Selamlar 😊 Oldum olası duş jeli kullanmayı çok seviyorum. Gün boyu yorgunluğumu atmanın en iyi yolu benim için güzel bir duş keyfinden geçiyor. Duş jelinin üzerimde bıraktığı kokuya ve sağladığı hijyene bayılıyorum. Tabii benim de duş jeli seçerken bazı olmazsa olmazlarım var. Paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ içermeyen duş jellerini tercih ediyorum. Sizlerle de kullanıp memnun kaldığım duş jelini ve markasını paylaşmak isterim. Hazırsanız başlıyorum. :)
Benim Tercihim Hobby Fresh Care Duş Jeli

Hobby Fresh Care Duş Jeli İçeriğine paraben, alkol, silikon, PEG, parafin/mineral yağ bulunmuyor. Birçok seçeneği mevcut ve gün boyu kalıcı parfüm kokusuna sahip. Gün boyu kalıcı parfümsü kokusu sayesinde herkes sürekli kokumu soruyor. Hobby Fresh Care Duş Jeli tercih etmemdeki bir diğer sebep de uygun ve kaliteli bir duş jeli olması tabii ki. Duş keyfime eşlik edecek güzel bir kokuya uygun fiyatlarla ulaşmak çok çok önemli. Ayrıca duştan sonra cildimi nemlendirmesi de tercih sebeplerimden.
Hobby Fresh Care Duş Jeli Çeşitleri Nelerdir?

Hobby Fresh Care Canlandırıcı Meyveler Hobby Care Canlandırıcı Meyveler Duş Jeli; kokusu ile bana yazın geldiğini en güzel şekilde hatırlatıyor. Gün boyu ferahlık hissi veriyor. :)

Hobby Fresh Care Orkide Hobby Fresh Care Orkide Duş Jeli; bende de çiçekler açtırıyor. Fresh kokusu sayesinde gün boyu kontrol sende oluyor. :)

Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri Hobby Fresh Care Deniz Mineralleri Duş Jeli; gün boyu yorgunluğumu alıyor ve bana dinlendirici bir etki sunuyor. Duştan sonra cildin nemlenmesine yardımcı oluyor. :)
Hobby Fresh Care Duş Jeli’nin kokuları bir harika. Fiyatlarının uygun olması ve kaliteli olması kokusu kadar kendisine aşık ediyor. Duştan sonra güzel kokularla kontrol her zaman sende oluyor 😍 Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Siz de bayılacaksınız :)
#HobbyFreshCareDuşJeli
#Hobbyilekontrolsende10 Yorumla
Merhabalar
Duş jeli kullanmanmayi tercih ediyorum ben. Sabun ciltte kuruluk yapıyor ve açık olduğu için bakteri üretimi fazla duş jeli daha güvenli geliyor bana fakat kullandığin duş jelininde güvenilirliği önemli benim için çünkü cildim kıymetli ❤️.Benim en çok sevdiğim severek kullandığım Hobby Fresh Care Duş jeli

İstediğin kokuya göre dilediğini seçebilirsin. Benim favorim deniz minarelerinden yana daha hafif bir kokusu var cildin ph değerini bozmadan yumuşacık yapıyor, paraben ve alkol yok , hemen köpürüp kolay durulaniyor kokusu da kalıcı e daha ne ister insan ❤️
Çiçek kokularını sevenler için önerim : Hobby Fresh Care Duş jeli orkide

Çiçek gibi kokmayi sevenlerin tamda aradığı özellikle bir koku hoş çiçeksi rahatlatıcı bir etkisi var☘️
Yaz geldi daha kırmızı meyveler olsun diyorsan ; Hobby Fresh Care Duş jeli canlandırıcı meyveleri tercih etmelisin

İçlerinden kokusu en baskın yoğun ve tatlımsı olan bu duş jeli cildine ve ruhuna canlılık katacağına eminim ☘️
10 Yorumla
+1 yılSelam,
Ben duş jeli seçiminde oldukça titiz davranmaya çalışıyorum. Bu yüzden bugüne kadar seçtiğim duş jelleri genellikle cildime hep uygun olan ürünler ve oldukça memnun kaldığım ürünlerdir. Sana da memnun kaldığım duş jeli tavsiyesinde bulunmak istiyorum.Hobby duş jelleri ile tanışmaya ne dersin?

Çoğu duş jellerinde vücudumuza zarar veren kimyasallar bulunmakta fakat hobby markasının duş jelleri Paraben, slikon, parafin, alkol vs. Zararlı içerikler içermediğinden cildinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Sanırım gönlümü fetheden özelliklerinden biri de cildimle tamamen uyumlu olabilmesi. Bu yüzden sana da kesinlikle tavsiye ederim.
Erkeklere en uygun olanı deniz mineralleri özlü duş jeli!

