Duş Jellerini zaten çok seviyorum. En sevdiğim konularından biri de yasemin & sarı kantaron aromalı olanı. Denemeni tavsiye ederim çok beğeneceğine eminim.
Pure Line Duş Jeli kokusu kalıcı mı?
Pure Line duş jellerinin kokuları 12 saat kalıcı. Duştan sonra saatler sonra bile cildimden o kokuyu almak muhteşem oluyor. 10 çeşit farklı kokuya sahip. Ben her seferinde farklı bir kokusunu satın salıyorum.
Pure Line Duş Jeli içeriği temiz mi?
Pure Line Duş jelleri temiz bir içeriğe sahip. İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici bulunmuyor. Doğal özler ile dolu. Hassas ciltlerin kullanımına uygun. Cildi tahriş etmez.
Pure Line Duş Jeli kaygan his bırakı mı?
Diğer tüm duş jellerinin aksine Pure Line kaygan his bırakmaz. Ciltten kokayca durulanır ve kalıntı bırakmaz. Cildi nemlendirdiği halde yağlandırmaz.