Canlandırıcı meyveler ve orkide içerikli olan duş jelleri biraz kadınsı kokuyor o yüzden erkekler için bu çok ideal bir koku olur diye düşünüyorum. Bu ferahlığın ve kalıcı kokunun keyfini çıkartmak istiyorsan mutlaka denemeni öneririm.👍🏻
10 Yorumla
+1 yılpalmolive çikolata tutkusu aldım kızlar pesimi bırakmıyor hatta özel günlerinde daha cok ilgi cekiyorum üstümü parçalıyacak gibiler :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D Çok iyi :)
Hacı şakir sabun kanks
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ozel bir marka yok... Ama Palmolive ve Fa yi seviyorum... Ne yazik ki, sabundan sonra kullanilmiyor, sabun yerine kullaniyorsunuz,,,:) tabii bu soruda bir dalga yoksa?
21 Yorumla
Soran+1 yılTm sabunun yerine duj jelli kullansam daha iyi sabundan bıkmıştım zaten keşke çoktan kullansaydım nyse olsun :))
+1 yılküçükken sabun kullanıyordum duş jelini felan bildiğimiz yoktu tabiki ama cildim kupkuru oluyordu. duş jelinden cok memnunum ama zararı konusunda bir fikrim yok. Duru Shıne yakut duş jelini kullanıyorum. kokusuda çok güzel.
10 Yorumlapalmolive cok güzel o kadar orjinal çikolatalı bir dus jeli yapmslar ki yemin ederim ağzıma sıkasım geliyor
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))))
+1 yılHiç bir zarari yok avon Oriflame den alabilirsin marketlerde de var ama avon Oriflame kadar kopurdunu sanmıyorum ben arada kullaniyorum bazen temizlenmedimi düşünüyorum sabun kullanıyorum ;)
20 Yorumla
+1 yıl16-17 yıldır Palmolive Aroma Therapy Anti-Stress (mor olandan) kullanıyorum. 50 kere şampuan değiştirmişimdir ama duj jelini hiç değiştirme gereği duymadım. Kokusu bile yeter.
20 Yorumla
+1 yılAvonla pslmoliv kullanfim. hatta az once palmoliv kullandim fena degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılBanyodayken sabundan sonra mı kullanılır?
- +1 yıl
sabun yerine de kullan
+1 yılarko nun XXL duş jeli var turuncusunun kokusu çok güzel ;) mavi de vücudu ferahlatıyor ;)
10 YorumlaPalmolive vaniyla çikolatalısı harika :D.. Sabun yerine geçiyor
10 Yorumla
+1 yılAvondan aliyorum mis gibi kokuyo yumusacik yapiyo baya kopuruyo :) al yani guzel :)
10 Yorumla
+1 yılbir avon temsilcisi olarak tabikide avonun duşjelleri
10 YorumlaFA markasini var o iyi oluyo tavsiye ederim bende kullaniyorum
10 Yorumla
+1 yılPalmolive cokk memnunum ben cilekli olani kullanıyorum ama sen çikolata olani kullan misss
10 Yorumla
+1 yılavonunkiler falan iyi oluyo ben kullanıyorum denemeni tavsiye ederim :D
10 Yorumla
+1 yılvalla ben de kullanmıyorum ablan kullanıyodu hep avondan alıyodu knks
10 Yorumla
+1 yılArko men duş jeli vardı hem kokusu çok güzel hemde güzel köpürüyordu tavsiye ederim.
10 YorumlaGenelde sabun kullanmıyorum. Marka olarak da duruyu kullanıyorum tavsiye ederim :))
10 YorumlaKesinlikle Farmasi tavsiye ederim. Turkiye de üretiliyor , bitkisel , erkek bakım ürünleri harika
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsabunun yerini hiç biri tutmaz güzel zeytin yağlı saf sabun al on numara :D :D
00 Yorumla
+1 yılTabiki. sabun kullanan kaldimi
11 Yorumla
+1 yılPalmolive thermal sipa
10 Yorumlaavon'un duş jelleri çok iyi
10 Yorumla
+1 yılzeytinyağlı hacı şakir en iyisi
20 Yorumla
+1 yılPalmolive masaj (killi olan) tek geçerim :D
10 YorumlaPalmolive bitter çikolata :))
10 Yorumla
+1 yılÇoğunda EDTA var. Sadece duru kullaniyorum.
10 Yorumla
+1 yılPalmolive okyanus kokulusu favorim.
00 Yorumla
+1 yılaxe al dostum cıkolatalı olan gayet guzel
10 Yorumlahacışakir candır :D
10 YorumlaPalmolive vanilya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuru gurme :)
10 Yorumla
+1 yılduru bence..
10 YorumlaPalmolive :)
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri